Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Live Status Administracji na Kanałach

Pantoflarzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot Super :D Tylko mam jeden problem.. chociaż nie wiem czy z mojej winy, bot ma limit wpisanych użytkowników do 5 bądź 6 czy nie?

Nie, owego limitu nie ma - czemu tak sądzisz? xD

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Bot Super :D Tylko mam jeden problem.. chociaż nie wiem czy z mojej winy, bot ma limit wpisanych użytkowników do 5 bądź 6 czy nie?

Podczas dopisywania bodajże szóstego użytkownika (administratora) i kanału, kanał się tworzy, lecz nie chce go edytować gdy jest online, afk czy offline

Opublikowano

Podczas dopisywania bodajże szóstego użytkownika (administratora) i kanału, kanał się tworzy, lecz nie chce go edytować gdy jest online, afk czy offline

Wyślij mi twój config na priv, sprawdzę i zobaczymy - u mnie skrypt leci na 7 osobach, i nie mam owych problemów :P

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

gUUUUfno kolejna wycięta podrabiana funkcja z mbot'a jak dla mnie za taki plagiat powinni was powypier dalac z tego forum

Dafuq? XDDDDDD

@K-Scripts masz tutaj jakiś problem? Jeszcze nigdy nikt nie zarzucił mi plagiatu, więc ciekawie XDDD

Bardzo przydatny bot, leci +.

@pellyq Bardzo mi miło, w razie problemów dawaj znać, pomogę bez problemu :)

gUUUUfno kolejna wycięta podrabiana funkcja z mbot'a jak dla mnie za taki plagiat powinni was powypier dalac z tego forum

Ciebie powinni nauczyć:

1. Kultury osobistej

2. Ortografii 

@MM55 to jest typowa Polska cebuka :D

Opublikowano

Dafuq? XDDDDDD

@K-Scripts masz tutaj jakiś problem? Jeszcze nigdy nikt nie zarzucił mi plagiatu, więc ciekawie XDDD

Ciebie powinni nauczyć:

1. Kultury osobistej

2. Ortografii 

Bocik fajny ale gUUUUfno burze zostawcie sobie na pw :)

U yuriego to fajnie wyglodalo z spacerami (kreska ukośna kreska kreska [online] yuri kreska kreska ukośna xD)

Pozdrawiam,

G..

Opublikowano

Dafuq? XDDDDDD

Ciebie powinni nauczyć:

1. Kultury osobistej

2. Ortografii 

Bocik fajny ale gUUUUfno burze zostawcie sobie na pw :)

U yuriego to fajnie wyglodalo z spacerami (kreska ukośna kreska kreska [online] yuri kreska kreska ukośna xD)

Pozdrawiam,

G..

Ja tylko odnosze się do tego co zostało napisane - prosiłbym o nie robienie offtopa, tego typu oskarżenia są dla mnie śmieszne, i nie musze kontynuować tej dyskusji.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie rozumiem w jakim celu zostałem tutaj oznaczony.

Co do skryptu nie wypowiem się bo nawet nie sprawdzałem

Oznaczyłem Ciebie gdyż zarzucano mi że coś skopiowałem z mbota. Nie wiem o co chodzi, więc myślałem że może Ty będziesz wiedział :P

Opublikowano

UWAGA! 

Informuję że wraz z dniem 24.01.2017 roku support aplikacji "Live Status Administracji by Pantoflarz" zostaje zakończony!

Osoby mające problem z tym skryptem nie mogą się od tego dnia kontaktować ani na GG, ani na priv ani również na moim serwerze w celu uzyskania pomocy - koniec supportu, to koniec supportu.

Oczywiście, pytania dotyczące innych skryptów czy innej tematyki możecie smiało kierować - jednakże pytania dotyczące tej aplikacji będe odrazu usuwał lub ignorował.

Czemu taka decyzja?

W raz z dniem 01.03.2017r. zostanie udostępniona płatna aplikacja (tzw. multipurpose bot) która tą funkcję będzie zawierać domyślnie

Nie powstał narazie business plan owej aplikacji gdyz pracuje nad samym jej rozwojem więc żadnych konkretów cenowych nie mam

- powiem jedynie że bedzie ona konkurencyjna zarówno w porównianiu do mBOT'a jak i aBOT'a i będzie zastosowany troszkę inny system supportu.

