Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EagleWorld Season 8 Ep 2 Exp :200x Drop :50% [Reset]

EagleWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z pewnością zajrzę ale niepokoi mnie jedna sprawa z tymi 100 pkt za rr :( Nie dało by rady np. 250 ? :)

dobrze jest wlasnie i tak to jest x200 exp i szybko resy beda szly ....

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Baza bedzie czyszczona za 30minut oraz odpalimy rejestracje.

Co do pkt za reset nie chce juz nagle zmieniac tego mysle ze 100 da nam troche wiecej long terma i zabawy.

Publikacja bylo duzo duzo wczesniej dodana by ludzie sie wypowiedzieli no ale jak to bywa szum robi sie dzien przed startem dopiero:)

Opublikowano

eh osobiście uważam że nawet nie dotrwa momentu w którym ktoś będzie na półmetku wbijania statów no ale powodzonka :P

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Można sie rejestrować !

eh osobiście uważam że nawet nie dotrwa momentu w którym ktoś będzie na półmetku wbijania statów no ale powodzonka :P

Mam nadzieje ze tutaj sie tak nie stanie.

Opublikowano

Można sie rejestrować !

Mam nadzieje ze tutaj sie tak nie stanie.

kwestia tego czy będziecie w stanie zaproponować graczą na tyle rozrywki aby się nie znudzili i nie utonęli w tej monotonii expienia, w końcu na x200 ze spotami global like jak to jest w publikacji to zajmie całą wieczność aby wbić 1 100 resów (10gr+100rr)

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Resp jest mobkow co 5 sekund ew rozwazymy zwiekszenie liczby mobow na kazdej mapie ale nie chcemy robic typowych spotow.
Zeby miec max staty nie trzeba robic zadnego GR'a. GR bedzie opcja dostania nagrod ktore oglosimy wam na dniach. Jezeli sie na nie zgodzicie zostana one dodane (nie beda to zadne end gameowe itemy typu xaa+fo etc)

Widzimy sie za godzine i 4 minuty

Opublikowano

Miałem ochotę pograć, ale niestety juz przed startem jest niewypał, ponieważ na pół godziny przed otwarciem nie ma nawet 30 kont założonych :( szkoda

Opublikowano

200 Exp Baloro jezeli kazdy tak bedzie myslal to nigdy nie bedzie dobrego polskiego servera nie ma donate nie ma vipa ludziom nie dogodzisz duzo serverow zaczynalo od zerowego online a po 2 dniach byla masa na serverach.
Pozdrawiam 25 minut do startu

Opublikowano

Mobków mniej jak na Globalu , na starcie 25 online daje niecały tydzień i serwer upada :P A szkoda bo myślałem że w końcu coś wypali .... A tu taka porażka :(

niekoniecznie, w devias za zamkiem jest spot, w lt7 są spoty, w tarkan jest bardzo duży spot :)   jak ktoś przemęczy pierwsze lvl to potem już leci

serwer zdecydowanie nie dla wygodnisi :)   osobiście mam nadzieje, że jutro dołączy sporo graczy :)   

Opublikowano

Wyglada na to ze serwer wlasnie upadl za sprawa hackerka, akurat obserwowalem ranking bo troche sobie testowalem jak bedzie na moim lapku szla gra na multikoncie i jesli administratorowi jeszcze w jakikolwiek sposob zalezy to dla jego informacji Ostrasucz i Weeded z top1 i 2 to hack w moment wbite top1 i prawdopodobnie on tez zhackowal server, dodatkowo jak wdalem sie z nim w pyskowke to sprowokowalem go do zadzwonienia do mnie i jakby to mialo/moglo w czyms pomoc to jego tel zxc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...