Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skad sie bierze hejt na Disa?

MistrzObiadu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie zastanawialiście się, że problem nie leży w widzach, tylko w Norbicie? Dlaczego hejt nie leci na Nervę, Overa, czy nawet raczysko jakich mało Gutolda Fiutolda? Bo oni mają wyjebane, są osobami publicznymi i zdają sobie sprawę, że w internecie wszystko robi się dla beki...Dis za to wmówił sobie, że jest bóg wie jakim graczem i każdą krytykę uważa za "hejt"...Moim zdaniem ta cała sytuacja to jest tylko i wyłącznie jego wina! Z fartem JD!

Opublikowano

Dla mnie największymi idiotami są osoby które się tym interesują i zamiast dać Sobie spokój zachwycają się (między innymi tak jak ty) byle czym ... po prostu powinno się traktować takie osoby jak rozpieszczone dzieci i tyle ...

Opublikowano

Ludzie myślą że to śmieszne? JD jest było i pewnie szybko się nie skończy...

Powiem tak to jest tylko i wyłącznie jego wina ten człowieka jest tak spierdolony na głowę że moim zdaniem powinien dawno zakończyć karierę streamera czy youtubera. Co było ostatnio? Drama z Arquelem o jakieś ulumulu? Powiedzcie mi co ten idiota sobie myśli? Zrobił dramę bo gościu zrobił ikonkę na czacie w postaci broni na orki... Czy ktoś normalny by się tym  wgl przeją? Z tym człowiekiem jest coraz gorzej i jest coraz większy hejt np wczoraj na teamfrenzygg napisał na czacie Vander czat spam JD i przed 30min leciało JD u Overpoa, Nitra, Xayoo wszędzie jest JD gdzie tylko pojawi się lol. Mnie tam to wszystko raczej nie interesuje bo nie lubię tego człowieka to go nie oglądam i gdy wchodzę na stream to oglądam go a nie pisze na czacie.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Większosc z tych osob to gimby, i tyle, nie darze Disa zbyt duzą sympatią, ale nic mi nie zrobil, jak widze argument ze jest toksyczny od widzow np Overa to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Ameby umyslowe i tyle.

Opublikowano

Większosc z tych osob to gimby, i tyle, nie darze Disa zbyt duzą sympatią, ale nic mi nie zrobil, jak widze argument ze jest toksyczny od widzow np Overa to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Ameby umyslowe i tyle.

Gucio zrobił emotkę JG (j**** gucia), a jak Niq zrobił u siebie emotkę JD (wiele znaczen na twitchu ma) to juz odrazu Dis sie popłakał do Astera i emotka skasowana.

Co to k***a za czasy, że banują za dwie literki? On nie ma do siebie dystansu i dlatego dostaje wpiernicz psychiczny. Jakoś ArQuel, Overpow i inni jak zostaną obrażeni to się śmieją lub ripostują ze smakiem, a nie jak Gierczak od razu, że rozjebałby mu głowę o krawężnik i że wszyscy co go hejtują to dzieci XDD

Opublikowano

Hejt powstał w gimnazjum- patrząc po zachowaniu młodych osób w naszym społeczeństwie, jeżeli chodzi do Norberta to jest spoko osoba, niestety ponoszą go często nerwy, ale jest człowiekiem i ma prawo popełnić błąd, ale gdy jest się pełnoletnim to powinno się kontrolować swoje zachowanie, u mnie Norbert ma szacunek za to, że gdy robił challenge w 10 dni to ileś tam kasy przelał na dzieciaki, a Nervarien i kilku innych streamerów (do wszystkich mam szacunek) nic nie zrobili- nie oszukujmy się. 

Opublikowano

Wygląd, zachowanie na jego streamach w 2015, ja osobisćie od niedawna go szanuj :D.

Rozumiem frustrację gimnazjalistów w stosunku do Norberta, ale proponuję chociaż nie pisać bezsensownych treści na tysiące znaków
//Synek
JD
//Katatuki

Co mi kasujesz Spoiler? Pozwolono? Nie, kazał Ci ktoś wchodzić? Nie. JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD JD  

//lewus123 xD

Opublikowano

Co tu wiele tłumaczyć? Pcha się wszędzie, próbuje się wybić na dramach. Zamiast po cichu zgłosić wieszaka za bola, to on się tym chwali na cały yt jaki z niego wzorowy gracz. Gdyby nie gadał nic o tym i nie robił z tego jakiejś pieprzonej dramy. Im bardziej o tym JD pisze, tym bardziej widzowie będą go hejtować proste.

