Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa przygoda?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym odpoczac od metka i mam ochote na wow. Moje kilka pytan..

1. Jak jest z ta gra jesli chce miec full wersje to co w miechy ile bd placil?(zl)

2. Ile zajmuje mniej wiecej najnowsza wer z all dodatkami?

3. Warto w to grac czy lepsze diablo 3 full wersja?

Jest wersja pudelkowa z all doadatkami a do pobrania aby male patche? Moj net moze nie ogarnac 40gb jak to gdzies czytalem

Opublikowano

Miesięczny koszt abonamentu to max. 40zł. (na stronie oficjalnej)

Wersja najnowsza z all dodatkami zajmuje max 40 GB. Tak mnie się zdaje przynajmniej.

Warto grać. Ale musisz sam się o tym przekonać. Zacznij od wersji testowej. Jak dobrze ją wykorzystasz to i poznasz też dużą część tego naprawdę ciekawego wirtualnego świata. Bo tak naprawdę misje do 20 LvL'a to dla nowicjusza który nie będzie się obijał jest max 1 dzień.

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano (edytowane)

Czyli Legion tez 40 zl? Yoshi mowil ze ok 120zl :)

a i czy muszę pobierać te 40gb u Siebie czy np u kolegi z netem 14mb a przenieść sobie to na penie?:D czy jest to tak jak gry na steam?:v Wolałbym żeby było jak metin2 :) 

Edytowane przez metka_pixel
Opublikowano

1. Płacisz za całą grę z wszystkimi dodatkami około 200 zł (może trochę mniej) i możesz grać przez 2 miesiące potem musisz dokupić czas gry czyli prepaid który możesz kupić na 30 dni za około 60 zł lub na 60 dni za około 100 zł.

2. Ostatnio ściągałem to wychodziło 43 gb chyba? Coś koło tego.

3. To zależy jakie klimaty lubisz, w diablo III nie musisz płacić za czas gry więc może to być dla Ciebie lepsza opcja. Jednak w World of Warcraft jak najbardziej warto zagrać pomimo kosztów które trzeba na tą grę ponieść.

4. Możesz sobie to zgrać na pendriva tylko jest to czasochłonne, jednak jeżeli masz internet z limitem to polecam Ci to zrobić.

Opublikowano

Tzn limitu nie mam ale predkosc nie zaskakuje. A w diablo czy w wow sa jakies max lvl? Tzn nie chce wyrzucic gry po roku bo mam max lvl a update 0.

Specjalista
Opublikowano

Po wykupieniu battlechest( podstawka) i legion (dodatek) dostajesz w gratisie miesiąc grania, resztę opłacasz sam tzn tak jak ktoś Ci mówił u góry około 100 zł. Limit poziomowy aktualnie wynosi 110. 

WoW to nie metin, tu rozgrywka praktycznie dopiero się rozkręca na maksymalnym poziomie. 

giphy.gif

Opublikowano

W diablo masz maksymalny 70 poziom po czym wbijasz 'mistrzostwo' i to mistrzostwo bodajrze ma max 1200 bądź większy. Osobiście polecam bardziej wowa opłaca się jak najbardziej wydać te pieniądze na tą grę, w końcu to klasyk wśród mmo, diablo po po skonczeniu fabuly i leceniu w sezony to samo grindowanie glebokich szczelin na lepsze ekwipunki takze jak nie lubisz gier tego typu to nie polecam, ewentualnie na testa polecam sciagnac path of exile ktore jest darmowe a polega na tym samym co diablo. 

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Nie wiem jak z pudelkowymi jest w Polsce ale zapewne w empiku bedzie. Ogolnie polecam kupowanie gier prosto od blizzarda niżeli z jakichś innych stron, zawsze masz pewność, że Cię nie oszukają ;D

Gb2zMZi.png

Opublikowano

A ma ktos link do full wersji widzialem za 190 ale niedostepna...bede wdzieczny. Moze byc na oryg stronie...nie bardzo potrafie sie tam odnaleźć

Opublikowano

1. Battlechest czyli wersja podstawowa gry kosztuję w empiku 35 zł

2. Legion dodatek do gry kosztuje 190 zł w empiku

3. Żeby cieszyć się pełnią gry musisz zakupić battlechesta i dodatek Legion co będzie Cię kosztować 225 zł w empiku.

4. Kupując battlechest czyli podstawową wersje gry dostajesz 30 dni darmowego grania gdy dokupisz do tego Legion dalej możesz grać te 30.

5. Naucz się pisać bo ciężko zrozumieć o co ci chodzi.

Opublikowano

Ode mnie mała rada. Niech ktoś bardziej doświadczony tylko potwierdzi.

Lecz jezeli zaczynasz przygodę z wowem nie musisz od razu kupować dodatku legion. Sam battlechest na początek ci wystarczy. On jest potrzebny dopiero po osiągnięciu 100 lv. Wcześniej nie wnosi on za wiele do rozgrywki, a zawsze to zaoszczędzony pieniądz w razie w. :)

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka

Specjalista
Opublikowano

Zgadza się, żeby grać wystarczy battlechest. Kup tylko to i doexp do 100 poziomu, spodoba się to kupuj legion.

giphy.gif

Opublikowano

WoW od zawsze opiera sie glownie na endgame,  na jego miejscu kupilbym legion i zboostowal postac ;)

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Specjalista
Opublikowano

Jeżeli to jego dziewictwo z wowem to lepiej wyexpić od 1 lvla do 100 normalnie, pozna klasę i mechanikę gry.

giphy.gif