Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs z nagrodami 2000 zł - moze dla kogos?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj inny link, nie mam konta na facebook

Zawsze możesz założyć...

Nie każdy musi mieć konto na facebook-u i nie kazdy musi je zakładać.

Opublikowano

Zawsze możesz założyć...

Ohh jak mnie bawią ci młodzi gniewni co buntują się przed założeniem konta na fejsbuku! W klasie też mam kilku takich, jak ja ich nazywam "pedalkow" którzy zawsze chcą być w gronie mniejszości więc trudno im założyć konto żeby być na bieżąco z informacjami w grupie klasowej. Powyższy konkurs jest dla osób które posiadają konto, czy tego chcecie czy nie, benc! Nie chceta konta, ok ja was nie zmuszam, ale nikt was nie będzie traktował wyjątkowo, benc, benc!

Opublikowano

Zawsze możesz założyć...

Ohh jak mnie bawią ci młodzi gniewni co buntują się przed założeniem konta na fejsbuku! W klasie też mam kilku takich, jak ja ich nazywam "pedalkow" którzy zawsze chcą być w gronie mniejszości więc trudno im założyć konto żeby być na bieżąco z informacjami w grupie klasowej. Powyższy konkurs jest dla osób które posiadają konto, czy tego chcecie czy nie, benc! Nie chceta konta, ok ja was nie zmuszam, ale nikt was nie będzie traktował wyjątkowo, benc, benc!

A ty taki obiezyswiat, bo konto na fejsbuku i pewnie samiec alfa calej grupy, ktory zgarnia stos lajkow za swoje powazne i jednoczesnie bystre wypowiedzi.

Istnieja tez tacy ludzie, ktorzy nie potrzebuja byc na biezaco w grupie klasowej, bo sranie po katach i jaranie fajeczek w kiblu maja za soba, 

Takze powodzenia w konkursie, benc, benc!

Opublikowano

Wydaje Ci się że nie zakładam konta na facebook-u bo chce być w mniejszości  xD.

Parę cytatów z pp i reg fb.

Przekazujemy informacje sprzedawcom, usługodawcom i innym partnerom, którzy globalnie wspierają naszą działalność, dostarczając nam np. usług w zakresie infrastruktury technicznej, analizując wykorzystanie naszego Serwisu, mierząc skuteczność reklam i usług, obsługując naszych klientów, ułatwiając realizację płatności lub prowadząc badania naukowe i ankiety.
Chcemy, aby wyświetlane przez nas reklamy były tak trafne i interesujące, jak inne informacje, które znajdziesz w naszym Serwisie. Aby to osiągnąć, przy ich doborze używamy wszystkich posiadanych informacji.

Informacje gromadzone :

To, co robisz oraz informacje, których dostarczasz.
To, co robią inni i informacje, których dostarczają.
Twoje sieci i połączenia.
Informacje o płatnościach.
Informacje o urządzeniach.
Informacje z korzystających z naszych usług aplikacji i witryn internetowych.
Informacje od partnerów zewnętrznych.

I teraz podsumowując, wcale nie mam jakiejś mani prześladowczej natomiast nie mam ochoty aby moje dane były przetwarzane i udostępniane przez fb. Poczta jest to zło konieczne ale bez social media można się obejść.

A teraz żeby nie dostać ostrzeżenia z off top to odniosę się do konkursu.

Ogólnie inicjatywa bardzo fajna nagrody również, szkoda tylko że na fb.

PS: Nie mam nic do osób korzystających z fb natomiast 90% z nich nie wie co fb robi z ich danymi a gdy się im to uświadomi to zazwyczaj jest odpowiedz w stylu "Ale ja nic istotnego nie wrzucam", tak wam się tylko wydaje.

PS2: Żeby nie zaśmiecać to jeśli masz jeszcze coś do powiedzenia to zapraszam na PW.

Opublikowano
A ty taki obiezyswiat, bo konto na fejsbuku i pewnie samiec alfa calej grupy, ktory zgarnia stos lajkow za swoje powazne i jednoczesnie bystre wypowiedzi.

Istnieja tez tacy ludzie, ktorzy nie potrzebuja byc na biezaco w grupie klasowej, bo sranie po katach i jaranie fajeczek w kiblu maja za soba, 

Takze powodzenia w konkursie, benc, benc!

Masz pecha, bo nigdy potrzebowałem i nie będę potrzebował stosów lajków, ani fejmu wśród znajomych paląc fajki w kiblu. Wręcz przeciwnie, bliżej mi do osoby która nie bierze udziału w tym wyścigu szczurów(pajaców). Napisałem na końcu zdania, że  ja was na siłę nie zmuszam do założenia konta, ale nie liczcie na to, że będziecie traktowani indywidualnie. Skoro tobie nie jest potrzebne konto na fb i nie chcesz brać udział w konkursie to tego po prostu nie rób. Ale dziwie się bo na fb jest masa konkursów, wiedzy i twórczości z której pewnie chętnie byś skorzystał (no ale nie przecież ty nie potrzebujesz tak jak tego konkursu)

Wydaje Ci się że nie zakładam konta na facebook-u bo chce być w mniejszości  xD.

Parę cytatów z pp i reg fb. xxx

I teraz podsumowując, wcale nie mam jakiejś mani prześladowczej natomiast nie mam ochoty aby moje dane były przetwarzane i udostępniane przez fb. Poczta jest to zło konieczne ale bez social media można się obejść.

A teraz żeby nie dostać ostrzeżenia z off top to odniosę się do konkursu.

Ogólnie inicjatywa bardzo fajna nagrody również, szkoda tylko że na fb.

PS: Nie mam nic do osób korzystających z fb natomiast 90% z nich nie wie co fb robi z ich danymi a gdy się im to uświadomi to zazwyczaj jest odpowiedz w stylu "Ale ja nic istotnego nie wrzucam", tak wam się tylko wydaje.

PS2: Żeby nie zaśmiecać to jeśli masz jeszcze coś do powiedzenia to zapraszam na PW.

Marketing zawsze dążył w to żeby jak najskuteczniej trafić z ofertą do odbiorcy. Wiadomo im więcej informacji mają tym łatwiej jest im trafić. Taa.. inwigilacja i te sprawy, ale czy to powód, żeby się barykadować w czterech ścianach gdzieś w górach? Twoje dane już dawno pewnie są analizowane gdzieś w bazie odkąd włączyłeś internet. Założę się, że po założeniu konta na fb twoja sytuacja życiowa nie zostałaby zrujnowana.

To jest właśnie konkurs skierowany dla fejsbuka, jako że ta firma założyła dopiero swojego fanpage i chce, żeby ludzie się o tym dowiedzieli (jeśli dobrze to odbieram).

Tak, dobrze to odbierasz ;)

Opublikowano

https://www.jchost.pl/regulamin-konkursu-nr-1-wygraj-hosting/

"CO TRZEBA ZROBIĆ 

Polubić, a następnie udostępnić ten post!": https://www.facebook.com/jchostpl/photos/a.296004724127992.1073741828.289630228098775/295996577462140/?type=1&theater

zatem bez konta na facebooku nie da rady. ale z kontem na facebooku też marne szanse. najlpiej byłoby zrobić (lub mieć już wcześniej) wiele multikont na tym portalu

a co do konkursu to nazwa tematu jest trochę mylna, bo do wygrania nie są 2000 tysiące tylko pula nagród (tj. hostingu ) jest wyceniona na tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...