Opublikowano

DisStream Norbert Gierczak - osoba upośledzona mózgowo największy rak na twitchu.

zabronil" spożywania żelków na trransmisji

Jego jedna z najnowzych dram jest to ze wykłucał sie z Arquelem około 4h,

Opublikowano

XDDD

To serio się jeszcze ciągnie? Ktoś jeszcze to propaguje?

Pokrótce;

Skąd? Stąd, że tacy ćwierćinteligenci jak Ty cały czas ruszają ten temat i chcą być nas siłę fajni.

W ogóle argumentacja osób w tym temacie jest tak żałosna, że szkoda słów.

Konstruktywna krytyka jest jak najbardziej dobra, w sumie w porządeczku jest też jak ktoś ma własne zdanie, ale 

JD BO JD to już lekkie upośledzenie. Przykro mi z powodu takich osób jak Wy. 

Norbiemu też jest po prostu przykro i chce, żeby to się skończyło. :( 

:*

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

I po syngaturce ; //

Zbieram "+"

Opublikowano

Ludzie go hejtują bo im sie nudzi i myślą że bedą fajni, dla mnie dis jest spoko wole go bardziej od nervariena. A gimby pewnie juz odrazu JD nawet nie wiedząc co to znaczy xD... takiemu czlowiekowi jak norbert pozniej sie robi przykro i sie w*****a nie dziwie sie zreszto... A wiekszość hejterów pewnie kozaczy w internecie a sama pewnie nic by zrobić nie umiała, nawet filmiku nagrać.. To się robi żałosne

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ludzie ... jesteście ślepi ?

Sam się wkurwiał czasami w grze (bo mu gierke psujo) jak pacan........................................., pohejcił, ale jak na niego ktoś coś żart to jest wielce obrażony. Jednostronny dystans.

Teraz się tak zakorzeniło, piszo, żeby go zdenerwować

3685214822554751512974.gif

Opublikowano

Hejt powstał w gimnazjum- patrząc po zachowaniu młodych osób w naszym społeczeństwie, jeżeli chodzi do Norberta to jest spoko osoba, niestety ponoszą go często nerwy, ale jest człowiekiem i ma prawo popełnić błąd, ale gdy jest się pełnoletnim to powinno się kontrolować swoje zachowanie, u mnie Norbert ma szacunek za to, że gdy robił challenge w 10 dni to ileś tam kasy przelał na dzieciaki, a Nervarien i kilku innych streamerów (do wszystkich mam szacunek) nic nie zrobili- nie oszukujmy się. 

