Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką dywizje dostaliście po placementach?

horzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak możecie to piszcie z jaką dywizją kończyliście s6 wtedy innym będzie łatwiej wywnioskować gdzie mniej więcej rzuci w dywizjach

Narazie 1w 4l także pozdrowienia do więzienia

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

7/3 i dostałem Golda IV. W poprzednim sezonie Platyna III.

Opublikowano

4-2 w/l, więc granice golda. Choć patrząc na masę tego wszystkiego co się przewija.. brak, między innymi dżungli supporta i afki, przed chwilą trafiłem na gościa 6/256 w/l :O to chyba lepiej przeczekać tydzień ;_;

Opublikowano

4-2 w/l, więc granice golda. Choć patrząc na masę tego wszystkiego co się przewija.. brak, między innymi dżungli supporta i afki, przed chwilą trafiłem na gościa 6/256 w/l :O to chyba lepiej przeczekać tydzień ;_;

Temu ja czekam aż wszystkie ameby umysłowe trole afki rzucą się na rankedy i rozegraja placementy , bede czekał aż do lutego i wtedy na spokojnie bd grał :) (Nie rozumiem po co się śpieszyć, dopiero początek sezonu jeszcze zdążycie powbijać te diaxy/platyny [ i będziecie musieli częściej grać niż jak ktoś wbije póżniej :D ] ) Chociaż zapewne itak się jacyś trafią to szanse bd mniejsze, bo większość będzie już siedziało w brązie/silverze. Tak czy siak powodzenia all :v

Opublikowano

w poprzednim s3 ale ja ja mam k***a w tą gre grać jak wczoraj na 1 rankedzie zjebów miałem patologicznych k***a aszka gwałcona chyba 24/7 i bard z zapłonem reaktora z Czarnobylu, nie polecam grać w tą grę komputerową. 

9u2pvr.gif

Opublikowano

Na jednym koncie na koniec sezonu miałem Silver 2, placmenty poszły 7/3 i wbiłem Silver 3, więc nie najgorzej jak spadek tylko o jedną dywizję. Czas zacząć placmenty na drugim koncie gdzie na koniec sezonu miałem Gold 2.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Tak z czystej ciekawości. Da się wbić wyższą dywizje niż się miało na koniec sezonu? Miałem g2 na koniec sezonu a na OP.GG pokazuje mi, że moja sugerowana dywizja (mam 6-3, muszę zagrać jeszcze jeden mecz) to platyna 4...

Aż mi się w to wierzyć nie chce, bo liczyłem chociaż na tego golda 5...

Opublikowano

jak narazie, trolluje w lobby i jak ktos pyta jaka dywizja to mowie bronz 1 ; i trolle mi troluja gre bo mówią ze nie bd dawac bronzowi kierować, gry przegrywam wszystkie.

iiii banuje swoim kolegom z druzyny tych champow ktorymi chcą grać, gdyż juz taki lvl kk***a wkurwienia mam że jak oni mogą mi k***a psuć grę to ja też mogę i tym i następnym. jak narazie 1 win / 5 llose

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

jak narazie, trolluje w lobby i jak ktos pyta jaka dywizja to mowie bronz 1 ; i trolle mi troluja gre bo mówią ze nie bd dawac bronzowi kierować, gry przegrywam wszystkie.

iiii banuje swoim kolegom z druzyny tych champow ktorymi chcą grać, gdyż juz taki lvl kk***a wkurwienia mam że jak oni mogą mi k***a psuć grę to ja też mogę i tym i następnym. jak narazie 1 win / 5 llose

Mentalność przegrywa, właśnie przez takich, jak ty jest płacz na community, nigdy k***a nie rozumiałem marnować swój cenny czas na to, by strollować grę 4 osobom których nigdy nie widziałeś, i zapewne nigdy nie zobaczysz w życiu, ale najwidoczniej nie masz ciekawego życia skoro największym wyładowaniem emocji jest strollowanie 4 obcych Ci typów. 

Poprzedni sezon platyna 4, 9 wygranych 1 przegrana i srebro 2 xD

Musiałeś mieć bardzo niskie mmr, normalnie powinno cie wywalić w okolice g3

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...