Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy set broni na PL

jamuwiebuka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie,  spokojnie nie ma żadnego oficjalnego info na PL'u odnośnie tego setu... skąd wziąłeś ten obrazek ? może tam zapytaj o nazwę w/w setu.

Opublikowano

Spokojnie,  spokojnie nie ma żadnego oficjalnego info na PL'u odnośnie tego setu... skąd wziąłeś ten obrazek ? może tam zapytaj o nazwę w/w setu.

że gf ma pytać?

sam to widziałem ze 2 miesiące temu, miecz wygląda na upiększonego runika, reszta nawet spoko

z tego co pamiętam to chyba był jeszcze kolejny set zbroi, tym razem fioletowy runik xD ogólnie to jakaś bieda u tego gameforga, czy webzena, że już 6 set praktycznie taki sam chcą dodać

tenor.gif

Opublikowano

że gf ma pytać?

sam to widziałem ze 2 miesiące temu, miecz wygląda na upiększonego runika, reszta nawet spoko

z tego co pamiętam to chyba był jeszcze kolejny set zbroi, tym razem fioletowy runik xD ogólnie to jakaś bieda u tego gameforga, czy webzena, że już 6 set praktycznie taki sam chcą dodać

racja, ale nadal szukam nazwy xD

Opublikowano

Boże ja kończę grac na PL'u jak to będzie dodane fuu.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...