Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Godlike 1.1.0 Menu Hack

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całkowicie po angielsku. Używam AirDrop'a ale jakoś u mnie nie działa. Czy trzeba może zmieniać ustawienia dot. zgodności? bo że trzeba odpalać jako admin to wiem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko śmiga idealnie z tym Gordonem:P Dzięki bardzo za pomoc.

Osoby z mojej drużyny po śmierci mogą zawsze obserwować tych, co zostali jeszcze w grze. Czy przy używaniu haczka są oni w stanie widzieć to co ja widzę np. ludki w box'ach czy tylko ja mam do tego podgląd?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi nie działa jak wchodze ładuje sie i wywala z gry

Ma ktoś Perx

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

Opublikowano

Mi wszystko działa , tylko mam problem - nawet po wyłączeniu super jumpa postać skacze wysoko (wznosi sie , w zależności ile trzymam ową spację) . Da się to naprawić ?

lolheadz.png
Opublikowano

Komu sie wyłancza urzyjcie Perx incjetor 

http://www.filestube.com/c2fed90a2692a8c603ea,g/PerX-Injector.html

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

Opublikowano

Odkryłem, że to nie jest Super Jump, przy normalnym zwykłym skoku. Funkcja Fly Hack, po włączeniu nie działa, ponieważ jest ona aktywna przez cały czas. Jeżeli przytrzymacie spację, postać będzie wam lecieć. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki Multi , plus dla Ciebie ;]

@edit

To coś innego - unlock cursor. Po ustawieniu na 0 (zamrożeniu kursora) , dopiero skacze się normalnie. Niestety , po ustawieniu na owe 0 , freezuje , i wywala do game room (każdego).

lolheadz.png
Opublikowano

Czy działa komuś hack na W7 64?? Ja już próbowałem różnych Injectorow uruchamiałem jako Admin i dalej nic

Opublikowano

Dziala , mi dzialal ale teraz zaden nie dziala bo cos mi sie z komputerem stalo po formacie dysku c. Jakis error code 5 wyskakuje wystawilem temat ale nikt mi nie jest w stanie pomuc :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mnie wywala z grym próbowałem PereX'a i D-Action'a i dalej to samo... W czym problem? Może hack juz poprostu wykryty?

LubieDziury.png
Opublikowano

Mnie wywala z grym próbowałem PereX'a i D-Action'a i dalej to samo... W czym problem? Może hack juz poprostu wykryty?

Nowa wersja wyszła i polecam GSYS Loadera

Opublikowano

A jakieś dokładniejsze info na temat jednego i drugiego? Powróciłem do gry po dłuższej przerwie i średnio sie orientuje narazie w temacie.

LubieDziury.png
Opublikowano

Nie ma sensu ściągania tego hacka, wczoraj zrobili na niego ochronę. Wiem bo sam go mam i działał aż do czasu gdy nowego patha mi ściągać w CA zaczęło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...