Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.11][Survival] McHusi

Aides

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak za tą prezentacje miałem + dać ze chociaz bez pisanego tekstu tylko w formie grafiki, to jak zobaczyłem ten txt oraz zdjęcia to mi sie ulało. Odpycha to od serwera.

Przy najbliższej edycji prezentacji wrzucę lepsze zdjęcia :)

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

serwer wygląda ciekawie, spodobała mi się inicjatywa z powrotem do starego, dawnego survivalu z gildiami i małego rpg. Jedynym minusem jak do tej pory jest niska ilość graczy.

Opublikowano

serwer wygląda ciekawie, spodobała mi się inicjatywa z powrotem do starego, dawnego survivalu z gildiami i małego rpg. Jedynym minusem jak do tej pory jest niska ilość graczy.

Dziękuje za opinie! :)

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Super serwer! Gracze i w ogóle fajnie, ale mam zbyt wielki rage, aby wrócić związany z mega itemkami i mobami :D.

...

Opublikowano

Bardzo polecam serwer <3 jest w miare trudno moby trudne fajny survival i te kingdomsy z*******e aby jeden minus ze NPC nie maja zbyt duzej oferty na spawnie i niedopracowane malo przemyslaen ceny przydalo by sie do nich duzo rzeczy dodac i zmienic ceny. na jakas walute typu gabki :P czy cos. 

omx6dh6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...