Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Viseria

ultra404

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie grałem w metka zawiodłem się na Balmorce, lecz tu sprawdzę życzę powodzenia.

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzieś już to widziałam.

Cortium v2?

Nie "v2" tylko bym powiedział że lepsza wersja i doświadczona administracja .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Gdzieś już to widziałam.

Cortium v2?

Nie "v2" tylko bym powiedział że lepsza wersja i doświadczona administracja .

Żeby tylko było tak jak piszesz.

Ciekawe ile serwerów do końca tego roku wypierdoli się z rowerka.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Nie ma Reklamy, nie ma informacji, coś czuje ze dziś nic z tego nie będzie a szkoda....

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Przepraszamy za opóźnienie w wprowadzeniu kolejnych poprawek, które miały się odbyć przez ten tydzień niestety nie daliśmy rady.

Technicy musieli odpocząć nabrać sił do dalszej pracy, w tym tygodniu wszystkie poprawki zostaną skończone.

Chcemy, aby wszystko zostało dopięte na ostatni guzik.

Dla osób, które twierdzą, że nic nie robimy i nie interesujemy się serwerem i jesteśmy żeby na kimś zarabiać - wszystkie zgłaszane bugi są poprawiane na BIEŻĄCO,

jednak aby rezultaty były widoczne, wymagany jest reset serwera. Nie będziemy resetować maszyny co kilka minut/godzin,

ponieważ mija się to z celem.

Start odbędzie się bez IS każdy na start otrzyma to samo i przez ustaloną liczbę godziń będzie item shop nie czynny.

Przy okazji chcemy Was poinformować o zmianie daty startu. Start serwera zostaje przesunięty o nie cały tydzień (czyt. 06.01.2017). Chcemy aby start serwera

wyszedł POMYŚLNIE, dlatego dajemy Wam oraz Nam dodatkowy tydzień testów aby znaleźć wszystkie nie chaciane bugi oraz utrudnienia.

Przepraszamy za kłopoty, prosimy o wyrozumiałość i mamy nadzieję, że będziecie czekać razem z Nami na start serwera.

info z forum :D

Opublikowano

jedyne co mnie tutaj odrzuca

ze zrobiliscie z tych  plikow medium

Spokojnie, nie będzie to medium, sam dopilnuję tego i poprawię na easy/medium jakiego chcą gracze a ja wiem jak stawiać serwery.

Dodając jeszcze kilka słów ode mnie, wiem że planowany start miał być dzisiaj lecz z dużej ilości błędów jak i oczywiście balans postaci i expa wraz z dropem mijało się z celem dzisiejszego startu serwera.

A ja jak stawiam serwery to bez błędów, bez takiego żeby odstraszyć graczy na starcie, wiele serwerów startowało z bugiem i wiele upadło, ja wolę przełożyć start niż potem mieć hejty.

Poza tym ja, jako twórca game, db, binki nie jestem wstanie w 5 dni postawić serwa bez żadnego bugu i zabezpieczeń- to duże wyzwanie a wiadome każdy z nas ma prywatne życie z tego względu ostatnie 2 dni przed Sylwkiem nie za bardzo dobrze się czułem co niestety spowodowało to, iż nie ogarnąłem bugów związane z game, db klientem wraz z binką.

Te pliki nie były robione od podstaw przeze mnie, nie kreowałem się na Cortiumie, ja tylko stworzyłem nieco lepszego game, db i binkę a z czasem poprawię pliki serwerowe i całą resztę na takie jakie powinny być.

Zmusiło mnie to, żeby przesunąć datę startu serwera.

Dla hejterów, jeśli ktoś tutaj będzie chciał hejtować, proszę zastanowić się 3 razy nad tym i przemyśleć wpisy hejterowskie, ponieważ nie mam zamiaru słyszeć że np. nie wystartuje, że np. wiedziałem że tak będzie i nie wystartuje, a ja miałem sporo serwerów lecz nigdy nie wychodziłem z oficjalnym moim nickiem(miałem powody) i postanowiłem, że tu nieco może wyjdę. Zapewne dużo osób wspomni jakie to serwery a ja na wstępie piszę, że nie piszę nazw serwerów. No nic, jak to zwykle bywa, hejterzy zawsze się znajdą więc zawsze jestem na to przygotowany.

