Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ayrantia2 - Rework

Metsh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy was już do końca popier dolilo? ile jeszcze bedzie serwerów na plikach netmetina? -,-

Brawo czyste kopiuj wklej poprzedniej prezki napewno naprawione zostały błędy xD

PRZYPOMINAM KAŻDEMU POPRZEDNIA ODSŁONA PADŁA PRZEZ BUGI I BRAK ZABEZPIECZEŃ SERWEROWYCH, PONIEWAŻ TO JEST NETMETIN.

Dobra Perserga sklej tam mordkę bo nie powiem co jest z Twoim serwerem, a bardziej co było, i czy to też przypadkiem nie jest rework kolejny? Oczerniasz innych, a sam jesteś mniej warty niż przysłowiowe g****o, bo g****o jeszcze pójdzie na nawóz, a Ty na co? Nawet do kopania rowów Cie nie przyjmą (wykształcenie średnie)

Ty nie masz tutaj głosu, bo w ciągu 3 miesięcy zrobiłeś 4 reworków na tych samych plikach, więc o co się sapiesz

Ktoś tu chyba ewidentnie polańskiego nie zna - "nowy wygląd paska z ruchem" ? Pozdrawiam.

Serwer nie mający nic ciekawego w sobie chociaż z potencjałem.

I co do pana @Perserga-Metin2 - weź człowieku wyjdź najlepiej z tego forum bo całe życie chodzisz w jednej parze spodni, co potwierdzają osoby z twojego bliskiego otoczenia ( pozdrów ode mnie kolegów ). Rozliczyłeś się z Lajkiem ? Spoko. Kupiłeś kolejne pliki za 100 zł ? Spoko, kto tam gra mnie nie interesuje. Wypowiadasz się najwięcej a na Diamondzie od startu serwera to chyba z 40000 bryłek na allegro sprzedałem i gdyby nie pewni mądrale których poszli do Srabala dalej bym sprzedawał więc ucisz swoją jadaczkę i wyjdź stąd szybciej zanim zamknę twój kolejny serwer.

Tobie nie będe się rozpisywał, bo widać, że oglądasz idiotę (sa.bala), to jak pisanie do ściany.

Co do serwera, dalej nie polecam, ponieważ jest to gotowiec poprzedniej odsłony, a na poprzedniej odsłonie było więcej bugów niż jest maksymalny level.

hahahha perserga coraz częściej cię widać w każdych prezkach :) z ciebie taki k***a pro Elo technik z maszyną za 100 że ja p******e cortium który raz stawiałeś chociaż raz zrób dobry serwer a nie udajesz jaki z cb znawca :D
Opublikowano

ts.ayrantia2.eu - team speak już aktywny :)

Zapraszamy !

Forum : forum.ayrantia2.eu

PS : Trwa rekrutacja do teamu Ayrantia2.eu na forum !

Poszukiwani youtuberzy i ci mali i ci więksi ;)

GG ; 17199774

Opublikowano

Nawet ciekawy serwer ale opinie ludzi są rozne jedni polecaja inni przeciwnie no nic samemu trzeba wejsc i zobaczyc jak dla mnie z prezki nawet spoko serwer xD

Venum

Opublikowano

Nawet ciekawy serwer ale opinie ludzi są rozne jedni polecaja inni przeciwnie no nic samemu trzeba wejsc i zobaczyc jak dla mnie z prezki nawet spoko serwer xD

Dzięki za dobre słowo w takim razie widzimy się na starcie :)

Opublikowano

Widzimy się na starcie :D

No raczej ;)

Strzała --->

Zapraszamy na forum : forum.ayrantia2.eu (Rekrutacja na Mistrza Gry trwa)

sorki że tu pytam ale kiedy start????
Opublikowano

Widzimy się na starcie :D

No raczej ;)

Strzała --->

Zapraszamy na forum : forum.ayrantia2.eu (Rekrutacja na Mistrza Gry trwa)

sorki że tu pytam ale kiedy start????

23 grudnia godzina 15:00 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...