Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skad sie bierze hejt na Disa?

MistrzObiadu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podsumowując: Sam sobie jest tego winny, wpychał się wszędzie, robił pseudo dramy po to by zdobyć widzów. Nie ma poczucia humoru i dystansu do siebie.

Dlaczego np. Veggie mówi publicznie, że nie lubi swoich widzów, albo że gardzi nimi itp? Bo nie bierze tego na poważnie jak Dis. Pozwala siebie hejtować i go to bawi.

Opublikowano

Podsumowując: Sam sobie jest tego winny, wpychał się wszędzie, robił pseudo dramy po to by zdobyć widzów. Nie ma poczucia humoru i dystansu do siebie.

Dlaczego np. Veggie mówi publicznie, że nie lubi swoich widzów, albo że gardzi nimi itp? Bo nie bierze tego na poważnie jak Dis. Pozwala siebie hejtować i go to bawi.

Veegie na streamach mówi np: J**** czat  itp a na streamie dalej 10k typa :D 

U disa 300 osób z czego 200 siedzi i pisze jd na czacie XDDDD

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Veegie na streamach mówi np: J**** czat  itp a na streamie dalej 10k typa :D

U disa 300 osób z czego 200 siedzi i pisze jd na czacie XDDDD

No właśnie o to chodzi, że on umie się bawić, nawet piszę, by na czacie pisali JV... Kto ogląda P5V ten wie

Opublikowano

Ja i mój pet, pozdrawiamy bardzo serdecznie Norberta Gierczaka.  :santa: 

cgv2mIb.jpg

A teraz tak szczerze, Norbert sam sobie na to zapracował. Tyle z mojej strony.

maybenow.png

Opublikowano

Swoją osobą Dis przypomina mi Nictrona - oboje swój rozgłos zawdzięczają żałosności. W ogóle to taka otoczka mango-zjeba też nie jest dobra XDDD

Ogólnie chodzi o to, że Disunio gdzie tylko może szuka darmowej reklamy, a większość donacji jakie są na jego streamie to te mające na celu zwyzywanie go, tak więc widocznie mu się to opłaca. 

Opublikowano

Ja i mój pet, pozdrawiamy bardzo serdecznie Norberta Gierczaka.  :santa: 

cgv2mIb.jpg

A teraz tak szczerze, Norbert sam sobie na to zapracował. Tyle z mojej strony.

bzbk

Swoją osobą Dis przypomina mi Nictrona - oboje swój rozgłos zawdzięczają żałosności. W ogóle to taka otoczka mango-zjeba też nie jest dobra XDDD

Ogólnie chodzi o to, że Disunio gdzie tylko może szuka darmowej reklamy, a większość donacji jakie są na jego streamie to te mające na celu zwyzywanie go, tak więc widocznie mu się to opłaca. 

Sam się pluł do Arquela żeby banował za ofensywne donejty, on też ma z tego hajs, więc robienie czegoś takiego to czysta hipkoryzja w jego wykonaniu.

Opublikowano

Aha, dodam jeszcze, że do jego niesławy doliczyć można, brzydko mówiąc, wyruchanie na kurtki ziomków z którymi grał. Przecież on dołączył do topowego klubu tylko po kurtkę XDDDDD

Opublikowano

Dis po prostu reaguje na zaczepki i szybko się denerwuje. Dla kontrastu: Arquel mówi otwarcie, że jego można w donejtach obrażać ile się chce, bo go to po prostu nie obchodzi. Krzysztof jeszcze grzecznie za taką dotację podziękuje. Tak więc hejterzy lgną tam, gdzie ich słowa będą brane przez twórcę na serio.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...