Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem

zuczo52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gówno a nie serwer podkreśl :) Z kradzionymi pluginami i faworką, a i ddosowaniem innych serwerów i Administracji heh

@AntyWarn

Oczywiście, bardzo "polecam" usługi tego "technika" :)

Opublikowano

Mam prawo do wyrażenia swojej opinii na pseudo technika, by każdy wiedział jak będzie chciał podjąć współpracę.

@AntyWarn

Oczywiście, bardzo "polecam" usługi tego "technika"  :)

Opublikowano

zuczo52 jesteś po prostu żałosny. Był u nas technikiem, ale został wyrzucony jak zobaczyliśmy, że skacze sobie po serwerach.

Jak się o tym dowiedział zbanował wszystkich na serwerze. Na dodatek wszystko co zrobił na serwerze potrafi zrobić 5-latek, który obejrzy poradniki na yt dla początkujących. Jego umiejętności pisania pluginów są żałosne i do tego używał na serwerze skripta. Najserdeczniej odmawiam z nim współpracy.

Pomogłem? Zostaw plusika (+)! Dzięki!

Opublikowano

Jako technik powinieneś siedzieć w 1 projekcie i go ulepszać :) Za skrypty albo pluginy co da się napisać używając poradnika z neta chcesz zapłatę? Proszę cię dzieciaku... poniżasz się ;)

Oczywiście nadal nie polecam, bo to jest pseudo technik i nic nie potrafi!

Opublikowano

Jako technik powinieneś siedzieć w 1 projekcie i go ulepszać :) Za skrypty albo pluginy co da się napisać używając poradnika z neta chcesz zapłatę? Proszę cię dzieciaku... poniżasz się ;)

Oczywiście nadal nie polecam, bo to jest pseudo technik i nic nie potrafi!

Dokładnie, jeżeli już się podjąłeś projektu to się z niego nie wycofujesz o tak sb. 

4995114391433731194810.png­

Opublikowano

Nie widzę że gdzieś jest napisane że zajmuje się tylko 1 projektem.

MiTicz po czym to oceniasz ? Jak chcesz to zapraszam na teamspeaka. :)

@Edit

Jak pluginy które robiłem są złe to czemu ich używasz na serwerze :P

Opublikowano

Nie widzę że gdzieś jest napisane że zajmuje się tylko 1 projektem.

MiTicz po czym to oceniasz ? Jak chcesz to zapraszam na teamspeaka. :)

@Edit

Jak pluginy które robiłem są złe to czemu ich używasz na serwerze :P

Aha czyli jesteś technikiem co przyjdzie napisze 2-3 skrypty i idzie na inny projekt tam to samo itd... tak jak pisałem pseudo "technik"

Nie polecam...

Opublikowano

Tu się mylisz... ludzie którzy szukają ludzi czytają opinie innych osób ;) A tym bardzie jeśli ktoś ma ich w 100% same negatywne.

Technik to osoba pisząca swoje pluginy, a nie używająca innych i mówienie, że to jego. Jesteś pseudo technikiem, bo nic nie potrafisz a twój serwerek to też był dno z pluginami z neta, gilldie funnyguilds i dropem mhdrop ;) Ahh zresztą szkoda na Ciebie czasu.

Info od osób chętnych podjąć współpracę z nim: Przemyśl to jeszcze raz z użyciem mózgu, a nie chcesz podjąć bo nie masz pseudo technika! ;) Jest wiele ofert techników w tym dziale którzy coś naprawdę potrafią!

Strzała.

Opublikowano

Tu się mylisz... ludzie którzy szukają ludzi czytają opinie innych osób ;) A tym bardzie jeśli ktoś ma ich w 100% same negatywne.

Technik to osoba pisząca swoje pluginy, a nie używająca innych i mówienie, że to jego. Jesteś pseudo technikiem, bo nic nie potrafisz a twój serwerek to też był dno z pluginami z neta, gilldie funnyguilds i dropem mhdrop ;) Ahh zresztą szkoda na Ciebie czasu.

Info od osób chętnych podjąć współpracę z nim: Przemyśl to jeszcze raz z użyciem mózgu, a nie chcesz podjąć bo nie masz pseudo technika! ;) Jest wiele ofert techników w tym dziale którzy coś naprawdę potrafią!

Strzała.

Ten kto pisze pluginy to programista... Technik może konfigurować plg/optymalizować serwer/instalować serwer na dedyku, co tylko chce.

Opublikowano

@up 

Dla ciebie na czym polega technik.?

Nikogo raczej nie obchodzi co ty polecasz a czego nie .

Mnie obchodzi. Chcę znać opinię innych.

Po przeczytaniu tego co potrafisz może bym Ci coś zlecił, ale opinie zmieniły moje zdanie.

...

Opublikowano

Strzała.

Ten kto pisze pluginy to programista... Technik może konfigurować plg/optymalizować serwer/instalować serwer na dedyku, co tylko chce.

Usługi Techniczne

Co oferuje

- Zabezpieczenie przez botami

- Dobrze wykonany plugin/skrypt

- Wykonanie serwera od pomysłu

- Zniwelowanie lagów na serwerze

- Konfiguracja BungeeCorda

- Dużą aktywność

- Dobrą orotografię

- Kulturę osobistą

Piszę względem tego co nasz najlepszy technik zuczo pisze, czyli usługi techniczne dobrze wykonane pluginy/skrypty! ;)

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio tego co napisałeś... możesz po Polsku?

@AntyWarn

Oczywiście nie polecam bo nic nie potrafi i skacze po projektach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...