Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj Zakreya (dobre pamietam nazwe? :D ) to bylo cos, duzo czasu tam spedzilem... Oby tym razem wypadlo nieco lepiej niz poprzednio, a na pewno wbije

Zakrea :D Tym razem jesteśmy przygotowani prawie na wszystko (Nie przewidujemy tylko ataku kosmitów na ziemię :D ). 

Różnica między administracją z Zakrea a z Zimeria jest taka, że po 2 latach mam więcej oleju w głowie i umiejętności, które pomogą utrzymać serwer w dobrym stanie :) 

Zapowiada się ciekawie, zobaczymy czy tylko na zapowiedzi się skończy. ;)

czekam na start.

Dopilnujemy aby na zapowiedzi się nie skończyło, przykładając duża wagę na to czego będą oczekiwali gracze po serwerze w późniejszych fazach rozwoju :) 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

czekam na start.

Dopilnujemy aby na zapowiedzi się nie skończyło, przykładając duża wagę na to czego będą oczekiwali gracze po serwerze w późniejszych fazach rozwoju :)

Oby, bo ładnie wygląda. Prezentacje robiłeś sam czy Leo? Bo trochę to w jego stylu i strasznie mnie takie prezki odpychają, bo są robione na jedno kopyto i zalatują innymi serwerami. :D

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

czekam na start.

Oby, bo ładnie wygląda. Prezentacje robiłeś sam czy Leo? Bo trochę to w jego stylu i strasznie mnie takie prezki odpychają, bo są robione na jedno kopyto i zalatują innymi serwerami. :D

Sam, nie wiem kto to Leo (sry, jeżeli kogoś obraziłem). Od zawsze raczej robię w takim stylu prezentacje, proste z lekkim akcentem świetlików itp. Jeżeli chodzi o grafikę to od kilku lat od nikogo nie wziąłem grafiki :D 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Skad 75 bronie?

Bronie możemy zdobyć w 2 sposoby. 1 Standardowy ubijając ripera lub inne wybrane bossy powyżej 80lv+ i otwierając szkatułkę. Drugi to musimy zdobyć 10 szkatułek ripera i broń na 55(PVM) udajemy się do kowala i wytwarzamy przedmiot, nie bój się masz 100% pewność, że Kowal stworzy przedmiot przeszkoliliśmy go :D

xb4c9CP.png

Opublikowano

Skad 75 bronie?

Bronie możemy zdobyć w 2 sposoby. 1 Standardowy ubijając ripera lub inne wybrane bossy powyżej 80lv+ i otwierając szkatułkę. Drugi to musimy zdobyć 10 szkatułek ripera i broń na 55(PVM) udajemy się do kowala i wytwarzamy przedmiot, nie bój się masz 100% pewność, że Kowal stworzy przedmiot przeszkoliliśmy go :D

A forum mialo być na dniach zaraz start a go nie ma ;/ strony też 

obraz.png

Opublikowano

Skad 75 bronie?

A forum mialo być na dniach zaraz start a go nie ma ;/ strony też 

Nic się nie bój. Strona i forum będzie przed startem ręczę za to swoją głową :D Informację o udostępnionu do użytku strony i forum będzie na fanpagu serwera i prawdopodobnie tutaj. :) 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Przewidujęcie upgrade po osiągnięciu 120 poziomu?

Tak ale dopiero jak będzie z kilkanaście osób z max levelem. Mamy już nawet przygotowane pod to niektóre rzeczy :) 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Przewidujęcie upgrade po osiągnięciu 120 poziomu?

to dobrze server się szybko nie znudzi a w Opisie zielarza jest coś o miksturach, czy to oznacza, że istnieją jakieś "dodatkowe rosy"?

Tak ale dopiero jak będzie z kilkanaście osób z max levelem. Mamy już nawet przygotowane pod to niektóre rzeczy :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Skad 75 bronie?

ubijajac ripera ale drop z jego szkaty ? Jak tak to ile % na bron 75 czy poprostu na ziemie tez jest szansa ze wypadnie?

Opublikowano

Stary kotlet to nadal ten sam kotlet nic ciekawego jak całej polskiej scenie metina polskiego

Cyrk.png

Opublikowano

Skad 75 bronie?

ubijajac ripera ale drop z jego szkaty ? Jak tak to ile % na bron 75 czy poprostu na ziemie tez jest szansa ze wypadnie?

Chodziło mi o wydropienie z szkatułki na którą masz 100% szansy na drop. Mamy jakieś 20% na wydropienie broni 75lv.

Stary kotlet to nadal ten sam kotlet nic ciekawego jak całej polskiej scenie metina polskiego

Stara ameba to nadal ameba. Jeżeli Ty tutaj widzisz odgrzewanie kotleta bez wejścia na serwer to nawet nie patrz na tą prezentację, bo takich ludzi jak Ty nie potrzeba nam na serwerze. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Będzie można składać aplikacje na moderatora gry lub forum?

jak forum robi DanS aka Timo to powodzenia życzę :D ts u niego maja tak samo, ciekawe ile ludzi zrezygnuje z gry :D 

obraz.png

Opublikowano

Co do moderatora gry, to My sami oferujemy tą range osobom do których mamy zaufanie i wiemy, że nie zrobi nic głupiego co mogłoby zaszkodzić opini administracji. 

