Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

PopKillerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam 17lat za kilka miesięcy i nie życzę sobie obrażania mnie przez 15letnie gimbusy.

Oraz bez spin ani trolli żadnych typu " zabij się " bo to bawi tylko gimbazę i nikogo więcej.

No i mam taką dziewczynę w znajomych, znam się z nią od dłuższego czasu.

Spodobała mi się ale nie wiem jak do niej zagadać, tak, jestem w tym nowy bo puki co nie szukałem sobie żadnej dziewczyny, ponieważ w mojej szkole same brzydkie z pryszczami bądź takie co ubierają się jak chłopaki.

No i chciałbym do niej jakoś napisać, że mi się podoba tylko nie wiem jak...

Nie chcę też wyjść na debila że napiszę jej " podobasz mi się " a ona na to usunie mnie ze znajomych i tyle.

Wie jak wyglądam, wiem jak ona wygląda, nie jest to żaden troll że niby to chłopak a nie dziewczyna bo znamy się od dłuższego czasu.

Proszę o doradzenie mi od najlepiej starszych osób niż gimnazjum, co się na tym znają a nawet jeśli nie, to chociaż niech doradzą. Bo tak jak już pisałem nie chcę wyjść na debila...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Przez fejsbuka dziewczyny nie poderwiesz. Skoro znasz ją już długo to nie powinieneś mieć problemu z zagadaniem.

Opublikowano

a jesli juz przez fejsa, to zapytaj jej czy spotkacie sie gdzies na lyzwy, spacer, kawe :) pogadasz z nia raz, sptokasz sie drugi raz , ona bedzie chciala sie z toba zobaczyc wiec wtedy mozecie przejsc do takiego wyznania. zeby od razu sie nie " speszyla " :) ale dobra rada, nie spiesz sie do zwiazku :)

Opublikowano

Popatrz gdzie chodzi podpytaj co lubi napisz do niej czy gdzies by nie wyszla na spacer, jak nie to nie naciskaj, sproboj zaaranzowac spotkanie bo od tego sie zaczyna. Potem pogadacvi pojdzie temat. Kino pizza a potem gała :P xD

Opublikowano

Co jak co, ale mam ten sam problem :( Niby tylko do mnie uśmiecha się mówiąc zwykłe cześć. Nie polecam pisać na fejsie, lepiej gdzieś się spotkać. Wiem to z własnego doświadczenia. Chyba na mocno się narzucałem i bum, koniec.

Opublikowano

Nie możesz zwyczajnie z nią na ten temat porozmawiać ? Tylko nie narzucaj się jak powie, że nie to nie.

Wgl. ehh xD, szkoda gadać, że ludzie w tych czasach mają takie "problemy"

Live a life you'll remember.

Opublikowano

ehh dobrze że napisałem temat wieczorem, bo po szkole gimby wrócą, i będą pisać swoje a prawda jest taka że nigdy za cycka koleżanki nie złapali

Opublikowano

ehh dobrze że napisałem temat wieczorem, bo po szkole gimby wrócą, i będą pisać swoje a prawda jest taka że nigdy za cycka koleżanki nie złapali

A Ty złapałeś?

jestem w tym nowy bo puki co nie szukałem sobie żadnej dziewczyny

Sam sobie zaprzeczasz. 

Pisz sobie z nią na luzie, jak będzie okazja ją gdzieś zaprosić, bo obaj lubicie x (dla przykładu nowe Star Warsy, i don't know, obojętnie), to wykorzystaj to i powiedz, że możecie pójść razem. I luz, luz, jeszcze raz luz.

5465845486.png

Opublikowano

Bo tak jak już pisałem nie chcę wyjść na debila...

już to zrobiłeś pisząc ten temat

z tego co napisałeś wynika, ze ty tez nie więc nie wiem czy to dobry sposób na "obraze" kogoś...

Opublikowano

Ale co tu się dzieje to jakiś zjazd filozofów? Któryś z was miał kiedykolwiek dziewczynę :D

Od dłuższego czasu się zastanawiam czy takie tematy to jakieś prowokacje czy po prostu trafiłem na zamulone dno. 

