Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ts3.Iprogamers.pl - Publiczny Serwer TeamSpeak 3

Gość `Mentos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZYmcumE.png

Link do TS3:

TS3.IPROGAMERS.PL

Link do Forum:

IPROGAMERS.PL
  • Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko teamspeak tylko szkoda ze malo administracji i ja czekam juz 30 min na jakiegos .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Spoko teamspeak tylko szkoda ze malo administracji i ja czekam juz 30 min na jakiegos .

Niebawem będzie rekrutacja na administratora.

Opublikowano

@CycekTeam co sie dziwic skoro jest po 12 wiekszosc ludzi o takiej godzinie spi 

To bylo o 21 a nie o 12

Niebawem będzie rekrutacja na administratora.

A to spoko

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

serwer z gotowca, robiony na szybko lepiej zrobic sowojego na nowa a nie pobierac gotowe pliki :/.

http://www.mpcforum.pl/topic/1519670-inne-gotowy-serwer-baza/

Po pierwsze jeśli ktoś udostępnił te pliki to po to żeby z nich z korzystać, po drugie nie gotowiec bo wiele rzeczy na nim zmieniliśmy i dodaliśmy, po trzecie ts jest po to żeby ludzie mieli gdzie pogadać a nie oceniać wygląd, to nie konkurs piękności :)

Wesołych Świąt ;)

Ps. Zapraszam!

Opublikowano

Serwer nawet spoko wygląda i może nawet mogę go polecić 

Dzięki i Zapraszam :)

Opublikowano

Serwer się fajnie prezentuje, nie ma masy zbędnych kanałów i banner jest bardzo ładny.

Ale według mnie, takie informacje jak IP/ID/System w wiadomości powitalnej, nie są potrzebne.

Opublikowano

ref

Zapraszam! <3

Opublikowano

@ref

Zapraszam! <3

Opublikowano

Byłem ogólna panika, krzyki małolatów, wbijanie na kanał i darcie mordy przez dzieci, które cie zabiją i spalą Wam domy oczywiście i na rodziców mają pomysł, także nie polecam. Nie no szczerze to polecam jak najbardziej ogarnięty team, da się z Nimi dogadać.  

Opublikowano

Byłem ogólna panika, krzyki małolatów, wbijanie na kanał i darcie mordy przez dzieci, które cie zabiją i spalą Wam domy oczywiście i na rodziców mają pomysł, także nie polecam. Nie no szczerze to polecam jak najbardziej ogarnięty team, da się z Nimi dogadać.  

Dzięki :)

@ref                                           

Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...