Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ts3.Iprogamers.pl - Publiczny Serwer TeamSpeak 3

Gość `Mentos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

FalleNNN, hahahahah poco polecasz własny serwer? 0.o Pozatym nie jestes już tym adminkiem z ts69 co chodził groził ddosami a potem dajmien z anonym chodzili i przepraszali? :D

Mylisz osoby. Falen, a FaleNNN to całkiem inne osoby. ;p Troszkę przystopuj, jeśli nie masz pewnych informacji. 

A żeby nie było, że ten post nic nie wnosi i jest tylko spamem to już ocenię jak jestem w prezentacji.

Co do samego serwera, że tak powiem "dupy" nie urywa. Serwer jak serwer, jak większość na ten czas. 

Najbardziej się przyczepię do błędu, który mi wyskoczył: 

<16:34:44> The icon for server group "Mężczyzna" was not found.

W sumie to nie wiem ale większości ikonek mi nie pobiera, możliwe, że to problem po mojej stronie. 

Sam wygląd serwera znany, nic nowego.

Jednak mogę z czystym sercem polecić bo Administracja to mili ludzie. :) 

Opublikowano

FalleNNN, hahahahah poco polecasz własny serwer? 0.o Pozatym nie jestes już tym adminkiem z ts69 co chodził groził ddosami a potem dajmien z anonym chodzili i przepraszali? :D

Mylisz osoby. Falen, a FaleNNN to całkiem inne osoby. ;p Troszkę przystopuj, jeśli nie masz pewnych informacji. 

Edit. Dokładnie mylisz  to są 2 różne osoby.

A żeby nie było, że ten post nic nie wnosi i jest tylko spamem to już ocenię jak jestem w prezentacji.

Co do samego serwera, że tak powiem "dupy" nie urywa. Serwer jak serwer, jak większość na ten czas. 

Najbardziej się przyczepię do błędu, który mi wyskoczył: 

<16:34:44> The icon for server group "Mężczyzna" was not found.

Edit. Nie wiem dla czego ci wyskoczył taki komunikat ale zostało to sprawdzone i wszystko działa :)

W sumie to nie wiem ale większości ikonek mi nie pobiera, możliwe, że to problem po mojej stronie. 

Sam wygląd serwera znany, nic nowego.

Jednak mogę z czystym sercem polecić bo Administracja to mili ludzie. :)

Edit. A miło, Dziękujemy :)

Ps. Zapraszamy!

Opublikowano

Jednego admina poznałem załozyl blyskawicznie kanal przemiły zatem 10/10 ! ;-)

Dziękujemy :)

Polecam mam u nich strefe można się fajnie dogadać + administracja ogarnięta, tylko Mentos ma troche śmiech jak maluch, ale ujdzie w tłumie! :D

Dzięki, bez przesady normalny mam śmiech :D

Są  małe problemy techniczne, albo nie mozna sie połaczyć lub dołaczyc do kanalu ;/

Przepraszamy ale to nie nasza wina że komuś się nudzi :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...