Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP4][CUSTOM] Orion Last Chaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

ORION Last Chaos

Strona główna: KLIK

Download: KLIK

Nie możesz włączyć Launchera? Pobierz łatkę: KLIK albo KLIK

Staty:

• Max lvl - 200
  • EXP - x70
  • SP - x100
  • Drop - x100
  • Gold - x15
  • Szansa na ulepszenie (HS) - 85%
  • Szansa na ulepszenie (Runy) - 80%

Informacje o serwerze:

• Nowy system PvP
  • Zmienione GUI
  • Nowy wygląd ItemMall z opcją wyszukiwania przedmiotów
  • Nowy wygląd Ustawień
  • Nowy BAR na który można ustawić SKILLE/PRZEDMIOTY zabindowane pod klawisze (Q,E,F,C,SHIFT,TAB,SPACJA)
  • Nowe skille
  • Całkowicie przerobione Affinity!
  • Ponad 60 nowych tytułów
  • Ponad 200 nowych przedmiotów
  • Nowe frakcje
  • Nowe zbroje oraz bronie
  • Nowe efekty
  • Nowe questy
  • Sklepiki z przedmiotami z ItemMall
  • Cash za czas spędzony w grze
  • Licznik FPS w górym rogu ekranu
  • Przyjemny, autorski Launcher

Screenshoty z serwera:

!!! SCREENY POCHODZĄ Z ROSYJSKIEJ WERSJI SERWERA, ZAPREZENTOWANA JEST WERSJA EUROPEJSKA !!!

G950AFLHDtE.jpg

yVR3Vp9rHAM.jpg

VfzUgBIavrg.jpg

y1kbdS19lzU.jpg

x6sJuqOGCrw.jpg

YKgvHQDeA3c.jpg

_lP5uJGHtco.jpg

tdDiVGt4bVo.jpg

EXY-OevzSgA.jpg

Z8KKW8NNum8.jpg

94CKaSl0DWM.jpg

nW0-NSySxFA.jpg

Nv0wUERIOEg.jpg

Serwer wystartował 09.12.2016

Opublikowano

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

ORION Last Chaos

Strona główna: KLIK

Download: KLIK

Staty:

• Max lvl - 200
  • EXP - x70
  • SP - x100
  • Drop - x100
  • Gold - x15
  • Szansa na ulepszenie (HS) - 85%
  • Szansa na ulepszenie (Runy) - 80%

Informacje o serwerze:

• Nowy system PvP
  • Zmienione GUI
  • Nowy wygląd ItemMall z opcją wyszukiwania przedmiotów
  • Nowy wygląd Ustawień
  • Nowy BAR na który można ustawić SKILLE/PRZEDMIOTY zabindowane pod klawisze (Q,E,F,C,SHIFT,TAB,SPACJA)
  • Nowe skille
  • Całkowicie przerobione Affinity!
  • Ponad 60 nowych tytułów
  • Ponad 200 nowych przedmiotów
  • Nowe frakcje
  • Nowe zbroje oraz bronie
  • Nowe efekty
  • Nowe questy
  • Sklepiki z przedmiotami z ItemMall
  • Cash za czas spędzony w grze
  • Licznik FPS w górym rogu ekranu
  • Przyjemny, autorski Launcher

Screenshoty z serwera:

!!! SCREENY POCHODZĄ Z ROSYJSKIEJ WERSJI SERWERA, ZAPREZENTOWANA JEST WERSJA EUROPEJSKA !!!

G950AFLHDtE.jpg

yVR3Vp9rHAM.jpg

VfzUgBIavrg.jpg

y1kbdS19lzU.jpg

x6sJuqOGCrw.jpg

YKgvHQDeA3c.jpg

_lP5uJGHtco.jpg

tdDiVGt4bVo.jpg

EXY-OevzSgA.jpg

Z8KKW8NNum8.jpg

94CKaSl0DWM.jpg

nW0-NSySxFA.jpg

Nv0wUERIOEg.jpg

Serwer wystartował 09.12.2016

Zapowiada się ciekawie Wkońcu coś innego chociaż z wyglądu Zasysam Zobaczymy czy zbugowany czy wogóle da się grać 

Ps. Dodaj w prezentacji na górze że serwer jest po rusku 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

@UP

Serwer nie jest po rusku - tylko screeny które wstawiłem pochodzą z tego samego serwera, lecz w języku rosyjskim - wszystko co na screenach jest również na europejskim, po angielsku.  :)

Są dwa serwery Orion; RU oraz EU. Ruski wytartował już xxx czasu temu a ten jest zrobiony tylko i wyłącznie dla Europejczyków. Cały client, forum, strona po angielsku.

Opublikowano

Od paru dni maja problem z klientem bo nie da sie wejsc na server ani poprzez multi ani lancher. 
Nie wiem czy dadza rady to ogarnac..

ubh6c.png
Opublikowano

Od paru dni maja problem z klientem bo nie da sie wejsc na server ani poprzez multi ani lancher. 

Wczoraj grałem dziś już nie moge. Mam kontakt z developerem i jestem w trakcie rozmów, jak czegoś się dowiem to zarzucę tutaj info.

