Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play.mu NO RR season 11 dynamic exp START 22.12.2016r

gwtim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagraniczny serwer, którego nie jestem właścicielem ale chciałbym zareklamować bo jest dosyć mocno oblegany. Jeżeli interesuje was coś więcej to spróbuję odpowiedzieć ew dopytam admina.

http://play.mu

Play to Win server.

Combo for all classes
Normal Exp: Dynamic
Master Exp: Dynamic
Drop Rate: 40%
Max. Level: 400
Max. Master Level: 370
Points per Level: 5/7
Master Leve Points: 1
Grow Lancer: 200
Magic Gladiator: 220
Dark Lord: 250
Rage Fighter: 200
Jewel of Soul: 60% (+25% with luck)
Jewel of Life: 50%

Exp in party is all the same, it's 100% of the exp you get by playing solo, no matter the party type, gold or not gold, this will make people stop rejecting players from joining.

SHOP - GMO style.

Dynamic exp means it changes on every level, depends also of the map, so it's very hard to tell you a specific value.

Od siebie dodam:
brak spotów
ponoć seedy też są w dropie
ciężko o kamienie i zen
po około 5h top 1 był 200lvl
z wypadajek leci z tego co widziałem max ashcrow +9 (ale to bardzo rzadko, głównie jakieś crapy +3)
wszystkie itemy mogą być socketowe (ale więcej niż 1 soc nie widziałem do tej pory więc "normalne" socketowe i tak będą najlepsze a typu Dragon socket bardziej dla koneserów ;p)

Season jest w tej chwili 10 a 11 ma wejść za tydzień.

Jeżeli masz problem z wejściem do gry, odpal kilka razy maina jeden po drugim i na którymś się wejdzie.

Screen_12_24_15_36_0000.jpg

Screen_12_24_15_39_0001.jpg

Screen_12_24_15_40_0002.jpg
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od razu kilka odpaliles? Ponoć to jest chwilowe bo serwerownia ma jakies problemy. Mi wchodzi jak odpale ze 4 razy, zaloguje się na 1 a resztę wylaczam.

Opublikowano

Właśnie nie wiem ^^

Mogę jedynie napisać obrazowo, że mając full pt w lt7 na lulu około 180 dostawałem mniej więcej 40k expa.

Po 23h od startu top 1 ma 287 lvl. Wysłałem zapytanie o kilka spraw do admina odnośnie konfiguracji, jak dostanę odp to dam znać :)

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale po zalogowaniu mam czarny obraz. Widze napisy, ale wszystko inne jest czarne.

Jaką masz grafikę?

Opublikowano

Nowe info:

Exp in party is all the same, it's 100% of the exp you get by playing solo, no matter the party type, gold or not gold, this will make people stop rejecting players from joining.

GMO style. (pytanie było o sklep)

Dynamic exp means it changes on every level, depends also of the map, so it's very hard to tell you a specific value.
Opublikowano

Mały tip ode mnie. Opłaca się farmić golden rabbity bo za 1 dostaje się około 400k expa. Trzeba tylko dobrze trafić bo pojawiają się gromadkami a i jakiś soul czasem padnie.

Opublikowano

Serwer bardzo fajnie się prezentuje , Polaków jak narazie nie za wielu ale myślę że 1k+++ online spokojnie , ciężki serwer na pewno long term. Zapraszam w grze ProBSB

Opublikowano

Nowe info:

Online jest około 350 ludzi

Exp na 300 lvlu jest 25x

Niestety jestem zmuszony przestać tam grać bo jednak exp za mały jak dla mnie przy braku spotów. Po 3 dniach top 1 ma 313 lvl (co myślałem, że jest jakimś błędem na www) więc ciężko mi sobie wyobrazić wbicie 770 lvl :p

Jutro startuje inny non res, może tam spróbuję ;)

Opublikowano

Kurde nie wiem, zawsze gralem na rr serwerach, ostatnio zaczalem grac na non rr i zajebiscie mi sie spodobalo. Cos w tym jest, ze im ciezej tym jednak lepiej. To ma byc dluuuuuuuuuga gra a nie po tyg masz wiekszosc rzeczy ktore chcesz. Trzeba sie jendak na meczyc i w tym widze sens. 

Wydaje mi sie ze jednak wiecej jest niz 350 online, ale bardzo malo Polakow, a szkoda bo fajny serwer, ale troche dziwny :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...