Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ayrantia2 - Rework

Metsh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy was już do końca popier dolilo? ile jeszcze bedzie serwerów na plikach netmetina? -,-

Brawo czyste kopiuj wklej poprzedniej prezki napewno naprawione zostały błędy xD

PRZYPOMINAM KAŻDEMU POPRZEDNIA ODSŁONA PADŁA PRZEZ BUGI I BRAK ZABEZPIECZEŃ SERWEROWYCH, PONIEWAŻ TO JEST NETMETIN.

Perserga proszę cię,ile to już w tym roku "REWORKÓW" robiłeś ?

Nie pogrążaj się stary,postawiłeś gotowca na plikach Diamonda i mówisz tutaj o NetMetinie.... :)

Stary proszę cię ogarnij się zanim zrobi to kto inny.

PS: Oddaj należności ludzią z kolejnej odsłony Cortiuma :)

Nie pozdrawiam.

Naucz się pisać, a potem odpisuj.

Dwa, które stoją cały czas, coś jeszcze?

Czemu miałbym komuś coś oddawać?

No tak jesteś w administracji, to musisz bronić serwera, znów będą truty za free u handlarzy, a itemshop za 0 sm? xD

Znowu się pogrążasz drogi kolego,stoją a ile razy upadały i powstawały na nowo :)?

Nie spotkałem jeszcze tak pazernego dzieciaka ;)

Tak jestem pazerny xDDD

Raz wyłączałem serwer, drugi raz włączałem i stoją cały czas, a sm i tak oddawałem za poprzednią odsłone, więc naprawde jestem pazerny, itemshop mam tani jak barszcz, ale jestem pazerny masz racje, ale to wy robicie 2 raz serwer bez edycji żadnej xD

xD XD jeszcze więcej tego :)

Na wstępie chciałbym ci zaznaczyć,że serwer był w bardzo dużym stopniu edytowany :)

Druga sprawa,przecież ty stawiałeś serwer na gotowcu plikach Divine więc proszę oszczędź nerwów.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy was już do końca popier dolilo? ile jeszcze bedzie serwerów na plikach netmetina? -,-

Brawo czyste kopiuj wklej poprzedniej prezki napewno naprawione zostały błędy xD

PRZYPOMINAM KAŻDEMU POPRZEDNIA ODSŁONA PADŁA PRZEZ BUGI I BRAK ZABEZPIECZEŃ SERWEROWYCH, PONIEWAŻ TO JEST NETMETIN.

Perserga proszę cię,ile to już w tym roku "REWORKÓW" robiłeś ?

Nie pogrążaj się stary,postawiłeś gotowca na plikach Diamonda i mówisz tutaj o NetMetinie.... :)

Stary proszę cię ogarnij się zanim zrobi to kto inny.

PS: Oddaj należności ludzią z kolejnej odsłony Cortiuma :)

Nie pozdrawiam.

Naucz się pisać, a potem odpisuj.

Dwa, które stoją cały czas, coś jeszcze?

Czemu miałbym komuś coś oddawać?

No tak jesteś w administracji, to musisz bronić serwera, znów będą truty za free u handlarzy, a itemshop za 0 sm? xD

Znowu się pogrążasz drogi kolego,stoją a ile razy upadały i powstawały na nowo :)?

Nie spotkałem jeszcze tak pazernego dzieciaka ;)

Tak jestem pazerny xDDD

Raz wyłączałem serwer, drugi raz włączałem i stoją cały czas, a sm i tak oddawałem za poprzednią odsłone, więc naprawde jestem pazerny, itemshop mam tani jak barszcz, ale jestem pazerny masz racje, ale to wy robicie 2 raz serwer bez edycji żadnej xD

xD xD jeszcze więcej tego :)

Na wstępie chciałbym ci zaznaczyć,że serwer był w bardzo dużym stopniu edytowany :)

Druga sprawa,przecież ty stawiałeś serwer na gotowcu plikach Divine więc proszę oszczędź nerwów.

Można nazwe tego serwera? Bo chyba mnie z kimś pomyliłeś :O

DiamondMT2.pl

Pasjonat
Opublikowano

Jak ja widzę jak taki "Perserga" coś pisze to aż mi się serce kraja :O

Serwer jak każdy inny, ale kto wie, może to będzie "to" :)

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Skąd wiesz jak będzie tym razem, panie pseudo-techniku?

Idź lepiej pilnuj swojego projektu, bo zaraz znów ktoś może Ci go zepsuć :P 

Jak dla mnie serwer robiony tylko pod zarobek.. idą święta, więc "wypuśćmy gotowca, zaróbmy sianko i zwińmy interes" :) Takie tam motto, powtarzające się od 3 lat. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Projektu nie nazwę typowym kotletem jak to teraz w modzie jednak pojawiły się ostatnimi czasy również inne zapowiedzi które wydają mi się na znacznie ciekawsze. 
Tak jak wspomniałem wyżej, wasz serwer nie przekonuję mnie w takim stopniu by wybrać właśnie wasz a nie inny także na starcie nie zawitam jednak życzę powodzenia :)

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

Toć to nie wystartuje nawet iks dee... Gówniane sety bo po co kupić nowe? Fajnie że pustynia jest na 50 lvl i jest taka fajna że to mapa do wbijania lvl'i bo nie chciało się dodać jakiejś nowej, w dodatku ten wielki przycisk is'a... 