Jesli pisząc, że ją długo znasz masz na myśli masz ją długo w znajomych na fb (bo to, że z nią nie piszesz więc i pewnie nie gadasz to włacha) to może sie nie zabieraj do niej ani do żadnej innej. Pomóż naturze wyeliminowac wadliwe geny z puli  :((

ew. odłóż troche kasy i idź na k***y  :D Jak trafisz na dobrą to tak cie zerznie ze odechce Ci się związków i tym podobnych badziewi :P

sygna.png

Opublikowano

Wielki SIEDEMNASTOLETNI juz prawie pan, ze gimbusy nie bede mu mowic jak ma zyc 15 letnie (ano tak, dwa lata to dopiero ucza sie pisac i czytac), a pewnie nie jeden by sobie poradzil, nie wiem jakim nieudacznikiem zyciowym szczerze byc, zeby w tak PROSTEJ sytuacji byc i nie potrafic sobie poradzic. Sam mam jakis tam teraz problem z zagadaniem, ale on wynika z roznych czynnikow, a Ty znasz te kobitke, malo szczegolow podales (np chodzicie do jednej szkoly), ale napisz do niej, nawet jesli nigdy tego nie robiles, tak "czesc, co tam?", ogolnie troche bajery, reszte umow sie z nia nawet przez to fb, ale nie po 5 wiadomosciach, nie macie po 10 lat, wiec wyjscie na kawe w taka pogode jest okay, spacer odpada wiadome. Na kawie duzo pogadacie, co jest mega fajne, ale nic nie podzialasz tez raczej, bardziej opcja pod dzialanie i ryzykowna, bo moze sie nie zgodzic, zaprosic do kina, jak pojdzie dobrze to ciagnie Ci w kinie, a ty mi przelewasz 20zl za to, pewnie sie przelizecie czy cos i potem juz z gorki, ale przy drugiej opcji tez jest taka szansa ze po tygodniu koniec, zas przy kawie (a nawet kawach, dobrze sie poznacie i ogolnie fajnie tak zaczac zwiazek, albo wlasnie - nie zaczac go wcale, bo jej sie tym bardziej odwidzisz). 

Jakos tak.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Internet powoduje chyba kalectwo umysłowe, może jeżeli nie wiesz jak zagadać i boisz się to zrobić po prostu sobie odpuść? Serio, jeżeli nie jesteś na tyle dojrzały żeby podejść do drugiego człowieka i zacząć rozmowę to nie wiem po co pchać się w związki i podrywanie, poderwiesz ją pro tipami z forum i co? Za 2-3 miesiące będziesz pisać jak gałgana do psiochy wsadzić? No to jest chore, że o coś takiego się pyta na forum. Piszesz, nie chce wyjść na debila i właśnie to się dzieje.

antywarn
Znajdź ją w szkole jak będzie stała sama, podejdź przedstaw się i zaproś ją gdzieś po szkole? Nie wiem do kina, na kawe, herbatę, bierki, warcaby, eurobiznes, no co sobie wymyślisz.
Napisz na fejsie zwykłe hej, co u Ciebie? xD 

PS. polecam jakąś terapie, albo chociaż wyjście z piwnicy

Jaka stuleja swoją drogą xD

Opublikowano

Internet powoduje chyba kalectwo umysłowe, może jeżeli nie wiesz jak zagadać i boisz się to zrobić po prostu sobie odpuść? Serio, jeżeli nie jesteś na tyle dojrzały żeby podejść do drugiego człowieka i zacząć rozmowę to nie wiem po co pchać się w związki i podrywanie, poderwiesz ją pro tipami z forum i co? Za 2-3 miesiące będziesz pisać jak gałgana do psiochy wsadzić? No to jest chore, że o coś takiego się pyta na forum. Piszesz, nie chce wyjść na debila i właśnie to się dzieje.

antywarn

Znajdź ją w szkole jak będzie stała sama, podejdź przedstaw się i zaproś ją gdzieś po szkole? Nie wiem do kina, na kawe, herbatę, bierki, warcaby, eurobiznes, no co sobie wymyślisz.

Ciekawe co mam powiedzieć jej jak zazwyczaj nie rozmawiam z dziewczynami? Matki mam się pytać? Przecież moja matka tym bardziej się nie zna bo nie jest z tych czasów...

Opublikowano

antywarn

Ciekawe co mam powiedzieć jej jak zazwyczaj nie rozmawiam z dziewczynami? Matki mam się pytać? Przecież moja matka tym bardziej się nie zna bo nie jest z tych czasów...

To zostań gejem jak się boisz z dziewczynami rozmawiać, albo się przełamiesz albo nie znajdziesz dziewczyny.

Opublikowano

antywarn

To zostań gejem jak się boisz z dziewczynami rozmawiać, albo się przełamiesz albo nie znajdziesz dziewczyny.

Mam ciebie k***a wyjaśnić? Sam sobie zostawaj gejem, dziewczyny są różne i jak napiszę " podobasz mi się " to nie wiadomo jak zareaguje, napisałem tak do jednej kiedyś na facebooku i mnie zablokowała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...