Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie można składać aplikacje na moderatora gry lub forum?

Co do moderatora gry, to My sami oferujemy tą range osobom do których mamy zaufanie i wiemy, że nie zrobi nic głupiego co mogłoby zaszkodzić opini administracji. 

Co do moderatorów forum to myślę, że tak ale myślę, że to będą 2/3 stanowiska. 

jak forum robi DanS aka Timo to powodzenia życzę :D ts u niego maja tak samo, ciekawe ile ludzi zrezygnuje z gry :D

Co do DanS'a to nie wiem jakie i kto miał z nim kontakty, spory itp. Współpracujemy z nim od jakiś 2/3 tygodni, aktualnie współpraca układa się dobrze bez żadnych sporów czy gróź itp. tak jak nas ostrzegali inni. On sam napisał do nas z propozycją współpracy i pomocy. Nie ma żadnych uprawnień w grze ani wpływu na nasze działania. Jeżeli chodzi o TS'a to jeżeli ktoś nie chce wchodzić na TS'a to my nie zmuszamy aby tam był tworzył pokoje itp. Nas będzie można również spotkać w grze, a jeżeli ktoś będzie bardzo chciał pogadać to możemy również wejść na innego TS's/Skype lub inne komunikatory głosowe. 

http://i.imgur.com/wbTqCul.png Ranga raczej mówi sama za siebie ;] Ale zobaczymy jak to będzie. Wierzchowce w is jednakowe czy rozne bony?

obraz.png

Opublikowano

Co do moderatora gry, to My sami oferujemy tą range osobom do których mamy zaufanie i wiemy, że nie zrobi nic głupiego co mogłoby zaszkodzić opini administracji. 

Co do moderatorów forum to myślę, że tak ale myślę, że to będą 2/3 stanowiska. 

jak forum robi DanS aka Timo to powodzenia życzę :D ts u niego maja tak samo, ciekawe ile ludzi zrezygnuje z gry :D

Co do DanS'a to nie wiem jakie i kto miał z nim kontakty, spory itp. Współpracujemy z nim od jakiś 2/3 tygodni, aktualnie współpraca układa się dobrze bez żadnych sporów czy gróź itp. tak jak nas ostrzegali inni. On sam napisał do nas z propozycją współpracy i pomocy. Nie ma żadnych uprawnień w grze ani wpływu na nasze działania. Jeżeli chodzi o TS'a to jeżeli ktoś nie chce wchodzić na TS'a to my nie zmuszamy aby tam był tworzył pokoje itp. Nas będzie można również spotkać w grze, a jeżeli ktoś będzie bardzo chciał pogadać to możemy również wejść na innego TS's/Skype lub inne komunikatory głosowe. 

http://i.imgur.com/wbTqCul.png Ranga raczej mówi sama za siebie ;] Ale zobaczymy jak to będzie. Wierzchowce w is jednakowe czy rozne bony?

Co do rangi możliwe, że coś testował na forum, nie wiem. Wierzchowce mają różne bonusy aby każdy znalazł coś dla siebie.

Coś dużo osatnio medium hard wychodzi myślicie że sie utrzymacie , wątpliwe ale powodzenia

Ogólnie dużo serwerów wychodzi ostatnio, traktujemy to jak wyzwanie, dlatego włożymy dużo siły w ten projekt abyśmy się utrzymali :) 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Start, o godzinie 18. Jeżeli ktoś wziął udział w konkursie i chce mieć SM na starcie to należy zarejestrować się na stronie i podać ID konta, które zostało podane podczas rejestracji.

xb4c9CP.png

Opublikowano

No nawet ciekawy serwer ale nie dla mnie postawiliscie dungi na grupowe a nie pomysleliscie o ludziach ktorzy lubia grac sami tak jak ja zadnej gildii zadnych grup lubie wszystko sam robic podoba mi sie serwer ale tylko z tego powodu nie zagram no nic trudno powodzenia ze startem Pozdrawiam :)

Venum

Opublikowano

No nawet ciekawy serwer ale nie dla mnie postawiliscie dungi na grupowe a nie pomysleliscie o ludziach ktorzy lubia grac sami tak jak ja zadnej gildii zadnych grup lubie wszystko sam robic podoba mi sie serwer ale tylko z tego powodu nie zagram no nic trudno powodzenia ze startem Pozdrawiam :)

Zawsze możesz wziąc buff'a i wejść na dungeon :) Jeszcze się zastanawiamy czy nie zmienić niektórych  dungeonów, które można wejść solo, więc więcej informacji będize na oficjalnej prezentacji :) 

@CreatiVe01 ale gdzie podać?

Na fanpagu

xb4c9CP.png

Opublikowano

Zawsze możesz wziąc buff'a i wejść na dungeon :) Jeszcze się zastanawiamy czy nie zmienić niektórych  dungeonów, które można wejść solo, więc więcej informacji będize na oficjalnej prezentacji :) 

Na fanpagu

To po co podawać jak dopiero jutro losowanie ;d ? Chyba ze chodzi o te gwarantowane ;d

Opublikowano

Na fanpagu

To po co podawać jak dopiero jutro losowanie ;d ? Chyba ze chodzi o te gwarantowane ;d

Tak chodzi o gwarantowane, żeby to systematycznie zrobić aby przed startem nie było nagle spamu o SM. Obsłyżyć ponad 400 osób chętnych na SM to jednak trochę roboty jest :) 

Przypominam, że można już się rejestrować zarówno na stronie jak i forum serwera. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Na fanpagu

Tak chodzi o gwarantowane, żeby to systematycznie zrobić aby przed startem nie było nagle spamu o SM. Obsłyżyć ponad 400 osób chętnych na SM to jednak trochę roboty jest :) 

Przypominam, że można już się rejestrować zarówno na stronie jak i forum serwera. 

a jesli dostane gwarantowane to nadal mam szanse na 1 miejsce z glownych ;d ? W jaki sposob to losujecie xD

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Po prostu teraz zbieramy ID aby po losowaniu od razu rozdać SM'y osobom zainteresowanym :) 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Po prostu teraz zbieramy ID aby po losowaniu od razu rozdać SM'y osobom zainteresowanym :)

id w sensie ze login ;p ?

Opublikowano

id w sensie ze login ;p ?

Tak login pod jakim rejestrowales konto ;)

Opublikowano

Kiedy client, is? na stronie nie mozna sie zalogowac, widnieje tylko taki napis

"Logowanie do systemu"

Informacje z klientem gry, będzie dostępna dzisiaj około godizny 20. Co do logowania to myslę, ze będzie dostępna jutro kilka godzina przed startem, IS będzie dostępny wraz ze startem gry. Pozdrawiam. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

tak mozna  i sobie buffa wyexpic  ale dla mnie nie pozwala czas aby sie tutaj pobawic szkoda serwer super mozliwe ze i tak na niego wbije :D 

Venum

Opublikowano

Zapowiedzi na yt nigdzie nie widzialem.. bedzie u kogos reklama?

Aktualnie mamy sporo małych YouTuberów + Argonest i Kwecu. Oprócz tego gracze! To oni są największą reklamą serwera, sam zobaczysz :) 

Pozdrawiam. 

Serwer zapowiada się Mega :)

Dzięki widzimy się na starcie :) 18:00

Pojawiła sie prezentacja: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1591982-mediumzimeria/#entry13423899

Zamykam temat, start godzina 18:00!

xb4c9CP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...