Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doładowanie steam 2x20 psc

Avertus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, potrzebuję na steam 8€ czyli około 32 zł, da radę jakoś doładować to 2xpsc po 20 zł? Nie opłaca mi się kupować psc za 50 bo potem nie użyję tej kasy, która zostanie. 

Opublikowano

Zapytaj mamy czy Ci z karty doładuje, szybko i na miejscu.

Wczoraj kupowałem 4 gry na steama i zjadło mi 201 zł, gdzie wartość euro zgodnie z google powinna mnie wynieść 196 zł więc jak najbardziej ok.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Zapytaj mamy czy Ci z karty doładuje, szybko i na miejscu.

Wczoraj kupowałem 4 gry na steama i zjadło mi 201 zł, gdzie wartość euro zgodnie z google powinna mnie wynieść 196 zł więc jak najbardziej ok.

Zapytaj mamy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na całe szczęście nie muszę korzystać z tej opcji. 

Opublikowano

Możesz tak zapłacić za produkt ze sklepu czyli np. Za grę czyli 2x20 i zostaną ci jakieś resztki na psc. Natomiast jeżeli chcesz kupić coś z rynku to musisz już doładować pełna kwotę czyli: 5,10,20 itd.

Opublikowano

Możesz tak zrobić dlaczego nie tylko jak mają ci zostać resztki to najlepiej utworzyć darmowe konto. Wejdziesz i wiesz ile masz wszystkiego, a na papierku ci nie pisze. Jeśli chcesz kupić grę w sklepie steam to bez problemu kupisz za te 2x20psc ale jak coś chcesz z rynku to użyj tego "tricku" tylko że on działa od 5€ wzwyż i w moim przypadku musiałam trochę dłużej poczekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...