Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanie premium?

adamek0871

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lepiej wydać jednak trochę więcej i zakupić z wiarygodnego źródła? 

IP serwera: mc.mypixdream.pl 

Strona: www.mypixdream.pl

Serwer skyblock wersja 1.8.9! 

Zapraszamy!    :lenny:

Opublikowano

Strona powstała po aby nabrać więcej naiwniaków, nikt normalny który chce kupić konto nie kupi na pewno tam.

Nie polecam, po drugie SMS? - czy to jeszcze żyje, przecież każdy 10-latek już ma karty debetowe :O

Opublikowano

Strona powstała po aby nabrać więcej naiwniaków, nikt normalny który chce kupić konto nie kupi na pewno tam.

Nie polecam, po drugie SMS? - czy to jeszcze żyje, przecież każdy 10-latek już ma karty debetowe :O

Przy dzisiejszym społeczeństwie wszystko jest możliwe ^^

IP serwera: mc.mypixdream.pl 

Strona: www.mypixdream.pl

Serwer skyblock wersja 1.8.9! 

Zapraszamy!    :lenny:

Opublikowano

Pod żadnym pozorem nie kupuj kont Minecraft na Allegro czy eBay, gdyż mógłbyś wtedy zostać jednym z 50 właścicieli tego konta.

Najrozsądniejszym, choć nie najtańszym sposobem będzie kupienie Minecraft tutaj: minecraft.net

Opublikowano

Ja jakiś czas temu kupiłem konto za trochę ponad 20 złotych na g2a, ale coś patrze, że już tego nie sprzedają. Normalnie zmieniłem dane do konta, email i mam zwykłe konto za 80 złotych taniej.

Opublikowano

Gdy wchodzę w ten link, to wyskakuje mi alert od McAfee że strona jest zagrożeniem.

To chyba nie świadczy dobrze.

Co do tego, czy warto kupować:

Nie. Kup na oficjalnej stronie minecraft.net, wesprzesz przy okazji producenta i co za tym idzie dalszy rozwój gry.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

Najlepsza strona, gdzie zakupisz konto premium to Minecraft.net. Lepiej dopłacić trochę więcej i mieć 100% pewność bezpieczeństwa i nie martwić się o próbę oszustwa niż zakupić 50% taniej i później wypisywać na wszystkich forach w celu pomocy.

Opublikowano

C*****e gówno jak konto dostaniesz to i tak z niego dużo osób ma do niego dostęp.

Polecam na oficjalnej stronie minecraft.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Pewnie dostaniesz dostep do 'publicznej premki'. Jeszcze raz zadam to pytanie jak to mozliwe ze kupujesz gre o wartosci 100 o wiele taniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...