Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracz bez premki ma skina?

MRLewonier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ostatnio  stworzyłem serwer mc i gram tam z kolegami ale jeden nie miał minecraft premium każdy widział że ma jakiegoś skina ale on za to nie widział. Pytanie jakim cudem on ma skina na non premium??? Od razu mówię że ja grałem na oryginalnym launcherze a on na byzyczu (tak wiem byzyczu to gunwo ale on jest taki glupi ze nie chce sciagnac innego ale z nim gram bo jest spk xD)

Gość Marichcje
Opublikowano

Na zyczu są inne skiny, własne. Jeżeli na zyczu nie macie ustawionych skinów to on ich nie zobaczy ;)

Opublikowano

Dokładnie to co UP. Jeżeli nadasz sobie nick, który jest już zakupiony na minecraft.net używając launchera non-premium, nie dziw się, że masz skina właśnie tego gracza.

Tak działa Minecraft do wersji 1.7.10

Opublikowano

Zależy od launchera :)

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano

Co Ci niby zależy od launchera? xD - Ty wiesz co w ogóle piszesz?

Pewnie ustawił sb taki sam nick jaki ma osoba która wzięła premkę na właśnie taki sam nick.

Opublikowano

Co Ci niby zależy od launchera? xD - Ty wiesz co w ogóle piszesz?

Pewnie ustawił sb taki sam nick jaki ma osoba która wzięła premkę na właśnie taki sam nick.

Dokładnie to co UP. Jeżeli nadasz sobie nick, który jest już zakupiony na minecraft.net używając launchera non-premium, nie dziw się, że masz skina właśnie tego gracza.

Tak działa Minecraft do wersji 1.7.10

Może wybrał nick osoby z premium dlatego widzieliście jego skina.

Na zyczu są inne skiny, własne. Jeżeli na zyczu nie macie ustawionych skinów to on ich nie zobaczy ;)

Dokładnie tak jak wyżej, jak na non premium wpisze się nick kogoś kto zakupił oryginalnego majnkrafta, i ten nick ma skina to automatycznie rzecz biorąc widzimy nie jego skina a skina właściciela nicku. Proste? Proste :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...