Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona dla serwera TS3

snarx.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

polecicie mi jakieś darmowe/tanie do 50zł strony z ACP, nie musi być rozbudowany aż tak.

Chciałbym aby można było tworzyć wpisy, ile osób jest na serwerze, i rejestrowanie się na TS3 poprzez stronę.

Specjalista
Opublikowano

Ja polecam Ci

Połączyć klilka stron w jedną, albo poprosic kogoś aby to zrobił.

Strona pod serwer wraz z newsami, ale bez ACP. Newsy dodajesz przez dodanie pliku .md do odpowiedniego folderu. Ma też stan serwera oraz jego podgląd. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1549591-strona-ts-website-strona-pod-tw%C3%B3j-serwer-teampeak/#entry13106162

Co do nadawania rang to tutaj masz taki skrypt

http://www.mpcforum.pl/topic/1518267-skrypt-groupassigner-11/#entry12843396

W bardzo łatwy sposób można to połączyć

Opublikowano

Jeśli nie znajdziesz nic pod Siebie również mogę dla Ciebie coś wykonać, wystarczy kontakt PW.

Wszystkie tamte strony można zdebugować w pewien sposób jak to można robić u klasskaia aż do tego momentu bo myśli, że jak poprawi linijkę kodu to będzie normalnie działało.

Opublikowano

Jeśli nie znajdziesz nic pod Siebie również mogę dla Ciebie coś wykonać, wystarczy kontakt PW.

Wszystkie tamte strony można zdebugować w pewien sposób jak to można robić u klasskaia aż do tego momentu bo myśli, że jak poprawi linijkę kodu to będzie normalnie działało.

Widzę, że kolejny no name na forum z wiedza na poziomie mastera.

Kolego jeżeli jakieś gówna latają po sieci, których jestem autorem to nie moja wina, że posiadają błędy.

Te błędy są specjalne tak aby w przypadku takich "kradzieży" można było łatwo zgasić serwer.

Każda strona bądź aplikacja, która wychodzi ode mnie ma pełen support i w przypadku takich błędów jest to naprawiane od razu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...