Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

0 expa Margo Mini

Avosh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy walczę na telefonie to nie dostaje expa za elity i za moby... czemu tak jest? :(

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Pewnie wyczerpanie Ci spadło do zera. Każdy gracz Margonem ma codziennie 360 pkt wyczerpania (1 pkt = 1 min i najprawdopodobniej 1 akcja w margonem mini). Po wyczerpaniu wyczerpania nie leci już exp, jedynie gold i itemki. Wiec najsensowniej jest zrobic ok 300 akcji w Margonem Mini + 360 z zwykłym(zbadałem to, wyczerpanie nie spada jak gra sie na Mini, dopiero po iluś akcjach jest całkowicie zerowane).

Opublikowano

Pewnie wyczerpanie Ci spadło do zera. Każdy gracz Margonem ma codziennie 360 pkt wyczerpania (1 pkt = 1 min i najprawdopodobniej 1 akcja w margonem mini). Po wyczerpaniu wyczerpania nie leci już exp, jedynie gold i itemki. Wiec najsensowniej jest zrobic ok 300 akcji w Margonem Mini + 360 z zwykłym(zbadałem to, wyczerpanie nie spada jak gra sie na Mini, dopiero po iluś akcjach jest całkowicie zerowane).

Nie expiłem dziś na zwykłym margo, a odpalonego miałem bota na margo mini... więc z mini się najprawdopodobniej przenoszą...

Dzięki za pomoc. ;)

if( awesome ){

}else{

}

Opublikowano

@Avosh @LeeZakk

Pro tip: w miastach wyczerpanie nie spada. Kupujcie mixy i strzały, stajecie w Ithan czy gdzieś i możecie 24/7 na GoldBocie grać :D

Opublikowano

@Avosh @LeeZakk

Pro tip: w miastach wyczerpanie nie spada. Kupujcie mixy i strzały, stajecie w Ithan czy gdzieś i możecie 24/7 na GoldBocie grać :D

Właśnie w tamtym czasie byłem w karka więc nie wiem czemu tak było... no ale mniejsza ... Problem i tak już rozwiązany

if( awesome ){

}else{

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...