Co do moderatorów forum to myślę, że tak ale myślę, że to będą 2/3 stanowiska. 

jak forum robi DanS aka Timo to powodzenia życzę :D ts u niego maja tak samo, ciekawe ile ludzi zrezygnuje z gry :D

Co do DanS'a to nie wiem jakie i kto miał z nim kontakty, spory itp. Współpracujemy z nim od jakiś 2/3 tygodni, aktualnie współpraca układa się dobrze bez żadnych sporów czy gróź itp. tak jak nas ostrzegali inni. On sam napisał do nas z propozycją współpracy i pomocy. Nie ma żadnych uprawnień w grze ani wpływu na nasze działania. Jeżeli chodzi o TS'a to jeżeli ktoś nie chce wchodzić na TS'a to my nie zmuszamy aby tam był tworzył pokoje itp. Nas będzie można również spotkać w grze, a jeżeli ktoś będzie bardzo chciał pogadać to możemy również wejść na innego TS's/Skype lub inne komunikatory głosowe. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Myślałem że będzie porządny projekcik, elegancki i wgl. Ale skoro Timo będzie jakkolwiek reprezentował projekt to już osobiście skreślam, osoba która jest nieodpowiedzialna i jedynie co potrafi to oszukiwać innych i wymyślać bajeczki na temat wszystkich których oszukał to źle świadczy o projekcie ;D

Z samej prezentacji serwer całkiem dobry, ale radzę zaczerpnąć dodatkowej wiedzy na temat zabezpieczenia forum, jeśli ten szczur Wam je robi :)

Życzę powodzenia i jak najwięcej graczy.

@CreatiVe01

A to nowości

Mimo takich słów w jego stronę to on o Tobie mówił w miarę pozytywnie

Ostatnim razem jak miałem z nim kontakt to pisał o mnie każdemu że robię dziurawe, pobugowane i "ch*jowe" fora :D

///

No ale, może coś się zmieniło :p

Opublikowano

Myślałem że będzie porządny projekcik, elegancki i wgl. Ale skoro Timo będzie jakkolwiek reprezentował projekt to już osobiście skreślam, osoba która jest nieodpowiedzialna i jedynie co potrafi to oszukiwać innych i wymyślać bajeczki na temat wszystkich których oszukał to źle świadczy o projekcie ;D

Z samej prezentacji serwer całkiem dobry, ale radzę zaczerpnąć dodatkowej wiedzy na temat zabezpieczenia forum, jeśli ten szczur Wam je robi :)

Życzę powodzenia i jak najwięcej graczy.

Tak jak napisałem wcześniej, Timo czy Dans nie ma żadnego wpływu na rozgrywkę czy serwer, jest to właściciel TS'a z którym współpracujemy i pomaga przy forum, to fakt ale tylko tyle. Współpracujemy z nim bo chciał współpracować gdy inni mieli nasz projekt daleko w poważaniu i jak na razie współpraca układa się przyzwoicie mimo paru skarg, które dostaliśmy na fanpage dlatego jak na razie nie zamierzamy zrywać współpracy. Mimo takich słów w jego stronę to on o Tobie mówił w miarę pozytywnie ale to wasze relacje, nie moje dlatego się nie chcę mieszać :)

Dla zainteresowanych grą na naszym serwerze, wleciał konkurs na SM, gdzie wygrywa każdy!

Sprawdźcie na naszym fanpagu, pozdrawiam.  

xb4c9CP.png

Opublikowano

Serwer polecam na pewno ze względu na administracje.

Nareszcie wychodzi coś świeżego.

Szkoda, że w teamie jest DanS. 

Nie musi mieć żadnych uprawnień, jego podejście i zachowanie samo w sobie źle wpływa na jakikolwiek projekt.

Sety troszkę słabe, ale skoro macie zmienić, to spoko.

Na pewno wbije.

Opublikowano

Serwer super.

Pytanko na owym serwerze będą szarfy?

Nie, nie będzie szarf, przynajmniej na razie. Jeżeli gracze jednak chcieliby to dodamy szarfy lub coś alternatywnego do tego. :) 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Jakas beta byla/jest/bedzie?

Jak z dropem dodan i zmianek? (z czego dropia i w jakich ilosciach, czesto czy raz na ruski mc)

Opublikowano

Jakas beta byla/jest/bedzie?

Jak z dropem dodan i zmianek? (z czego dropia i w jakich ilosciach, czesto czy raz na ruski mc)

Beta była, jest aktualnie kilku beta testerów, którzy jeszcze są z nami w razie przetestowania. Co do zmianek to dropią one z metinów w ilości 5 sztuk z metina i po 1 z moobów. Czyli dropia w miarę dobrze ale nie aż tak, że przez 30 minut masz całe eQ zaczarowań. Również warto zaznaczyć, że resp metinów został zwiększony co powoduje większą możliwość zdobycia zmianek :) 

xb4c9CP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...