Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Viseria

ultra404

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bylem na becie i niestety przyjemnosc grania na tych plikach chodzi mi tu o szybkie dropienie perel z metkow i robienie eq oraz pvp przepadly zrobiliscie z tego medium a tego jest pelno ostatnio wiadomo ze kazdy chce zarobic ale ile mozna walkowac tak nudne mediumy 

ja gram na becie i mi sie gralo spoko fajny jest drop jest super

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Perserga-Metin2

Już chyba trzeci raz upominam Cie, abyś nie robił syfu w prezentacjach/zapowiedziach innych serwerów, sam jesteś zielony w metinie, nie technik, a najwięcej masz do powiedzenia.

Apeluję tutaj do każdego kto robi ten syf, przestańcie, nie chcę Wam blokować pisania ani Was warnować.

Jak macie jakieś osobiste spiny to na PW, jak macie dalej dyskutować o tym, że grafika wzięta od kogoś itd. to stronę wcześniej macie mój post, dopóki autor tej grafiki nie będzie chciał by zmienili, dopóty grafika może być wykorzystywana - mógł dostać pozwolenie lub kupić tą samą.

Mam nadzieję, że skończycie tę dyskusję.

Ale ja nie robie syfu w prezentacjach tylko zadaje pytania jemu, to chyba normalne, a zwracam wam uwagę co jest nie tak.

@Perserga-Metin2

Ja z tobą skończyłem temat. Nie mam zamiaru ci odpowiadać na żadne twoje pytanie. Zajmij się swoim serwerem. Życzę ci dużej ilości graczy i dużo pieniążków bo zaraz otworzysz coś nowego znów zapewne.

A po drugie czytaj prezentacje nie jestem technikiem. Śmieszysz mnie już trochę bo chcesz się popisać? Nie wiem jak już to mam nazwać.

Pozdrawiam i więcej ode mnie nie usłyszysz odpowiedzi.

Nie masz zamiaru odpowiadać na pytania, bo nie masz na nie jak odpowiedzieć to jest proste jak padające serwery asfena lol

Pytanie kolejne jakie mieliscie poprzednie serwery napisz nazwy jestem ciekaw, tylko nie pisz nazw hamachi.

Powiedz mi kolego co zrobiłeś sam na Cortiumie? G****o. Lajk za ciebie odwalał calą robote a ty tylko hajs z isu trzepałes. To samo jest na diamondzie. Sprzedawanie kont z baz danych gratulacje. Wez spi*******j na diamonda hajs trzepać a nie się przyp****sz do każego serwera jaki jest. Boisz się ze ci ludzie uciekną? Czy moze Hajs się nie będzie zgadzać?

Zajmij się nauką dzieciaku zamiast "tworzyć" coś czego nie potrafisz sam zrobić.

Nom super napisałeś, a dasz dowód, że sprzedaje bazy kont czy jak reszta nie odpiszesz?

Może inaczej nie masz kida to już wyzywasz pokazujesz swój poziom...

Nie boje się, że mi ludzie uciekną, zresztą nie powinno cie to interesować.

@W broniach 65 są sr i um?

@ Na mapie 94 expimy do maksa?

@ Coś nowego jest na serwerze?

Jest k***a pro Elo Technik :) A ty co odjebales na cortiumie?? Bronie 65 śr i um mapa 220 zwykle V2 te same moby i jakieś bosy na siłę wrzucone :) Pod każdą prezką cię widać i dalej udajesz pro technika :D zaraz się hajs skończy i postawisz coś ala "Super Easy/Pvp Najlepszy serwer w Polsce"

EDIT:Beta jeszcze Trwa?? POLECAM

Opublikowano

@Perserga-Metin2

Już chyba trzeci raz upominam Cie, abyś nie robił syfu w prezentacjach/zapowiedziach innych serwerów, sam jesteś zielony w metinie, nie technik, a najwięcej masz do powiedzenia.

Apeluję tutaj do każdego kto robi ten syf, przestańcie, nie chcę Wam blokować pisania ani Was warnować.

Jak macie jakieś osobiste spiny to na PW, jak macie dalej dyskutować o tym, że grafika wzięta od kogoś itd. to stronę wcześniej macie mój post, dopóki autor tej grafiki nie będzie chciał by zmienili, dopóty grafika może być wykorzystywana - mógł dostać pozwolenie lub kupić tą samą.

