Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

PopKillerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może podejdź i zagadaj, wyjaśniaj mnie no dawaj xD Może jak Cię zablokowała miała powód, ze skrajności w skrajnosć albo w ogóle nie zagadać albo od razu podobasz mi się ale bym Cię ruchał tak? Podejdź i porozmawiaj jak z człowiekiem, tak dziewczyny to też ludzie, podobno.

Opublikowano

Japierdole no, ludzie, jaką kaleką zyciową trzeba byc, zeby bac sie podejsc do dziewczyny jak np. sama siedzi na przerwie (bo zgaduje ze stad ja znasz) i zaczac rozmowe "hej, co tam" lub cokolwiek tylko nie w stylu "podobasz mi sie" (xD) bo przypal w chj i to juz wykracza poza wszelkie granice stulejarstwa. Jezeli jeszcze tego nie ogarnąłeś to ona tez jest czlowiekiem, a jezeli nie, to coz... odpusc sobie bo zmarnujesz jej czas.

I przestan juz z tymi grozbami, bo jak komus grozisz w temacie w ktorym pytasz sie ludzi jak zagadac do dziewczyny, to wyglada to co najmniej komicznie.

Opublikowano

Co jak co, ale mam ten sam problem :( Niby tylko do mnie uśmiecha się mówiąc zwykłe cześć. Nie polecam pisać na fejsie, lepiej gdzieś się spotkać. Wiem to z własnego doświadczenia. Chyba na mocno się narzucałem i bum, koniec.

Powiem tak, po prostu podejdź i porozmawiaj, znajdź jakiś wspólny temat. Mi się udało zastać ją siedząca samą w autobusie(rzadki widok, ale jednak). Lubi seriale, więc porozmawiałem sobie z nią o TWD. Ogólnie to muszę sobie znaleźć jakieś inne tematy, bo po chwili nastała niezręczna cisza... Siedzisz i nie wiesz czy się odezwać czy nie. Jakiś sposób na to?

Opublikowano

Co jak co, ale mam ten sam problem :( Niby tylko do mnie uśmiecha się mówiąc zwykłe cześć. Nie polecam pisać na fejsie, lepiej gdzieś się spotkać. Wiem to z własnego doświadczenia. Chyba na mocno się narzucałem i bum, koniec.

Powiem tak, po prostu podejdź i porozmawiaj, znajdź jakiś wspólny temat. Mi się udało zastać ją siedząca samą w autobusie(rzadki widok, ale jednak). Lubi seriale, więc porozmawiałem sobie z nią o TWD. Ogólnie to muszę sobie znaleźć jakieś inne tematy, bo po chwili nastała niezręczna cisza... Siedzisz i nie wiesz czy się odezwać czy nie. Jakiś sposób na to?

Daj jej rozwinąć temat bo będzie się czuła jak na przesłuchaniu ;P

Japierdole no, ludzie, jaką kaleką zyciową trzeba byc, zeby bac sie podejsc do dziewczyny jak np. sama siedzi na przerwie (bo zgaduje ze stad ja znasz) i zaczac rozmowe "hej, co tam" lub cokolwiek tylko nie w stylu "podobasz mi sie" ( xD) bo przypal w chj i to juz wykracza poza wszelkie granice stulejarstwa. Jezeli jeszcze tego nie ogarnąłeś to ona tez jest czlowiekiem, a jezeli nie, to coz... odpusc sobie bo zmarnujesz jej czas.

I przestan juz z tymi grozbami, bo jak komus grozisz w temacie w ktorym pytasz sie ludzi jak zagadac do dziewczyny, to wyglada to co najmniej komicznie.

Różni są ludzie :p

Internet powoduje chyba kalectwo umysłowe, może jeżeli nie wiesz jak zagadać i boisz się to zrobić po prostu sobie odpuść? Serio, jeżeli nie jesteś na tyle dojrzały żeby podejść do drugiego człowieka i zacząć rozmowę to nie wiem po co pchać się w związki i podrywanie, poderwiesz ją pro tipami z forum i co? Za 2-3 miesiące będziesz pisać jak gałgana do psiochy wsadzić? No to jest chore, że o coś takiego się pyta na forum. Piszesz, nie chce wyjść na debila i właśnie to się dzieje.

antywarn

Znajdź ją w szkole jak będzie stała sama, podejdź przedstaw się i zaproś ją gdzieś po szkole? Nie wiem do kina, na kawe, herbatę, bierki, warcaby, eurobiznes, no co sobie wymyślisz.

Napisz na fejsie zwykłe hej, co u Ciebie? xD 

PS. polecam jakąś terapie, albo chociaż wyjście z piwnicy

Jaka stuleja swoją drogą xD

Ciekawe co mam powiedzieć jej jak zazwyczaj nie rozmawiam z dziewczynami? Matki mam się pytać? Przecież moja matka tym bardziej się nie zna bo nie jest z tych czasów...

To zostań gejem jak się boisz z dziewczynami rozmawiać, albo się przełamiesz albo nie znajdziesz dziewczyny.

Mam ciebie k***a wyjaśnić? Sam sobie zostawaj gejem, dziewczyny są różne i jak napiszę " podobasz mi się " to nie wiadomo jak zareaguje, napisałem tak do jednej kiedyś na facebooku i mnie zablokowała

No nie pisz jej tego bo się na starcie spalisz, podejdź i zagadaj, przez fb podrywanie jest o wiele mniej skuteczne niż na żywo ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...