Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd pobrać najnowszego minecrafta?

BigDady1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tak więc tak jak w temacie skąd moge pobrać najnowszego minecrafta?
Ostatnio grałem z 4-5 lat temu przez pare miesięcy więc nie jestem w temacie.
Nie używam antywirusów stąd chciałbym od was dostać jakiś download pewny :) 

mrsg.png

Opublikowano

Wchodzisz na stronę producenta minecraft, zakupujesz grę, pobierasz (również na stronie znajdziesz link do lunchera) lunchera, ustawiasz najnowszą wersje (domyślnie chyba będzie ustawiona) - grasz!

Opublikowano

@topic żebym warna nie dostał na minecraft.net zakładasz konto, bądź jak masz logujesz się i pobierasz minecrafta, a jak masz no-premium to pobierz sobie jakiś launcher " spis launcherów minecraft " w google i ci się wyświetli

Opublikowano

Najlepiej minecraft By Zyczu i masz każdą wersję na jednym launcherze

heh zyczu najwieksze gowno ktore powstalo.

Ja polecam shignima launcher.

Opublikowano

Jezeli premke to z minecraft.net lub mojang.com

Jezeli non-premium to z strony blazingpacka magic lub shiginima(moglem zrobic literowke)

Opublikowano

Ja osobiście polecam minecraft.net.

Jednak jak chcesz szerzyć nonpremium to Launcher by TeamExtreme albo SkriptLauncher jak chcesz pomagać społeczności MPC :).

P.s. Jeśli to ogląda jakiś moderator to może mi na privie powiedzieć o co chodzi z tymi kropeczkami nad liczbą postów.

...

Opublikowano

polecam launcher od razu masz paczki modów, 1 zmodowany serwer jak chcesz możesz haki włączyć

oraz w zakładce na dole minecraft oficjal zwykłe wersje minecrafta wszystkie oraz wersje demo zwane snapshotami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...