Zainteresowanych aplikacją zapraszam na priv - bardzo pomoże mi to w oszacowaniu początkowego zainteresowania oraz mojego czasu co do supportu itp. w momencie wypuszczenia aplikacji na rynek

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lepszy niz Mbot od je@!#nych nerdow kscripts. Pozdro pantoflarz duzo dobrej roboty, a kscripts ch. w czoko 

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bot podstawowy, nie ma w nim żadnych kombinacji. Zachęcam do kupna Mbota. @K-Scripts

To nie jest BOT, to jest tylko 1 funkcja.

Lepszy niz Mbot od je@!#nych nerdow kscripts. Pozdro pantoflarz duzo dobrej roboty, a kscripts ch. w czoko 

Dzięki za opinię, wedle informacji zbieram już osoby do testów nowej aplikacji, więc jeżeli jesteś zainteresowany daj znać :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

UWAGA! 

Informuję że wraz z dniem 24.01.2017 roku support aplikacji "Live Status Administracji by Pantoflarz" zostaje zakończony!

Osoby mające problem z tym skryptem nie mogą się od tego dnia kontaktować ani na GG, ani na priv ani również na moim serwerze w celu uzyskania pomocy - koniec supportu, to koniec supportu.

Oczywiście, pytania dotyczące innych skryptów czy innej tematyki możecie smiało kierować - jednakże pytania dotyczące tej aplikacji będe odrazu usuwał lub ignorował.

Czemu taka decyzja?

W raz z dniem 01.03.2017r. zostanie udostępniona płatna aplikacja (tzw. multipurpose bot) która tą funkcję będzie zawierać domyślnie

Nie powstał narazie business plan owej aplikacji gdyz pracuje nad samym jej rozwojem więc żadnych konkretów cenowych nie mam

- powiem jedynie że bedzie ona konkurencyjna zarówno w porównianiu do mBOT'a jak i aBOT'a i będzie zastosowany troszkę inny system supportu.

Zainteresowanych aplikacją zapraszam na priv - bardzo pomoże mi to w oszacowaniu początkowego zainteresowania oraz mojego czasu co do supportu itp. w momencie wypuszczenia aplikacji na rynek

Pozdrawiam

Lekki poślizg lecz w związku z dużym zainteresowaniem ową aplikacją, wyjaśnię.

Wersja 1.0 była gotowa na 01.03.2017r. Niestety, z powodu spraw personalnych które spowodowały brak czasu, musiałem się wycofać i pozwolić aby czas pokazał czy będę miał czas na dokończenie prac.

Chciałem aby aplikacja była wydana 01.04.2017r. lecz tym razem z powodu szkoły znowu nie dałem rady - BOT w tym czasie został jednak przepisany.

Woląc poczekać na 18-stkę (która jest akurat dzisiaj) stwierdziłem że po urodzinach aplikację wydam.

Skoro więc to już mam za sobą, a przez ostatnie 2 tygodnie około 15 osób napisało na GG w sprawie owego pBOT'a, mówiłem to niektórym teraz powiem oficjalnie.

Aplikacja zostanie wydana w wersji beta 0.9 w dniu 01.07.2017r. W becie pozostanie do końca miesiąca, w czasie którego kupno aplikacji będzie tańsze. Nie wiem o ile, lecz oficjalnie aplikacja będzie kosztowała 100zł - nie uznajcie tego za handel, lecz dużo osób prosiło o podanie orientacyjnej ceny. W cenie macie support przez panel do 48h - wydaje mi się to fair biorąc pod uwage tanią i bardzo sprawną aplikację. W roli wyjaśnienia, aplikacja jest non stop testowana na serwerze 4GB RAM i przy restartach co 8 godzin w celu sprawdzenia wersji i autoaktualizacji, zużywa około 400MB na 150 osób. Daleko mi to tematów na Giełdzie, więc tyle z informacji.

Tyle w roli wyjaśnienia, mam nadzieję że tym razem terminu dotrzymam.

Aplikacja wyjdzie, będzie dużo zmian w lato - dodawanie funkcji itp. aby na jesień wyszła wersja 2.

Potem w planach jest panel www dla Administratora i program ala YATQA napisany w Pythonie lub C++.

Pozdrawiam serdecznie  :yay:  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...