Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weed! Legalizacja?

xGuard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalegalizować bo automatycznie odblokuje leczniczą marichuane

Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka

Pomocne? Daj +. To tylko chwila

Moje Skrypty

Opublikowano

Gimbusy są za bo myślą że jak zalegalizują to będą mogli tonami jarać xDD

Przynajmniej oddzieliło by to wrodzonych idiotów od normalnych ludzi.

Opublikowano

zawsze mnie bedzie rozpierdalac argument zwolennikow palacych trawke, ze ma wlasciwosci medyczne xD

i nie mowcie ze to bedzie krok w jej legalizacje skoro nawet taka morfine moga nadal nabyc tylko i wylacznie placowki medyczne mimo ze juz jest u nas dlugo i jej obrot by dorownywal zielu

Jest lecznicza marycha.

Usmierza ból miedzy innymi, pomogła by mojemu sąsiadowi choremu na raka, w ciagu ostatniego tygodnia cierpiał jak cholera a przeciwbólowe nie działały.

Jestem za legalizacja ale leczniczej jej wersji, bo pomaga.

Pomocne? Daj +. To tylko chwila

Moje Skrypty

Opublikowano

Moze mi ktos napisać czym sie rozni ta lecznica marihuana od normalnej xD?

Marihuana medyczna jest praktycznie całkowicie pozbawiona THC, czyli substancji psychoaktywnej.

343731479829004887779.png

Opublikowano

zawsze mnie bedzie rozpierdalac argument zwolennikow palacych trawke, ze ma wlasciwosci medyczne xD

i nie mowcie ze to bedzie krok w jej legalizacje skoro nawet taka morfine moga nadal nabyc tylko i wylacznie placowki medyczne mimo ze juz jest u nas dlugo i jej obrot by dorownywal zielu

Jest lecznicza marycha.

Usmierza ból miedzy innymi, pomogła by mojemu sąsiadowi choremu na raka, w ciagu ostatniego tygodnia cierpiał jak cholera a przeciwbólowe nie działały.

Jestem za legalizacja ale leczniczej jej wersji, bo pomaga.

Przeczytaj jeszcze raz : D

Opublikowano

legalizacja!

jeden przykład

nachleje się wody mam agresora i nie umiem nad soba panowac

zezrem kwasa, zpalae trawy, albo wciagne mewy jestem prospoleczny, albo odsuniety i nieszkodliwy, co jest zlem? alkohol czy narkotyki?

wiec LEGALIZUJCIE NIE KRYTYKUJCIE

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...