Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Viseria

ultra404

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kostiumy w IS, pety w IS...mydlenie oczu, że można je zdobyć w eventach i konkursach jest śmieszne (mam wrażenie, że co rusz na tym forum czytam tą samą prezentację tylko pod innymi nazwami).

Nie polecam. 

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer tylko na 2 dni xD wszystko pod kase :P

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@up

Naprawdę można z misji dostać oczywiście nie cały.

Boże zamknij ten syf, bo ci pomogę...

Nawet na tych plikach nie zrobiłeś podstaw np na mapie 94 są takie owocne lagi, że pozdro xD

Nie mówiąc o tym, że darmowe psd grafiki, to już potwierdza, że serwer pod kase, żeby na święta sobie kupić coś xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Start 22 grudnia, ostatni dzień szkoły - PROPS.

Wbiję polecę do topki, i spadam. Wesołych świąt

Jak to Tanirus to grałem tam kilka lat temu xD Pozdro, z fartem :*

c9VpMeh.gif

Opublikowano

@up

Naprawdę można z misji dostać oczywiście nie cały.

Boże zamknij ten syf, bo ci pomogę...

Nawet na tych plikach nie zrobiłeś podstaw np na mapie 94 są takie owocne lagi, że pozdro xD

Nie mówiąc o tym, że darmowe psd grafiki, to już potwierdza, że serwer pod kase, żeby na święta sobie kupić coś xD

Temu panu już dziękujemy. Jeżeli panu się nie podoba serwer to nie nabijaj sobie postów do udzielania się że nie podoba ci się serwer i że masa "Bugów" bo według mnie powinieneś dostać ostrzeżenie za spam. Żeby nie było że ja robię spam:

Tylko misje + biolog w sensie dodatkowe bonusy dla postaci (questy, misje :D )? Jeżeli tak to zawitam na start :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nigdy się nie oduczycie żeby nie stawiać serwerów na gotowcach bo nigdy nie wiecie co w nich do końca siedzi :D Po tej części prezentacji jestem w stanie powiedzieć że to są flaki z olejem, nic ciekawego co zwróciło moją uwagę. Jak popatrzałem na te psd to aż mnie na wymioty zebrało. Marne 2/10.

IDcncno.png

Opublikowano

Co to o f**k :) pliki kupione w biedronce?? Bugolandia? Kotlet na święta to chyba jakaś tradycja że każdy w święta startuje :) Nie Polecam pierdolnie jak 1 odsłona cortiuma a z resztą to są te same pliki

Opublikowano

Nigdy się nie oduczycie żeby nie stawiać serwerów na gotowcach bo nigdy nie wiecie co w nich do końca siedzi :D Po tej części prezentacji jestem w stanie powiedzieć że to są flaki z olejem, nic ciekawego co zwróciło moją uwagę. Jak popatrzałem na te psd to aż mnie na wymioty zebrało. Marne 2/10.

wbiłem na 5 minut i jestem pewien że to 100% moja praca. i prawdopodobnie stoi to też na tym starym kodzie, który udostępniłem xD 

Opublikowano

dlaczego nie moge sie zarejestrowac wpisuje wszystkie dane klikam zarejestruj i wszystkie okienka sie czyszcza a mnie przenosi na góre strony .. 

Venum

Opublikowano

@Algade i patrz gówno na gotowych plikach Cortiuma akceptujesz, a normalnych prezentacji nie :)

@Kubek

Z tego co się orientuje to również masz na gotowych plikach.. tyle że Beradii.

Opublikowano

@kaczordonald123

Tak dodatkowe bony dla postaci.

@TeDeeF

Już wszystko działa normalnie.

@Lewus

Dla najbardziej aktywnych owszem. Tylko zastanawiam się nad rzeczowymi czy IS. Ale to już podam po becie.

@PPaN

Chcieliśmy typowy Easy/Medium i wyszło.. Nie za łatwo nie za trudno. Na pewno coś podniesiemy expa jeżeli gracze będą narzekać bo to dla nich robimy ten serwer. 

Opublikowano

@kaczordonald123

Tak dodatkowe bony dla postaci.

@TeDeeF

Już wszystko działa normalnie.

@Lewus

Dla najbardziej aktywnych owszem. Tylko zastanawiam się nad rzeczowymi czy IS. Ale to już podam po becie.

@PPaN

Chcieliśmy typowy Easy/Medium i wyszło.. Nie za łatwo nie za trudno. Na pewno coś podniesiemy expa jeżeli gracze będą narzekać bo to dla nich robimy ten serwer. 

Ile osób przewidujecie na starcie ? 

reklama ? cokolwiek ? 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

@Luke Evans

Tak będą wybierani youtuberzy na forum ci mniejsi i ci więksi. Przewidujemy jak najwięcej oczywiście jesteśmy przygotowani na sporą ilość osób. 

Opublikowano

@Luke Evans

Tak będą wybierani youtuberzy na forum ci mniejsi i ci więksi. Przewidujemy jak najwięcej oczywiście jesteśmy przygotowani na sporą ilość osób. 

max 50 będzie na starcie nie oszukujmy się

Opublikowano

Odpowiedzi nie dostałem zresztą się nie dziwie. Większość pseudo właścicieli można zagiąć jednym pytaniem  :) Wracam ponieważ sprawdzając temat zaciekawił mnie wpis "PPan" o zawirusowanych plikach więc postanowiłem ściągnąć na swoim płatnym esecie który do tej pory czyni mój komputer czystym jak pupcia niemowlaka. Podczas próby wypakowania pojawiło się 5 zagrożeń o nazwie "Rannit.H.wirus". Nie ukrywam informatyk ze mnie żaden ale po to mamy antywirusy i chociażby google by w jakiś sposób zabezpieczać się w internecie. Wpisując nazwę wirusa w wyszukiwarce już od pierwszego linku można wyczytać bardzo ciekawe negatywne informację. Dodam, że testowałem również rozpakowywać z wyłączonym esetem następnie skanując komputer "Malwarebytes" oraz "Spyhunterem" i efekt podobny jak w przypadku Esecika.

@ @Kubek Prosiłbym o zapoznanie się z tematem. Deklaruje się również, że jeśli nie mam racji i zostaną poparte dowodami chętnie przyjmę na klatę warna czy nawet bana. Nie boje się konsekwencji a gra warta świeczki jako, że kolejna prezentacja udostępniająca zawirusowane pliki przechodzi przez dziurawe ręce moderacji  :)

Z góry dodam, że skan Avastem nie jest żadnym dowodem ponieważ antywirusy jak wszystko na tym świecie mają swoją renomę. Jeden jest lepszy a drugi słabszy, jeden może nie wykryć wirusa a ten lepszy już go znajdzie. Na początku użytkowania również korzystałem z Avasta i  raz na miesiąc rrobiłem pełne skanowanie innymi programami które znajdowały robaki/wirusy itp. Odkąd mam eseta może trafiło się raz, że przeoczył jakieś zagrożenie. 

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

Wysyła się na inny hosting nie wiem dlaczego po pobraniu wywala wirusy których nie ma. Skan dodany.

Client:

CLIENT : ONLINE

Zapraszamy wszystkich na otwartą bete. 

Będą jakieś profity za udział w becie?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...