Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem, Technikiem, Grafikiem

CanvaDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony Skeyba.

Troche zbyt oficjalnie nie chce się rozpisywać bo nie na tym rzecz polega.

Od X czasu zbieram się na stworzenie serwera TeamSpeak3 Lecz wszystkie moje pomysły legną w gruzach,

W związku z powyższym chciałbym przedstawić trochę informacji na mój temat.

Kontakt GG : 52777414

FB w wiadomości prywatnej tylko dla osób zaufanych.

• Jestem pełnoletni
  • Pełen rozumu
  • Wiem na czym polega prowadzenie serwera ts3
  • Wiem jak rozmawiac z ludźmi 
  • Potrafie postawić serwer ts3 od podstaw tj. kanały, permisje, kanały, ustawienie bota (tzn. Zautomatyzować serwer)
  • Posiadam sprawny i dobrej jakości mikrofon
  • Mam wysoki poziom kultury
  • Ciężko mnie sprowokować 
  • Wiem jak złagodzić napięcie panujące na serwerze

Nie wiem czy to wystarczająco, ale to tyle z mojej strony, wygadany nie jestem, ale potrafię nawiązać ciekawy Dialog z każdym.

Pozdrawiam serdecznie i liczę na jakieś zaproszenie na rozmowe wstępną (brzmi jak na rozmowe o prace xD)

post-1535484-0-30129800-1481192453.png

Skeyba

Opublikowano

Jeżeli dalej jesteś zainteresowany/a współpracą to czy można pisać z tobą przez np. GG?

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Specjalista
Opublikowano

10. Użytkownik ma obowiązek umieścić w temacie dane kontaktowe, informacje o sobie, zakresie współpracy itd. 

Dodaj jakis kontakt do siebie - 24h.

Opublikowano

Przenoszę do archiwum - prośba użytkownika w raporcie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam współpracy z daną osobę.

Pobył u mnie na Test Adminie z dzień, dwa potem po nim ślad zaginął. 

Po paru dniach przyszedł do mnie użytkownik, że Pan sprzedał mu bota i do dnia dzisiejszego bota nie ma. 

Opublikowano

Rozumiem, że można dogryzać po odejściu najlepszej osoby z teamu, ale nie jest to powód do psucia opini 

@CanvaDesign

Zgłoś się do mnie na PW, jestem w stanie zaoferować Ci rangę "Grafik". Pisałem do Ciebie, ale nie odpisujesz.

Done.

Opublikowano

Zaraz mogę napisać do osób, które oszukałeś oraz do osób, które były świadkiem i już nie będzie tak zabawnie. Najlepszej osoby? Gościu. Mówiłeś ile potrafisz, a dla serwera nie zrobiłeś nic pozytywnego. Nie próbuj kłamać bo akurat mam co robić niż psucie komuś tematu na mpc bez przyczyny. W tym wypadku powód mam i nie odpuszczę. Jeszcze raz nie polecam współpracy z tym oszustem!

Opublikowano

@up

Jestem w stanie potwierdzić fakt, że oszukał ludzi na bota. Byłem jednym z administratorow przyjmujących zażalenie od ludzi poszkodowanych.

mpc.jpg

Opublikowano

Stwierdzam fakt, że nie opłaca się pisać do tego użytkownika, ponieważ oszukuje ludzi na hajs. Jeszcze raz polecam nie korzystać z pomocy tego użytkownika

Opublikowano

No cóż, jak na osobę która na GG ma wpisanego Technika mintshost.pl (swoją drogą tragiczny) hosting, nie trzeba być mega mądrym aby się ogarnąć że to oszust.

Pozatym, kontakt z nim jest tragiczny i nie polecałbym - do tej pory nie raczył mi odpowiedzieć.

Nie polecam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

13. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...