Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Viseria

ultra404

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@FullSex

Hajs się zgadza. Chciałeś zabłysnąć bo nie rozumiem? Ja na tym serwerze nie muszę zarobić wystarczy żeby się utrzymywał sam nawet jak nie będzie to będę dokładał do niego ile będzie trzeba do ostatniej osoby która będzie siedziała na serwerze.

@liveboxtosyf

Clienta pobierałem wielokrotnie żadnych wirusów nie wskazał.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@FullSex

Hajs się zgadza. Chciałeś zabłysnąć bo nie rozumiem? Ja na tym serwerze nie muszę zarobić wystarczy żeby się utrzymywał sam nawet jak nie będzie to będę dokładał do niego ile będzie trzeba do ostatniej osoby która będzie siedziała na serwerze.

@liveboxtosyf

Clienta pobierałem wielokrotnie żadnych wirusów nie wskazał.

Wielokrotnie ? w takim razie wrzuć screeny chociaż z 3 różnych antywirusów prócz syfiastego Avast'a. Napisałem Ci zresztą to w poprzednim komentarzu ale jak widać rozmowa niczym ze słupem. Poza tym wysłałem komunikat do analizy do supportu eseta, pewnie za jakiś czas dostanę odpowiedź i w inny sposób się tym posłużę :) Póki co korzystaj z niekompetencji moderacji forum i wciskaj dalej ludziom swoje brudy. Nie pozdrawiam 

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

Jakby to MPCforum powiedział Kolejny odgrzewany kotlet... Nie macie pomysłu na zrobienie swojego serwera tylko korzystacie z gotowych plików to po prostu tego nie rób.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...