Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Baza Danych Txrik.pl

zxkalen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głupota jest używanie gotowej bazy danych.. a co jeśli jest luka w rangach i autor wykorzysta tą luke i rozwali Ci serwer? Przepraszam autora, no ale taka już jest społeczność.. Konkurencja.

Według mnie, takie bazy danych powinny być z automatu usuwane i trafiane do kosza.. Ponieważ tak jak wspomniałem wyżej.

Opublikowano

Cześć, na pierwszy rzut oka nie jest źle.

Oczywiście wątpię że ktoś miałby tą bazę użyć no chyba że w celach edukacyjny czyli Permissions.

Głupota jest używanie gotowej bazy danych.. a co jeśli jest luka w rangach i autor wykorzysta tą luke i rozwali Ci serwer? Przepraszam autora, no ale taka już jest społeczność.. Konkurencja.

Według mnie, takie bazy danych powinny być z automatu usuwane i trafiane do kosza.. Ponieważ tak jak wspomniałem wyżej.

Po części masz racje ale spójrz na to z tej strony że jeśli ktoś jest tak "głupi" i jest tam rzeczywiście jakaś luka i on tego nie sprawdzi to jest to tylko i wyłącznie jego wina, po za tym raczej nikt nie będzie używał gotowej bazy bo Polska społeczność Teamspeaka zniszczy właściciel serwera jak i sam serwer taki jest świat ;)

A no i sorry jeśli napisałem coś i nie możecie tego zrozumieć ale jest prawie 6 i już trochę nic nie ogarniam :<

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...