Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenoszenie konta premium

Mr.VoVelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio kupiłem konto premium na allegro, na początku wszystko było ok, zmieniłem sobie skin, nick i passy. Tydzień po kupnie loguje się na minecraft.net by zmienić skin, wchodzę w profil i pisze mi "It looks like you don’t own Minecraft for PC/Mac. Buy it here!"

CO TO JEST? Coś tam czytałem, że trzeba przenieść konto premium do mojang. Loguje się na konto mojang, coś tam pisze "

Import old Minecraft Account

If you bought Minecraft back in the day and have an old Premium Minecraft Account you can import it into this account."

No ale gdy klikam to imprt it into this account to oczywiście pisze swój email, haslo, nick, i wlasnie.. nick. Pisze mi ze niepoprawne dane. Później wpisuje jeszcze te dane, które otrzymałem po kupnie to wyskakuje to samo. Prosze help bo juz nie wiem co robic...

1384626564-U989241.jpg
Opublikowano

Tak się dzieje kiedy kupujesz konto Minecraft na allegro. Czemu tu się dziwić!

Mojang Ci nie pomoże bo kupiłeś grę na allegro, jednym słowem - nie ma szans. 

Gość Marichcje
Opublikowano

A tego, przecież musiałbyś zmienić email, żeby ktoś nie miał dostępu do tego konta - dlatego samemu lepiej kupić i wydać parę groszy więcej ;)

Opublikowano

Dobrze, napisałem do tego który mi sprzedał to konto na allegro i dali mi nowe konto (tamtego juz sie nie dalo przywrocic ani nic) i teraz jak chce wpisać swój nick to pisze "Name is already taken". Wiem ze to znaczy ze nazwa jest juz zajeta, ale jak zrobic zeby mi znow dzialal ten nick na tej premce? Usunalem tamto konto na mojang ale nic.

1384626564-U989241.jpg
Opublikowano

Lepiej wydać hajs na minecraft.net niz na allegro ,poniewaz moga cie okrasc poprostu dasz hajs wysla ci passy i za tydzien dwa nie masz konta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...