Ps. Nie stawia się spacji po "!, ?"

Nie polecam czysty gotowiec.

obraz.png

Opublikowano

Serwer dopiero ma wystartować 17 grudnia widziałem,i myślę,że administrator doda więcej ciekawych rzeczy,żeby przyciągneło ludzi do gry ;) . Może zawitam na serwerze :)

Opublikowano

Rekrutacja do teamu Ayrantia2.pl już dziś będzie otwarta ! :)

Zapraszamy do składania podań i śledzenia forum.

--------> Zapraszamy / forum.ayrantia2.pl /

Opublikowano

Ktoś tu chyba ewidentnie polańskiego nie zna - "nowy wygląd paska z ruchem" ? Pozdrawiam.

Serwer nie mający nic ciekawego w sobie chociaż z potencjałem. 

I co do pana @Perserga-Metin2 - weź człowieku wyjdź najlepiej z tego forum bo całe życie chodzisz w jednej parze spodni, co potwierdzają osoby z twojego bliskiego otoczenia ( pozdrów ode mnie kolegów ). Rozliczyłeś się z Lajkiem ? Spoko. Kupiłeś kolejne pliki za 100 zł ? Spoko, kto tam gra mnie nie interesuje. Wypowiadasz się najwięcej a na Diamondzie od startu serwera to chyba z 40000 bryłek na allegro sprzedałem i gdyby nie pewni mądrale których poszli do Srabala dalej bym sprzedawał więc ucisz swoją jadaczkę i wyjdź stąd szybciej zanim zamknę twój kolejny serwer.

...................\/...................

Opublikowano

Serwer dopiero ma wystartować 17 grudnia widziałem,i myślę,że administrator doda więcej ciekawych rzeczy,żeby przyciągneło ludzi do gry ;) . Może zawitam na serwerze :)

:)

Opublikowano

Dobra Perserga sklej tam mordkę bo nie powiem co jest z Twoim serwerem, a bardziej co było, i czy to też przypadkiem nie jest rework kolejny? Oczerniasz innych, a sam jesteś mniej warty niż przysłowiowe gówno, bo gówno jeszcze pójdzie na nawóz, a Ty na co? Nawet do kopania rowów Cie nie przyjmą (wykształcenie średnie)

Opublikowano

Dobra Perserga sklej tam mordkę bo nie powiem co jest z Twoim serwerem, a bardziej co było, i czy to też przypadkiem nie jest rework kolejny? Oczerniasz innych, a sam jesteś mniej warty niż przysłowiowe gówno, bo gówno jeszcze pójdzie na nawóz, a Ty na co? Nawet do kopania rowów Cie nie przyjmą (wykształcenie średnie)

Ty nie masz tutaj głosu, bo w ciągu 3 miesięcy zrobiłeś 4 reworków na tych samych plikach, więc o co się sapiesz

Ktoś tu chyba ewidentnie polańskiego nie zna - "nowy wygląd paska z ruchem" ? Pozdrawiam.

Serwer nie mający nic ciekawego w sobie chociaż z potencjałem. 

I co do pana @Perserga-Metin2 - weź człowieku wyjdź najlepiej z tego forum bo całe życie chodzisz w jednej parze spodni, co potwierdzają osoby z twojego bliskiego otoczenia ( pozdrów ode mnie kolegów ). Rozliczyłeś się z Lajkiem ? Spoko. Kupiłeś kolejne pliki za 100 zł ? Spoko, kto tam gra mnie nie interesuje. Wypowiadasz się najwięcej a na Diamondzie od startu serwera to chyba z 40000 bryłek na allegro sprzedałem i gdyby nie pewni mądrale których poszli do Srabala dalej bym sprzedawał więc ucisz swoją jadaczkę i wyjdź stąd szybciej zanim zamknę twój kolejny serwer.

Tobie nie będe się rozpisywał, bo widać, że oglądasz idiotę (sa.bala), to jak pisanie do ściany.

Co do serwera, dalej nie polecam, ponieważ jest to gotowiec poprzedniej odsłony, a na poprzedniej odsłonie było więcej bugów niż jest maksymalny level.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Kolejny rework masakra jakaś nowa moda ? Wydaje mi się że to będzie tak jak z Popkiem w KSW xD Ten interface to chyba najgorsza możliwa opcja. 

Opublikowano

Kolejny rework masakra jakaś nowa moda ? Wydaje mi się że to będzie tak jak z Popkiem w KSW xD Ten interface to chyba najgorsza możliwa opcja. 

kazdy ma inny gust :)

Opublikowano

Mega fajny serwer czekam na start !! spoko Team 

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Mega fajny serwer czekam na start !! spoko Team 

W takim razie widzimy się na starcie :)

Pozdrowionka i zapraszam na forum / forum.ayrantia2.pl /

Team Speak już aktywny !

ts.ayrantia2.pl

Opublikowano

nie działa forum i strona :P

Trwają pracę konserwacyjne nad forum i stroną.

Prace potrwają do godziny 19-20.

Godzina 21 i nadal lezy

Dzisiaj strona i forum będą off z powodu zmian jakie nakładamy ;)

Wszelkie pytania,informacje pw lub gg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...