Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP4][CUSTOM] Orion Last Chaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po podmianie tych plikow co masz wstawione odpalam normalnie launcher i patchuje gre po pokazaniu sie obrazak z bossami elementarnymi wyskakuje error i potem za kazdym razem gdy probuje wlaczyc gre za pomoca launchera wyskakuje okno "abnormal program client" i dopiero gdy odinstaluje gre zainstaluje ponownie i kolejny raz podmienie pliki które wstawiłes moge odpalic za pomoca launchera i tak w kółko. BTW które pliki podmieniac masz 2 źródła i oba maja inne rozmiary..

To jest to samo, tylko inny hosting. Przy odpalaniu spróbuj wyłączyć zapore firewall lub antywirusa. Ta łatka mi pomogła, więc udostępniłem ją dalej.

@EDIT: Spróbuj odpalić gre przez Bin/Nksp.exe

Opublikowano

Nic nie pomaga, poza tym nie mam polowy plikow które ty masz w folderze głównym z grą, nie mam tych plików LauncherSrv oraz do multikonta wsadowy plik z zębatkami

Opublikowano

Nic nie pomaga, poza tym nie mam polowy plikow które ty masz w folderze głównym z grą, nie mam tych plików LauncherSrv oraz do multikonta wsadowy plik z zębatkami

Chciałbym Ci pomóc, ale skoro wszystkie możliwe opcje wykluczyliśmy i nic nie działa to ja nie wiem o co chodzi. :(

Spróbuj założyc konto i na forum Orion skontatkować się z Serge, on może Ci pomoże.

@

Żeby nikt się nie zraził "łatwością" na początku na serwerze - poziom 175 wbijamy w góra 15 minut. Jednak level capa nie jesteśmy osiągnąć w jeden dzień :) Obstawiam, że w dwa dni byłoby ciężko. Całkowicie przerobione nowe affinity, samo wejście kosztuje sporo golda na przedmioty które są wymagane, więc nie ma lekko. Żadne easy. :)

Opublikowano

Serwer jest warty uwagi, ale nikt prawie nie gra. Nie wiadomo czemu. Po 11/20 ludzi online.

Opublikowano

jak by więcej osób zebrać to może by jakąś dużą gildie zrobić, jak by co zapraszam do wspólnej gry mój nick Vormx klasa zaklinacz siedzę na ch3 zazwyczaj :D

Opublikowano

Serwer jest warty uwagi, ale nikt prawie nie gra. Nie wiadomo czemu. Po 11/20 ludzi online.

bo ceny cashu powalają?:)

• 1 miesiąc temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Last Chaos] [EP4][CUSTOM] Orion Last Chaos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...