Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot 10.96, problem ze skryptem na OTS

KwasuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po ściągnięciu skrypta na MS 130+ na fenrock dragon lord, mam problem, ponieważ po analizie bp wychodzi z dp staje w miejscu i nie idzie dalej dokładnie taka ifnormacja na dole ekranu "xenobot cannot find a patch to the current waypoints." Można prosić o pomoc? Czy jest możliwość, że te skrypty nie działają na OTS? Hexera w razie czego.

Opublikowano

Jak wygląda instalacja tych mapek pod 10 czy 11 ściągać i zwyczajnie zainstalować? Tibie mi znajduje ale RL tylko, co z otsem?

Opublikowano

Graj na cliencie Tibii + ip changer.

//

Pod 10. Sprawdziłem, że mając w AppData\Roaming\Tibia\Automap wgrane mapki, na cliencie Hexery też są odkryte ;)

Opublikowano

Dobra, działa. Kolejny problem to, że już jak jest na expie, przejdzie kilka waypointów i staje w miejscu i nic nie pisze. Jak się rusze kawałek pójdzie dalej i zaraz stoi. Problem się pojawia kiedy zabije dl w ogniu i potem stoi, jak wyjde za ogień to idzie.

Opublikowano

Dobra, działa. Kolejny problem to, że już jak jest na expie, przejdzie kilka waypointów i staje w miejscu i nic nie pisze. Jak się rusze kawałek pójdzie dalej i zaraz stoi. Problem się pojawia kiedy zabije dl w ogniu i potem stoi, jak wyjde za ogień to idzie.

Zaznacz w Pathfinder "Walk on Fields and Magic Walls".

Opublikowano

No niestety mam to zaznaczone, może on ma jakiś problem z lootem jak pod ogniem się znajdzie czasami? Nie wiem, nic na dole nie pisze i to jest problem. Będę chyba sam musiał ustawić wszystko bez tego biegania do dp itd...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...