Ale ja nie robie syfu w prezentacjach tylko zadaje pytania jemu, to chyba normalne, a zwracam wam uwagę co jest nie tak.

@Perserga-Metin2

Ja z tobą skończyłem temat. Nie mam zamiaru ci odpowiadać na żadne twoje pytanie. Zajmij się swoim serwerem. Życzę ci dużej ilości graczy i dużo pieniążków bo zaraz otworzysz coś nowego znów zapewne.

A po drugie czytaj prezentacje nie jestem technikiem. Śmieszysz mnie już trochę bo chcesz się popisać? Nie wiem jak już to mam nazwać.

Nie masz zamiaru odpowiadać na pytania, bo nie masz na nie jak odpowiedzieć to jest proste jak padające serwery asfena lol

Pytanie kolejne jakie mieliscie poprzednie serwery napisz nazwy jestem ciekaw, tylko nie pisz nazw hamachi.

Powiedz mi kolego co zrobiłeś sam na Cortiumie? G****o. Lajk za ciebie odwalał calą robote a ty tylko hajs z isu trzepałes. To samo jest na diamondzie. Sprzedawanie kont z baz danych gratulacje. Wez spi*******j na diamonda hajs trzepać a nie się przyp****sz do każego serwera jaki jest. Boisz się ze ci ludzie uciekną? Czy moze Hajs się nie będzie zgadzać?

Zajmij się nauką dzieciaku zamiast "tworzyć" coś czego nie potrafisz sam zrobić.

Nom super napisałeś, a dasz dowód, że sprzedaje bazy kont czy jak reszta nie odpiszesz?

Jest k***a pro Elo Technik :) A ty co odjebales na cortiumie?? Bronie 65 śr i um mapa 220 zwykle V2 te same moby i jakieś bosy na siłę wrzucone :) Pod każdą prezką cię widać i dalej udajesz pro technika :D zaraz się hajs skończy i postawisz coś ala "Super Easy/Pvp Najlepszy serwer w Polsce"

i tak zrobie ,a ty i tak na nim zagrasz xD

Dalej się pytam jakie były wasze poprzednie serwery

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Droga administracjo której nie będę oznaczał bo i tak śledzicie tematy, proszę was w imieniu nie jednej osoby zbanujcie Perserge bo robi syf w tym dziale.. Od dłuższego czasu w każdym  pojawiającym się temacie 3/4 komentarzy to wielkie monologi Persergi z X innymi osobami.. Ja jako zwykły użytkownik tego forum wchodzę w prezentację oglądam ją a następnie szukam ciekawych komentarzy które uzupełniają braki informacji w prezce jednak powoli tracę ochotę korzystania z tego forum bo żeby znaleźć właśnie jedną rzeczową wypowiedź muszę przejść przez kupę marnych wypocin choleryka persergi. Widziałem już kilkukrotne upomnienia jak i warny w jego stronę jednak ja pytam ile to jeszcze potrwa ? Nie jestem jakimś widzem czy fanem Sa.bala ale skoro taka osoba została zbanowana i oznaczona cenzurą to nie rozumiem jakim cudem Perserga dalej ma prawo bytu.. Szczerze ? Spawaczowi chociaż zdarzy się coś uzasadnić i czasem ma rację a Perserga zawsze piszę brednie przy okazji prowokując wszystkich do kłótni. Jeśli chodzi o Ciebie Persergo, nie wysilaj się i nie odpisuj mi pod tym komentarze bo musiałbym być hipokrytą żeby zwalczać żmudne konwersację z Twoim udziałem a potem sam w nie wchodzić. Jak dla mnie jesteś zwykłym niedojrzałym człowieczkiem z problemami emocjonalnymi i nie widzę potrzeby zniżania się do tak niskiego poziomu. 

