Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer ???

• Survival
      23
    • Hardcore
      19
    • SkyBlock
      21
  2. 2. Jaka wersja ???

• 1.7
      9
    • 1.8
      7
    • 1.9
      0
    • 1.10
      1
    • 1.11
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie hardcore. Ponieważ teraz jedyne co widzę to te żałosne easyhc,mediumhc czy inne pierdoły. Zrób zwykłego HC, mały drop z kamienia, w sklepie tylko unban.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Zrób zwykłego HC, mały drop z kamienia, w sklepie tylko unban.

Ja nie robię serwera tylko pytam się jaki tryb gry ludzie bardziej wolą  :D

Opublikowano

Jestem za skyblockiem. Survival ? W sumie nie bardzo trochę... Hardcore serio ? Może jeszcze gildie do tego ? 

A tak serio nie żadne Hardcore, Survival też możesz sobie odpuścić. Takich serwerów jest sporo na mpc. Zrób skyblocka nie jest ich jakoś bardzo dużo, a zawsze można coś fajnego wymyślić. Ciekawe wyspy, craftingi, może do tego jakieś gierki ? No ja bym się tu zastanowił 

Opublikowano

Jestem za skyblockiem. Survival ? W sumie nie bardzo trochę... Hardcore serio ? Może jeszcze gildie do tego ? 

A tak serio nie żadne Hardcore, Survival też możesz sobie odpuścić. Takich serwerów jest sporo na mpc. Zrób skyblocka nie jest ich jakoś bardzo dużo, a zawsze można coś fajnego wymyślić. Ciekawe wyspy, craftingi, może do tego jakieś gierki ? No ja bym się tu zastanowił 

Taż fajny pomysł  B)

Opublikowano

Jeśli wybrać pomiędzy 3 typami serwerów (Survival, Hardcore i SkyBlock)

To na pewno jest to SkyBlock. Ten tryb staje się teraz coraz bardziej 'modny' :)

Serwery Hardcore już dawno stały się DNEM, dziś nie znam serwerów, na którym byłby taki tryb. Teraz jest pełno EasyHC.

Survival... zwykły i prosty tryb. Survival + Frakcje to już coś więcej :)

Opublikowano

Jeśli wybrać pomiędzy 3 typami serwerów (Survival, Hardcore i SkyBlock)

To na pewno jest to SkyBlock. Ten tryb staje się teraz coraz bardziej 'modny' :)

[skyBlock] też fajne, tylko na jakiej wersji ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Każdy woli inny typ serwera  :D  ;)  :)

Możesz zrobić serwer z kilkoma trybami lub wybrać ten, który najbardziej Ci odpowiada ;)

Opublikowano

Skoro nie masz jakiegokolwiek zarysu projektu to może lepiej się za to nie bierz bo pewnie nic z tego nie wyjdzie. Z tych propozycji to najlepszy byłby jakiś skyblock z nowymi rozwiązaniami.

Opublikowano

co 1.11 warto poczekac bo silniki sa niestabilne wiem bo sam testowalem WoorldEdit i Guard sa pod 1.11 ale nie działaja

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

co 1.11 warto poczekac bo silniki sa niestabilne wiem bo sam testowalem WoorldEdit i Guard sa pod 1.11 ale nie działaja

Spigot 1.11.2

WorldGuard - Najnowszy (Flaga : TNT : deny nie działa, nie wiem jak z innymi flagami, pewnie to samo)

WorldEdit - Najnowszy (Działa wszystko)

Opublikowano

To racja silniki te wywalaja bledy, wiec dla bezpieczenstwa na poczatek wziasc 1.10.2 lub poczekac na oficialna wersje.

Opublikowano

@MXewart

Działają, wystarczy poszukać. Zapraszam do mojego tematu (klik w sygnaturke). #AkcjaAktualizacja

To racja silniki te wywalaja bledy, wiec dla bezpieczenstwa na poczatek wziasc 1.10.2 lub poczekac na oficialna wersje.

md_5 dodał najnowszego 1.11.2 do kanału stable (dostępnego domyślnie). Co oznacza że silnik jest stabilny, wszelkie błędy wystarczy zgłosić na spigotmc ta strona nie gryzie. Twórcy spigota naprawiają błędy z dnia na dzień :)

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Zbuduje budowle na normalnym świecie, potem przejdzie na wyższą wersje mapa do resetu.

Opublikowano

Wogole od 1.9 spigot i paperspigot ma priblemy widac ze md_5 sie nie stara i stabilność. Kolega majac swiadlowody mial cholerne lagi jak mialem silnik 1.9.x /1.10.x/1.11.x

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...