Idąc Twoim tokiem myślenia, każdy kto robi challenge tak jak Norbert powinien przelać jakiś tam grosik na dzieciaki czy fundacje bo on tak zrobił i za to go szanujesz. Bez przesady, nie o to w tym wszystkim chodzi. Ostatnio była akcja charytatywna na Nvidii dla "Przylądka Nadziei", była tam dosłownie masa streamerów - Leh, Izak, Kubon z Arquelem i inni. Również niedawno była organizowana JaPaczka, gdzie również masa dobrych i mniej dobrych streamerów się przewinęła nawet po JaPaczce siedzieli tam i rozmawiali między sobą. Problem z Norbertem jest taki, że to on jest problemem. Oglądam wielu streamerów czy to oddshoty chociażby i np. Nervarien zostając "zhejtowany" odpowiada dowcipem na dowcip, Arquel jest nazywany golemem i wyjebka to jest klasyka, zrobił sobie nick Wyjebnik2 i ma z tego ubaw, o to w tym wszystkim chodzi. Norbert przyjął sobie za cel być obrońcą uciemiężonych i potrzebujących w bólu ludzi, którzy są hejtowani przez "gimbazę" ale to zupełnie nie tak. Co w internecie zostaje w internecie. Masa jest filmików o Norbercie z racji takiej, że sobie sam na to zapracował. Płakanie Asterowi w rękaw o emotki, o literki JD na czacie jest tak śmieszne jak jego zachowanie. W życiu obejrzałem może 3 jego filmiki/streamy i nie spodobał mi się ale nie piszę JD i tym podobnych, po prostu mam to gdzieś. Ale śledząc całe to zamieszanie wokół Disa to mam wrażenie, że on jest najbardziej upośledzony psychicznie bo nie potrafi tego puścić obok i nie robić dram. Wiecie dlaczego nie poszedł o te JD, żelki, "ruchanie" na hajs do Overpowa, Kubona czy Xayo? Bo oni by go zjedli na "debacie" i bardziej ośmieszyli niż on sam siebie tym swoim płaczem, a Arquel nie jest konfliktowy, dlatego tam poszedł i "debatował" z nim bo wiedział, że to mu "pomoże" w pewnym stopniu dla niego oczywiście. Jego argumenty i tak były na tyle śmieszne, jak on sam jak wspomniałem. Niepodanie ręki czy żelki xD No ludzie bądźmy poważni i traktujmy się jak dojrzali, a nie ciągle jak dzieci w przedszkolu o to i o tamto z płaczem. Słyszałem kiedyś teorię o koszulkach z "JD", które znaczyły "Jest Dobrze", Dis o to płakał ale zamiast robić hajs na dzieciarni, która kupowała to jak świeże bułeczki bo myśleli, że to znaczy to "JD" co na streamach to nie, wolał spinać. Kiedyś Norbert DIS Gierczak był stróżem prawa i dbał o brak cheaterów na Summoners Rift, wielka afera z Nitro, który go jadł i niszczył jak chciał na Team Speaku, a potem sam kupił bocone konto więc. No ale tak na koniec już bo mi się biografia Norberta zrobiła z tego DIS był jest i będzie sam w sobie problemem, dopóki jego mentalność się nie zmieni. Internet to takie obozowisko i zbiór hejterów i całej masy przegrywów i ludzi, którzy się nie boją powyzywać, Norbi powinien odpuścić i mieć wylane. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jest osobą kontrowersyjną, z wypierdolonym ego level maximum, bez dystansu do siebie, to jedna z tych osób które uważają, że wszystko im wolno, ale jak mu się dzieje "krzywda" to już nie jest tak kolorowo, generalnie żałosny typ, najgorszy streamer z tej całej pseudo "scenki" pl lol'a, na drugim miejscu oczywiscie "gownik2" xD

Opublikowano

I szczerze mówiąc on ma wyjebane w hejty

I wyjebane co kto powie

że nie powinien się tak zachowywać na streamie

Będzie się tak kurrwa zachowywał na streamie

Bo mu się tak podoba

Reportujcie sobie róbcie co chcecie

W chujju to ma dopóki mentalność narodu się nie zmieni

To on też się kuurwa nie zmieni.

Bo nie da się, nie da się z tymi ludźmi grać

Choćby nie wiem jak był miły

Choćby kuurwa nie wiem co zrobił

To ci ludzie i tak będą go nienawidzić

I tak go kuurwa strollują

Bez kitu to jest skurwysyństwo

Pierdolee może dostać bana na to konto

I przerwać ten challenge, wyjebane ma w to

Ile razy będą go kurwwa śmiecie jeszcze trollować

Bo to jest kurwaa śmieciarstwo i nic więcej

Opublikowano

Jak można mówić że ktoś nie ma do siebie dystansu gdy od roku/dwóch(nie pamiętam) jest równany z błotem i wyśmiewany przy każdej okazji. Wyobraź sobie jakbyś się czuł gdybyś codziennie był obrażany przez setki osób. To już nie jest kwestia dystansu, a argument "jak można się rzucać o emotkę u Arquela!?" też jest z dupy, znasz gościa dłuższy czas, on dodaje taką emotkę i mówi "Nie wiedziałem ze ktoś pomyśli o Tobie", no k***a, każda osoba z IQ powyżej 0 wiedziała że tak będzie.

Opublikowano

Dis sam na siebie wydał taki wyrok. Nie wiem czego on oczekuje, pochlebiania za wyzywanie innych graczy od psów, śmieci etc.? 

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Jak można mówić że ktoś nie ma do siebie dystansu gdy od roku/dwóch(nie pamiętam) jest równany z błotem i wyśmiewany przy każdej okazji. Wyobraź sobie jakbyś się czuł gdybyś codziennie był obrażany przez setki osób. To już nie jest kwestia dystansu, a argument "jak można się rzucać o emotkę u Arquela!?" też jest z dupy, znasz gościa dłuższy czas, on dodaje taką emotkę i mówi "Nie wiedziałem ze ktoś pomyśli o Tobie", no k***a, każda osoba z IQ powyżej 0 wiedziała że tak będzie.

