Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.16.5][SkyBlock] KiwiMc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie ma wersji mc 1.12 jest 1.11.2 . Server fajny polecam

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano (edytowane)

Napisales wczesniej "CO INNEGO MOZNA ROBIC NA SKYBLOCKU" bo ktos napisal ze wszystko jak na innych serwerach, wiec zwroce uwage na reklame "Skyblock inny niz wszystkie" i mozna bardzo duzo wystarczy miec troche wyobrazni:)

Edytowane przez TediHD
Opublikowano (edytowane)

Powiem tak, nie gram w Minecrafta długi czas już, ale zachęciło mnie, bo to Skyblock. 
Weszłam na serwer.. no 8/40 - szału nie ma. 
Niestety od razu jakiś spam gościa, który gada, że kogoś zaskarży (OK) xD 
Jedyne co mnie smuci to, że ludzie tak po sobie jadą, a nie ma nikogo kto mógłby ich ogarnąć.
Ale szczerze? Jestem zdziwiona, że tak mało osób na nim gra. Naprawdę miła atmosfera mimo to,  dobrze się gra, jestem pewna, że pozostanę na tym serwerze na dłużej. Polecam ;>    

//EDIT

Otóż, muszę niestety zmienić swoje zdanie, gdyż posiedziałam troszkę dłużej. 
Gównoburza normalnie. Serwer świetny tak, nie zmieniam o tym zdania, ale jeśli nie zostanie wprowadzona pewna dyscyplina, to ludzie będą po prostu odchodzić tak jak ja. 
Powodzenia Arturze w dalszej pracy nad serwerem. Życzę sukcesów.

post-1002660-0-98938200-1485611310_thumb.png

Edytowane przez Shiraiize
Opublikowano

Powiem tak, nie gram w Minecrafta długi czas już, ale zachęciło mnie, bo to Skyblock. 

Weszłam na serwer.. no 8/40 - szału nie ma. 

Niestety od razu jakiś spam gościa, który gada, że kogoś zaskarży (OK) xD 

Jedyne co mnie smuci to, że ludzie tak po sobie jadą, a nie ma nikogo kto mógłby ich ogarnąć.

Ale szczerze? Jestem zdziwiona, że tak mało osób na nim gra. Naprawdę miła atmosfera mimo to,  dobrze się gra, jestem pewna, że pozostanę na tym serwerze na dłużej. Polecam ;>    

//EDIT

Otóż, muszę niestety zmienić swoje zdanie, gdyż posiedziałam troszkę dłużej. 

Gównoburza normalnie. Serwer świetny tak, nie zmieniam o tym zdania, ale jeśli nie zostanie wprowadzona pewna dyscyplina, to ludzie będą po prostu odchodzić tak jak ja. 

Powodzenia Arturze w dalszej pracy nad serwerem. Życzę sukcesów.

No niestety nie mogę być cały dzień na serwerze i pilnować chatu, co prawda są jeszcze dwie osoby za to odpowiedzialne ale czasem nie ma nikogo, rozreklamować serwera nie potrafię więc graczy zbyt wielu nie ma, no ale cóż, dzięki za opinie.

Opublikowano

"rozreklamowanie serwera" jest to dosc latwe lecz trzeba wylozyc tez jakas kwote na to:)

wiem co mowie bo sam zajmuje sie tym na youtubie i mialem sporo ofert "wspolracy" miedzy innymi serwerek survival gdzie gralo po 30osob jak zaczelem tam nagrywac

a po tym jak skonczylem swoja robote teraz gra tam 400 osob na starcie a po min. 200

zwykly Youtuberek nie nie wiadomo kto ok 3-5k widzow z wyswietelniami min po 600. I graczy masz pewnych moze nei bedzie szybki ich przyrost ale powoli beda zaczynali grac:)

Jezeli serwer tak fajny jak pisza to ja bym nad tym pomyslal ( taki koszt youtubera to bylo ok. 40zl za 2 odcinki)

Powodzenia

Opublikowano

"rozreklamowanie serwera" jest to dosc latwe lecz trzeba wylozyc tez jakas kwote na to:)

wiem co mowie bo sam zajmuje sie tym na youtubie i mialem sporo ofert "wspolracy" miedzy innymi serwerek survival gdzie gralo po 30osob jak zaczelem tam nagrywac

a po tym jak skonczylem swoja robote teraz gra tam 400 osob na starcie a po min. 200

zwykly Youtuberek nie nie wiadomo kto ok 3-5k widzow z wyswietelniami min po 600. I graczy masz pewnych moze nei bedzie szybki ich przyrost ale powoli beda zaczynali grac:)

Jezeli serwer tak fajny jak pisza to ja bym nad tym pomyslal ( taki koszt youtubera to bylo ok. 40zl za 2 odcinki)

Powodzenia

Wykładanie pieniędzy na projekt który nie ma przynosić żadnych dochodów (a bynajmniej na chwilę obecną) jest raczej bez sensu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...