Jeśli chodzi o samą prezentację to z tego co pamiętam raz już została wrzucona do kosza po słowach Kubka które zacytuję "Jakby to MPCforum powiedział Kolejny odgrzewany kotlet... Nie macie pomysłu na zrobienie swojego serwera tylko korzystacie z gotowych plików to po prostu tego nie rób. Kosz." W dodatku poprzedni client miał w sobie 5 groźnych wirusów :) Jakoś większych zmian od poprzedniej USUNIĘTEJ prezentacji nie widzę więc wytłumaczę Ci prostą zasadę. Jeśli kotlet jest odgrzewany już nigdy nie będzie smakował jak świeży, nie wystarczy zmienić samej panierki (w twoim przypadku grafiki). Na ten moment nie przekonuję mnie ten projekt ale wierzę w ludzi i mam nadzieję, że się obudzisz i zrobisz coś porządnego skoro już postanowiłeś włożyć fundusze i czas. 

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

Kolejny serwer z tą samą prezentacją i z tym samym interface klienta i z tego co piszą ludzie to i z tymi samymi plikami, ludzie kiedy zrobicie coś swojego?

//edit - jeszcze strona, która jest udostępniona na mpc.. eh.. aż nóż się otwiera w kieszeni.

Opublikowano

Kolejny serwer z tą samą prezentacją i z tym samym interface klienta i z tego co piszą ludzie to i z tymi samymi plikami, ludzie kiedy zrobicie coś swojego?

//edit - jeszcze strona, która jest udostępniona na mpc.. eh.. aż nóż się otwiera w kieszeni.

ale po co robić coś swojego jak te pliki są fajne i tak samo strona jest dobra i ladna .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@Perserga-Metin2

@Perserga-Metin2

i tak zrobie ,a ty i tak na nim zagrasz xD

Dalej się pytam jakie były wasze poprzednie serwery

żebyś się nie zdziwił :) czekam z niecierpliwością tak samo jak na inne kotlety od surka czy Małysza takie emocje są na waszych serwerach jak na grzybobraniu :) jeden wielki p********y bugoland :D jak na bug Diamond same boty grają powodzenia :) sorki autora tematu za spam do tego pro elo technika:)
Opublikowano

Grałam na becie i muszę powiedzieć, że gra się przyjemnie, administracja jest pomocna, a ktoś z niej jest zawsze dostępny.

Bugów jak na razie jest pełno, ale są one usuwane, więc myślę, że do startu się wyrobią.

Zobaczymy jak to będzie, a jak na razie polecam.

Pozdrawiam Dread-a i Krejzu.

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Grałam na becie i muszę powiedzieć, że gra się przyjemnie, administracja jest pomocna, a ktoś z niej jest zawsze dostępny.

Bugów jak na razie jest pełno, ale są one usuwane, więc myślę, że do startu się wyrobią.

Zobaczymy jak to będzie, a jak na razie polecam.

Pozdrawiam Dread-a i Krejzu.

ja tak samo mam jak zgłaszam jakiś problem dla technika to od razu to robi Mega Polecam !!.

Opublikowano

Mogę z serwera polecić Kamila, zna się na rzeczy. Pomaga jak może. Reszta też niczego sobie.

Pliki cortium, jak pisał sam Perserga mają sporo bugów, ale zobaczymy czy sobie poradzą z tym wyzwaniem. 

Opublikowano

Pograłem sobie może z 2 dni. 

I tak

Krejzu TGM- Lata po serwerach gdzie rekrutacja otwarta i ZAWSZE go odrzucają bo jest kretynem. Nie wiem czego tutaj w team jest, ale to nie wróży nic dobrego

Litt- To samo co wyżej, tylko, że choiaz podanie napisze staranne xD.

Localhost- Technik forum a kur*a na Deliosie Fenekrze Samii Deleros na Sethi i jeszcze na 2 innych serwerach pisał podanie na MOD'a, OCZYWIŚCIE TYPOWO PIERWSZY POST PODANKO. Każde z nich było odrzucone XDD. Lata tak samo po rangi.

Czy Ty Główny Adminie (nie wiem jaki masz nick) z Ch***m a rozum się zamieniłeś? Z takim team'em to ten serwer długo nie pociągnie. Jak polecałem grać 

TO OD DZIŚ ODRADZAM KOMUKOLWIEK TU GRAĆ

Jedyny szacunek dla 2 techników serwera. Kamil jest solidny i zna się na tym, a ten 2 nie wiem jaki ma nick coś na D, na ts3 prawie zawsze dostepny z tego co mi wiadomo.

