Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Dow., 38k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry : 17
Hybryda: Obojętnie
Liga lub narodowość: Dowolnie
Formacja: Dowolna
Ilość monet: 38k
Platforma: PC
Czego oczekuję:Kreatywnego i mocnego składu.

Opublikowano

http://www.futhead.com/17/squads/3416161/

Jeśli źle będzie ci się grało Remy'm (tak było w moim przypadku), proponuję nim rozegrać +/- 15 meczy, bo wtedy idzie się do niego przyzwyczaić i bardzo kozacko się nim gra :)

Mam nadzieję, że się zmieściłem, bo ceny brałem z futbin patrząc na ps4 a dużej różnicy nie ma.

Opublikowano

Tak, formację 4-4-3(4), Sanchesa na LŚP, Calhanoglu na ŚPO, Draxlera na PŚP.

Z racji, że dwóch ŚP posiada słabo ocenioną grę w obronie i małą fizyczność proponowałbym, żeby Sanches lepiej został na (Ś)ŚP.

Opublikowano

Tak, formację 4-4-3(4), Sanchesa na LŚP, Calhanoglu na ŚPO, Draxlera na PŚP.

Z racji, że dwóch ŚP posiada słabo ocenioną grę w obronie i małą fizyczność proponowałbym, żeby Sanches lepiej został na (Ś)ŚP.

Jak będzie ŚPO, gdzie powinien grać Calhanoglu, bo tylko tam się nadaje, to nie będzie ŚP, tylko będzie PŚP, LŚP oraz ŚPO. Zresztą, Sanches na ŚP nie będzie miał pełnego zgrania.

Opublikowano

Zagrałem kilka meczy składem  z obrońcami z Napoli i Reina na bramce i jaka moja opina? Nie czułem się na siłach grając nimi,cięzko mi sie nimi grało i teraz zrobiłem coś takiego ten skład sztos przyjemnie się nimi gra 

beztytuuzdon9.jpg

Opublikowano

Zagrałem kilka meczy składem  z obrońcami z Napoli i Reina na bramce i jaka moja opina? Nie czułem się na siłach grając nimi,cięzko mi sie nimi grało i teraz zrobiłem coś takiego ten skład sztos przyjemnie się nimi gra 

beztytuuzdon9.jpg

Co robi Brosinski na LB przepraszam bardzo? O Topraku z 79 punktami siły i 187 cm wzrostu, 82 skoczności to już nie wspomnę. Powodzenia jak Twój rywal będzie miał na napadzie zawodnika pokroju Lukaku. ;)

Nie wspomnę już o Calhanoglu na ŚP, gdzie on się nie nadaję na grę w zrównoważonym polu, tylko w ofensywie.

Opublikowano

@pita272 Zmień tego Brosinskiego na Wendell'a, Castro na Thiago i Konoplanke na Comana + Toprakowi (jeśli będzie ciebie stać daj styl gry "Strażnik".

@Adder. Nie zgodzę się z tobą. To, że Toprak ma 78 fizyczności to nie oznacza, że jest słaby. Ja swojego czasu grałem na ŚO Ogbonną i mało było zawodników, których by nie przepchnął (nawet czasami Lukaku czy Costy), a nawet jeśli mu się to nie udało naskakiwał na piłkę tak, że im ją odbierał dzięki obronie ocenionej na 92 (styl gry kotwica). Chalhanoglu jest ustawiony dobrze. Jeśli na Sanches'ie ma ustawione, żeby zostawał z tyłu a Chalhanoglu ma wszystko na zbalansowane nie widzę przeszkody, żeby on tam stał.

Opublikowano

@Adder. Nie zgodzę się z tobą. To, że Toprak ma 78 fizyczności to nie oznacza, że jest słaby. Ja swojego czasu grałem na ŚO Ogbonną i mało było zawodników, których by nie przepchnął (nawet czasami Lukaku czy Costy), a nawet jeśli mu się to nie udało naskakiwał na piłkę tak, że im ją odbierał dzięki obronie ocenionej na 92 (styl gry kotwica). Chalhanoglu jest ustawiony dobrze. Jeśli na Sanches'ie ma ustawione, żeby zostawał z tyłu a Chalhanoglu ma wszystko na zbalansowane nie widzę przeszkody, żeby on tam stał.

Pewnie, że może być dobrze, ale po co może marnować potencjał na ŚP, skoro może grać na ŚPO, a zmiana formacji nic nie kosztuje. Oczywiście, że Ogbonna przepychał wszystkich, nie dziwię się, w końcu ma 84 siły. Ale Toprak ma jej 79, co jest tragicznie mało, bo większość silnych napastników go bez większego problemu przepchnie. 

Opublikowano

Brosinski na LB ponieważ czekam az sie sprzeda moj nominalny lewy obrońca.Sanches ma wytyczne jaki defensywny pomocnik.Co to LB to mam dylemat czy Wendel czy BABA oraz czy Draxler nie był lepszy za Castro.

Opublikowano

Brosinski na LB ponieważ czekam az sie sprzeda moj nominalny lewy obrońca.Sanches ma wytyczne jaki defensywny pomocnik.Co to LB to mam dylemat czy Wendel czy BABA oraz czy Draxler nie był lepszy za Castro.

Castro, bo Draxler nadaje się na ofensora. W ogóle Junuzović jest lepszy od Castro, ale to tylko i wyłącznie Twój wybór, bo Castro grało mi sie bardzo przeciętnie.

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...