Ta emotka była w formie żartu jako "znak pojednania" - DIS nazywany jest Orkiem, a Ulumulu to znak pojednania ludzi z Orkami. Może i faktycznie lekka przesada. Jakiś czas temu na fanpage'u Disa widniał mem z pociągiem, gdzie był napis na dymku "JD", ale Dis się za to obraża przecież no bo jak tak można. Ludzie zaczęli mu wytykać sztuczność i celowe zagranie, że niby on to bierze dla żartu, a wiadomo, że tak nie jest. Gdyby Norbert te 2 lata temu był mniej wulgarny i bardziej by to wszystko obracał w dobry żart, nie byłoby teraz takiej sytuacji.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

teraz się zastanów, przecież ludzie go nie obrażają bez powodu od tych 2 lat, jakby to zaczął dawno ignorować zamiast nakręcać sobie tym dramę już dawno by się skończyło i byłby spokój

+ przy każdym ofensywnym donejcie prowokuje ich jeszcze bardziej swoimi agresywnymi tekścikami które są wodą na młyn dla ludzi którzy go szkalują, samo jego nastawienie w stosunku do całej tej sprawy jest śmieszne, bo konflikt jest totalnie jednostronny, a ziomek sam się zachowuje jak j****y gimnazjalista a nie dorosły facet :v

Opublikowano

teraz się zastanów, przecież ludzie go nie obrażają bez powodu od tych 2 lat, jakby to zaczął dawno ignorować zamiast nakręcać sobie tym dramę już dawno by się skończyło i byłby spokój

+ przy każdym ofensywnym donejcie prowokuje ich jeszcze bardziej swoimi agresywnymi tekścikami które są wodą na młyn dla ludzi którzy go szkalują, samo jego nastawienie w stosunku do całej tej sprawy jest śmieszne, bo konflikt jest totalnie jednostronny, a ziomek sam się zachowuje jak j****y gimnazjalista a nie dorosły facet :v

Czyli na overa, xaya i całą reszte też powinien być taki hejt, z tym że oni są jeszcze bardziej toksyczni. Gadanie że Dis zasłużył biorąc pod uwagę że żaden inny streamer który jest bardziej toksyczny tak nie ma, to czysta hipokzycja. 

Opublikowano

Czyli na overa, xaya i całą reszte też powinien być taki hejt, z tym że oni są jeszcze bardziej toksyczni. Gadanie że Dis zasłużył biorąc pod uwagę że żaden inny streamer który jest bardziej toksyczny tak nie ma, to czysta hipokzycja. 

Oglądam Xaya i Overpowa powiem ci jaka jest różnica. Oni napierdalają śmiesznymi tekstami overpow nawala kurwą co 3 sec a xayoo udaje że jest raperam i bierze do budzi. Oglądając ich streamy czy tam nawet arquela można sie pośmiać. A gdy wchodze na stream do norberta... łeee gimbusy jebane na czacie spam jd wypierdalać jak wam sie nie podoba łee i k***a płacze j****a pizda. J**** tego (chciałem napisać człowieka XDDD) Powinni zamknąć ten temat bo to nie ma sensu.  

EDIT: Ale z 2 strony do dobrze że jest ten norbert bo można sie pośmiać np z donate do arquela :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ja tam lubie disa i go szanuje rzeczywiście kiedyś był za bardzo toxic ale teraz próbuje poprawić swoje zachowanie i widać to po nim

668421422290643422464.png

Opublikowano

Ten temat jest żartem nie? ... Chyba nie.

Tyle jest tego wylewu JD, że nie trudno spytać kogokolwiek za co pisze JD.

Jedni odpiszą "bo to fajne", drudzy "bo to modne", a trzeci "za to co odpierdalał w przyszłości i teraz".

Ja nie przepadam za streamem u Disa, bo po prostu "zwykła" rozgrywka mnie nudzi. Ale nie czuje

też do niego nic negatywnego, bo ile to ja życzyłem tym śmietnikom na Summoners Rift by umarli?

I to pewnie nie ja jedyny, a 90% społeczności w LoLu ma takie odczucia gdy widzi tandetnego trolla.

Ale co może wiedzieć silver o tej grze...

PS. Kiedyś się to skończy. Bo wątpie by "dziadek" mówił synowi jak to za małego

spamił w internecie JD, bo mu tak koledzy powiedzieli.

Chociaż nie, to się nigdy nie skończy.

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...