Opublikowano

I tak

Krejzu TGM- Lata po serwerach gdzie rekrutacja otwarta i ZAWSZE go odrzucają bo jest kretynem. Nie wiem czego tutaj w team jest, ale to nie wróży nic dobrego

Localhost- Technik forum a kur*a na Deliosie Fenekrze Samii Deleros na Sethi i jeszcze na 2 innych serwerach pisał podanie na MOD'a, OCZYWIŚCIE TYPOWO PIERWSZY POST PODANKO. Każde z nich było odrzucone XDD. Lata tak samo po rangi.

Czy Ty Główny Adminie (nie wiem jaki masz nick) z Ch***m a rozum się zamieniłeś? Z takim team'em to ten serwer długo nie pociągnie. Jak polecałem grać

Jedyny szacunek dla 2 techników serwera. Kamil jest solidny i zna się na tym, a ten 2 nie wiem jaki ma nick coś na D, na ts3 prawie zawsze dostepny z tego co mi wiadomo.

No chłopaki coś tam sobie działają ;) zmieńcie na www regulamin, bo jest z pangeayt2...

Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

I tak

Witam.

TGM Krejzu - Nie patrze na jego przeszłość. Patrze co jest teraz.

LocalHost - Żadnym technikiem forum nie jest. Nie było mnie a Dread chciał żeby mu coś dodał i tyle w temacie. Nie jest w team, że się tak wyrażę.

Litt - Jak na razie jest w porządku.

Kamil jest bardzo sumienną i pracowitą osobą. Poradzi sobie z serwerem i postawi go na nogi.

Pozdrawiam! 

Opublikowano

I tak

Witam.

LocalHost - Żadnym technikiem forum nie jest. Nie było mnie a Dread chciał żeby mu coś dodał i tyle w temacie. Nie jest w team, że się tak wyrażę.

Kamil jest bardzo sumienną i pracowitą osobą. Poradzi sobie z serwerem i postawi go na nogi.

Pozdrawiam! 

No to gratulację XDD. Dawać prawa adminowi który na rangi leci haha. Local był technikiem Forum bo widziałem u Was :)

Opublikowano

I tak

Witam.

Pozdrawiam! 

No to gratulację XDD. Dawać prawa adminowi który na rangi leci haha. Local był technikiem Forum bo widziałem u Was :)

Jak już @ultra404 napisał on tylko miał coś zrobić i nie jest w teamie.

Opublikowano

Wszędzie te bronie pvp 65 lvl... zróbcie coś nowego, 75 do pvp bo tak to każdy ma te same bony i wygrywa ten który ma OP klase i IS.. bez sensu.

Życzę powodzenia ale ja ze względu na te bronie na pewno nie wbije 

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Pobrałem z waszej strony client, łatkę i nowy interfejs i co? wykryło mi jakiegoś wirusa  przy autostarcie wiec nie polecam pobierać. Dajcie chociaż skan do tego a nie..

Opublikowano

Pobrałem z waszej strony client, łatkę i nowy interfejs i co? wykryło mi jakiegoś wirusa  przy autostarcie wiec nie polecam pobierać. Dajcie chociaż skan do tego a nie..

właśnie kolego pobrałem to samo i mój antywirus nic nie wykrył . Ja miałem tak że jak pobierałem z "Mega" to coś pisało że tam coś jest ale jak już pobierałem z Google to było czyste.

Opublikowano

1. Grafika nie jest kradziona po prostu grafik leniwy i nic nie warty.
2. Pliki Cortiuma są na MPC więc jak się nie mylę każdy ma prawo do ich użycia.
3. Macie coś własnego poza maszynami? Wszystko co u was widzę to edytowane gotowce czyli max 2 - 3 dni roboty i można startować.

Moim zdaniem serwer na max tydzień. Widać wasze umiejętności po całym projekcie.

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

Opublikowano

Zarejestrowałem się u Was na forum. Widze pajaca Krejzu, jakiegos Blade i jeszczego jakiegos Byone czy coś. TGM kłóci się z użytkownikiem a moderator gówno robi xD.

Nie wiem czy ja mam downa, czy Wy wybieracie pajaców do team? Myślałem żę coś się zmieniło a tu nic xD. Sa lepsze serwery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...