Opublikowano

@UP

Serwer nie jest po rusku - tylko screeny które wstawiłem pochodzą z tego samego serwera, lecz w języku rosyjskim - wszystko co na screenach jest również na europejskim, po angielsku.  :)

Są dwa serwery Orion; RU oraz EU. Ruski wytartował już xxx czasu temu a ten jest zrobiony tylko i wyłącznie dla Europejczyków. Cały client, forum, strona po angielsku.

Aktóalnie mam problem z pobraniem Po kliknięciu w hostingu Mega Pobierz Nic się nie dzieje tylko strona mi się odświeża 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Wczoraj grałem dziś już nie moge. Mam kontakt z developerem i jestem w trakcie rozmów, jak czegoś się dowiem to zarzucę tutaj info.

Mam nadzieje ze dzisiaj to zrobia. :) 

ubh6c.png
Opublikowano

Ogólnie nie polecam, dlaczego? serwer frezony szkoda bo hasła nasze obiegną znowu internet 

Masz tylko 1 haslo na xxx pserverow ? 

Tak poza tym to nie server frezony.  :((

ubh6c.png
Opublikowano

Ogólnie nie polecam, dlaczego? serwer frezony szkoda bo hasła nasze obiegną znowu internet

Żadnego frezony.

@UP

Aktóalnie mam problem z pobraniem Po kliknięciu w hostingu Mega Pobierz Nic się nie dzieje tylko strona mi się odświeża

Już zgłoszone. Błąd w osadzeniu odnośnika w batonie. Nie wiem czy zauważyłeś, ale na prawo od buttona Download masz napis Click - klikając w niego zostaniesz przekierowany do strony z pobieraniem. http://screenshot.sh/ouEVvP32ohVYw

Dla osób które mają problem z Clientem:

Przeprowadziliśmy renament plików z developerem przez Teamviewera i jedyne co pomogło to podmiana plików: Nksp.exe oraz Engine.dll w folderze Bin. Jeśli ktoś ma problem z odpaleniem clienta, jest to zbyt wrażliwy, nie dokończony anty-cheat który wykrywa zmiany plików Nksp oraz Engine.dll blokując dostęp do gry. Ta łatka powinna pomóc:

Download:

https://ufile.io/e02b7

Albo:

https://megawrzuta.pl/download/f39200fc5016a53bb7457167080b951f.html
Opublikowano

Przeprowadziliśmy renament plików z developerem przez Teamviewera i jedyne co pomogło to podmiana plików: Nksp.exe oraz Engine.dll w folderze Bin. Jeśli ktoś ma problem z odpaleniem clienta, jest to zbyt wrażliwy, nie dokończony anty-cheat który wykrywa zmiany plików Nksp oraz Engine.dll blokując dostęp do gry. Ta łatka powinna pomóc:

Download:

Moglbys podac inne zrodlo do pobrania bo mi to akturatnie nie dziala. ( Strona nie chce sie wlaczyc )

ubh6c.png
Opublikowano

Download:

Moglbys podac inne zrodlo do pobrania bo mi to akturatnie nie dziala. ( Strona nie chce sie wlaczyc )

Serwer chyba padł gdyż po pobraniu Nawet nie chce się spatchować wywala komunikat Failed czy jak to tam się pisze Brak połączenia z hostem Jak dla mnie 

Mój komputer:

Opublikowano

Download:

https://megawrzuta.pl/download/f39200fc5016a53bb7457167080b951f.html

Download:

Serwer chyba padł gdyż po pobraniu Nawet nie chce się spatchować wywala komunikat Failed czy jak to tam się pisze Brak połączenia z hostem Jak dla mnie

Serwer działa dobrze, spróbuj pobrać i zainstalować łatkę z w/w linków. Jeśli nie zadziała trzeba czekać, to zapory serwerowe blokują połączenia. // 11/12/2016 błąd ma zostać zniwelowany.

Opublikowano

Mi po włączeniu launchera spakowało patcha :) teraz wszystko działa jak należy serwer godny uwagi jest co robić. A co do IS dość że cash online to każdy item z is jest dostępny w grze podczas farmienia 

Opublikowano

Gdzie ta łatka

Odpal gre za pomocą Launcher a nie Starter, który masz na pulpicie. Administracja wyłączyła zapore serwera do edycji plików, z tego teraz działa. 

@

Poprawione oraz zbalansowane zostały słabsze klasy każdej postaci - templar, element i tak dalej dostały konkretnego buffa. :) 

Opublikowano

Serwer jako jedyny nie jest p2p ... Dlaczego ? wszystkie przedmioty z is można zdobyć w grze do tego jest cash online i zostanie zwiększony :) ogólnie na prawdę jest co robić

Opublikowano

A pobrałeś łatkę którą wstawiłem w temacie z nowym Nksp.exe oraz Engine.dll do folderu "Bin"?

Opublikowano

Po podmianie tych plikow co masz wstawione odpalam normalnie launcher i patchuje gre po pokazaniu sie obrazak z bossami elementarnymi wyskakuje error i potem za kazdym razem gdy probuje wlaczyc gre za pomoca launchera wyskakuje okno "abnormal program client" i dopiero gdy odinstaluje gre zainstaluje ponownie i kolejny raz podmienie pliki które wstawiłes moge odpalic za pomoca launchera i tak w kółko. BTW które pliki podmieniac masz 2 źródła i oba maja inne rozmiary..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...