Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] GroupAssigner 1.1

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Udostępniam wam przerobioną stronkę początkową stronę do nadawania grup p. Multivitamina . Porzucił ten projekt aby pisać coś innego czym jest GroupAssigner2.2 :D Oczywiście za pozwoleniem w/w pana, jestem teraz autorem skryptu.

GroupAssigner - skrypt dzięki któremu poprzez stronę możemy dodawać oraz usuwać rangi na serwerze Team Speak 3.

- Dodana auto-detekcja użytkownika.

- Zmieniono troszkę wygląd strony.

- Dodano do kodu przedrostek "MPC."

- Dodano informację jaka jest maksymalna ilość rang na stronie głównej.

+ Skrypt będzie co jakiś czas aktualizowany.

# Instalacja

apt-get update
apt-get upgrade
apt-get install apache2 ( warto zainstalować )
apt-get install php5

# Screeny

665427b9e0be0088a11cd1e01f44c05c.png

5bfc14b63609d9989dbbbbe90b59c812.png     a4318df318e05e3966a923e65798d927.png

07534dbf1fe16087d8d3b769009d9e8a.png

Hasło: mpc

Aktualizacje:

Group Assigner 1.1 - 17.02.2016

GroupAssigner1.1.rar 

Pozdrawiam.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/28d25316a7b9f70b1516e94d71a92d651d4d8f8009efa9d33224eece42c503d4/analysis/1455749783/
  • Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Minik07 - na stronę została nałożona licencja GNU. Możesz edytować,modyfikować itd. ale nie wolno Ci usunąć autorów czyli Mnie i Multivitamina.

Opublikowano

Autorów nie zamierzam usuwać nie jestem takim człowiekiem który zabiera kogoś ciężka pracę i sobie ją przypisuje 2 rzeczy mi nie pasują i chciałbym je zmienić dzięki za pozwolenie

Opublikowano

Witam! Jak mogę rozdzielić grupy od siebie? Chodzi mi o to aby zrobić przy działkę między grupami np. wiekowymi a województwa? Drugie moje pytanie to jaki jest szybki sposób na dodanie ikonek grup bo wysyłanie co jedną ikonkę jak się ma 80 grup to pracochłonny proces xD

Opublikowano

Witam! Jak mogę rozdzielić grupy od siebie? Chodzi mi o to aby zrobić przy działkę między grupami np. wiekowymi a województwa? Drugie moje pytanie to jaki jest szybki sposób na dodanie ikonek grup bo wysyłanie co jedną ikonkę jak się ma 80 grup to pracochłonny proces xD

Przyłączam się do pytania.

@Borygard

Opublikowano

@Lukass 

@MrBigBigosPl

Możecie dodać grupę która będzie miała większy power niż może bot nadać/odjąć, wtedy bot jej nie nada/nie odejmie.

Mam teraz na głowie inny "projekt", na razie tego nie aktualizuje - lecz kiedyś to nastąpi.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDimitri. niedługo będzie aktualizacja a w niej:

• Status administratorów
  • Status serwera
  • Ilość osób na stronie ( 111/112 )
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Qmis

Jeśli będzie aktualizacja to dostaniesz powiadomienie. Nie mam czasu aby to zrobić. Niedługo do tej strony będzie dodana lista banów/admini online oraz status serwera.

Opublikowano

@Qmis

Jeśli będzie aktualizacja to dostaniesz powiadomienie. Nie mam czasu aby to zrobić. Niedługo do tej strony będzie dodana lista banów/admini online oraz status serwera.

Czekam z niecierpliwością :P

yJIK9mU.png

Opublikowano

Bot naprawdę przydatny gdy np nie ma żadnego Administratora na serwerze to gracze mogą sobie nadać rangi przez stronę ogólnie to także czekam na update @Borygard ale za chęci wstawienia leci + ;).

AOWD3IA.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Qmis

mineło 18 dni a nadal aktualizacji nie ma 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...