Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia 11 lagi

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Zainstalowałem tibie 11 bo tibia 10 już nie chce działać i mam problem. Gdy chodzę to co 3sqmy dostaje mini laga czuje jak mnie zatrzymuje a zależnie w którą strone idę to bok ekranu na ułamek sekundy staje się czarny i wraca do normalności coś jak by kamera się rozciągała.Mam stałę 60fps wyłączałem nawet v-sync aby mieć unlimited fps ale to nic nie daje moge mieć nawet 300fps a ten lag jest.Ma ktoś może na to lekarstwo?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Siema.Zainstalowałem tibie 11 bo tibia 10 już nie chce działać i mam problem.

Przecież ciągle działa :)

NsJHy8f.png

Co do lagów - pobaw się tymi opcjami, chociaż wina pewnie leży po stronie Twojego pc, sterowniki czy coś, bo mi na żadnych ustawieniach nie wystapują takie bugi ._.

kLw2jYM.png

Opublikowano

O kurde działą ci tibia 10?Gdy próbuje się zalogować to pisze mi że ta wersja tibi nie jest już wspierana i musze pobrać 11.Spróbuje w takim razie jeszcze raz

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

O kurde działą ci tibia 10?Gdy próbuje się zalogować to pisze mi że ta wersja tibi nie jest już wspierana i musze pobrać 11.Spróbuje w takim razie jeszcze raz

Jakoś tydzień temu kazali przeinstalować :)

O, znalazłem info z tibia.com

Tomorrow, December 15, the server save on all game worlds will take a bit longer than usual due to maintenance work. At the same time, we will release an update for our Tibia clients. Please check our download section after the server save, if your client did not receive the update automatically.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...