Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM/EASY] SFPlay - Priv SFGame

Gość Lujekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś pomoże  nie mogę  odebrać dziennego prezentu ciągle nie minęło 30 minut  ani pisać nic  na czacie  proszę  o pomoc

Nick : Iris

Opublikowano

Może mi ktoś pomoże  nie mogę  odebrać dziennego prezentu ciągle nie minęło 30 minut  ani pisać nic  na czacie  proszę  o pomoc

Nick : Iris

pewnie się zwiesił cron, już ci dodałem 250 grzybów i dałem prezent na otwarty. Jak coś pisz

Opublikowano

ok dziękuje

jak to jest z tymi prezentami co ile  się je powinno odbierać ?

w is w każdej kategorii waluty powinienem mieć nic nie napisane  np jak mam normal grzyby pisze  : i nic  tak samo przy złocie

Opublikowano

ok dziękuje

jak to jest z tymi prezentami co ile  się je powinno odbierać ?

w is w każdej kategorii waluty powinienem mieć nic nie napisane  np jak mam normal grzyby pisze  : i nic  tak samo przy złocie

potem ogarne

Opublikowano

Zrób jakieś nowe sposoby zdobycia grzybów,  bo jak na razie te dzienne 150 i poszczególna ilość grzybów za następne 100 leżeli moim zdaniem jest mała,  ponieważ na ta chwile nie mam już grzybów,  a na razie nie mam jak kupić. 

Mógłbyś zrobić takie coś ze co godzinę na serwerze każdy gracz będzie dostawał,  np.  50 lub 100 grzybow.  Dodatkowo ciekawe by było gdybyś zrobił takie coś jak kupno grzybów ale za monety z gry. Każda skrzynka kosztowalaby, np.  50mln monet i w środku znajdowały by się grzybki od 0 do 100. Wtedy latwiej by się zdobywalo następne leżeli itp.  

Nie leżeli,  tylko levele. 

PS: Mam 1 miejsce w rankingu i największy level. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...