To chyba tyle, jak coś będzie brakować to dopiszę ;)

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Robić coś na plikach innego serwera, ale nie wystartować w terminie.

Ale życzę wam powodzenia i dobrego, godnego startu.

Opublikowano

Nowy rok, nowa jakość serwerów...

Ciekawią mnie dwie sprawy, czemu jest więcej obrazków niż tekstu w prezentacji?

Czemu IS jest tylko do pvp? Nie ma bonów do expa.

Gdzie start? 1.1.2017 16:00, a jest już godzina po, a brak prezentacji w Publikacjach.. :/

No nic, nie przekonuje mnie to, nic zmienionego, serwer postawiony jakby brakowało na zapłacenie podatków w kwietniu.

Opublikowano

Gdzie start? 1.1.2017 16:00, a jest już godzina po, a brak prezentacji w Publikacjach.. :/

No nic, nie przekonuje mnie to, nic zmienionego, serwer postawiony jakby brakowało na zapłacenie podatków w kwietniu.

Gdybyś przeczytał wiadomości trochę wyżej, to byś zauważył, że start przełożony. Jest takimi LITERAMI napisane,że chyba ślepy by zauważył.
Opublikowano

Gdybyś przeczytał wiadomości trochę wyżej, to byś zauważył, że start przełożony. Jest takimi LITERAMI napisane,że chyba ślepy by zauważył.

trzyma mnie od nocy. :D

No ale okej, skoro przełożony to cofam tamto. c:

Powodzenia.

Opublikowano

895ff3a069194.png

Przepraszamy za opóźnienie w wprowadzeniu kolejnych poprawek, które miały się odbyć przez ten tydzień niestety nie daliśmy rady.
Technicy musieli odpocząć nabrać sił do dalszej pracy, w tym tygodniu wszystkie poprawki zostaną skończone.
Dla osób, które twierdzą, że nic nie robimy i nie interesujemy się serwerem i jesteśmy żeby na kimś zarabiać - wszystkie zgłaszane bugi są poprawiane na BIEŻĄCO,
jednak aby rezultaty były widoczne, wymagany jest reset serwera. Nie będziemy resetować maszyny co kilka minut/godzin, ponieważ mija się to z celem, mamy wykupionego VPS i tam wszystkie poprawki są robione

więc odbędzie się jedna wielka aktualizacja w środę.

Start odbędzie się bez IS każdy na start otrzyma to samo i przez ustaloną liczbę godziń będzie item shop nie czynny.

Przy okazji chcemy Was poinformować o zmianie daty startu. Start serwera zostaje przesunięty o nie cały tydzień (czyt. 06.01.2017). Chcemy aby start serwera
wyszedł POMYŚLNIE, dlatego dajemy Wam oraz Nam dodatkowy tydzień testów aby znaleźć wszystkie nie chaciane bugi oraz utrudnienia.

Przepraszamy za kłopoty, prosimy o wyrozumiałość i mamy nadzieję, że będziecie czekać razem z Nami na start serwera.

W ramach przeprosin przygotowaliśmy konkurs na Smocze Monety na
Facebook-logo.png

Zapraszamy.

Opublikowano

895ff3a069194.png

jednak aby rezultaty były widoczne, wymagany jest reset serwera. Nie będziemy resetować maszyny co kilka minut/godzin, ponieważ mija się to z celem, mamy wykupionego VPS i tam wszystkie poprawki są robione

więc odbędzie się jedna wielka aktualizacja w środę.

W ramach przeprosin przygotowaliśmy konkurs na Smocze Monety naFacebook-logo.png

Zapraszamy.

Mistrzu, o której ten start?

c9VpMeh.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...