Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia 10 - Nie moge się zalogować

qizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

mam problem nie moge sie zalogowac na tibii 10, czy juz bedzie nie mozliwe logowanie sie na tej wersji?

Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie

Opublikowano

Witam, 

czy juz bedzie nie mozliwe logowanie sie na tej wersji?

Dziwna sytuacja, miałem ten błąd:

65qt0SU.png

Zainstalowałem od nowa Tibie 10 i zaczęło działać, tak jakby autopatcher im się popsuł xD

Opublikowano

Pobrałem jeszcze raz i nic pobrałem tibie 11 to mi wyskakuje że Tibia jest zamknięta z powodu prac.Od rana nie moge nawet odpalić tibi.J**ać ten Cipsoft już nie kupie paca strata tylko hajsu nie da się nawet programu odpalić tibia.exe. Wracam na otsy

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Była chyba wyraźnie napisane, że ten kto korzysta ze starego clienta, będzie musiał od nowa pobrać.

Niby tak, ale CipSoft przyzwyczaił graczy do tego, że client automatycznie się aktualizuje.

Widocznie jakiś poważny bug musiał być skoro tylko reinstall wchodził w grę xD

Pobrałem jeszcze raz i nic pobrałem tibie 11 to mi wyskakuje że Tibia jest zamknięta z powodu prac.Od rana nie moge nawet odpalić tibi.J**ać ten Cipsoft już nie kupie paca strata tylko hajsu nie da się nawet programu odpalić tibia.exe. Wracam na otsy

Graj na Flash Cliencie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...