Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HEJTERZY oraz Youtube

Kequality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gościu, weź stąd wyjdź. Chcesz być vlogerem a masz ból dupy, że ktoś wrzucił twoje zdj z vlogów.

No rzekomo obowiazuje zakaz publikacji wizerunku uzytkownikow, wiec jakies tam uzasadnienie ma.

Nie wiem. Panie najpomocniejszy, masz elite, wiec w sumie mozesz sobie spamowac, ale tak ogolnie to wypierdalaj, jak nie wnosisz nic do tematu.

Opublikowano

Gościu, weź stąd wyjdź. Chcesz być vlogerem a masz ból dupy, że ktoś wrzucił twoje zdj z vlogów.

No rzekomo obowiazuje zakaz publikacji wizerunku uzytkownikow, wiec jakies tam uzasadnienie ma.

Nie wiem. Panie najpomocniejszy, masz elite, wiec w sumie mozesz sobie spamowac, ale tak ogolnie to wypierdalaj, jak nie wnosisz nic do tematu.

Taki regulaminowy jesteś to powiedz za co dostałeś bana na porzednie konto/konta. A potem gdzie napisałem, że publikacja wizerunku jest dozwolona. Napisałem tylko, ze gościu jest śmieszny, jak chce być vlogerem a się obraża za udostępnienie twarzy. 

Tak ogólnie to nie będę wypierdalał, bo mówiąc, że nagrywa beznadziejne filmy dokonałem najlepszej w tym temacie recenzji kanału.

Opublikowano

Taki regulaminowy jesteś to powiedz za co dostałeś bana na porzednie konto/konta. A potem gdzie napisałem, że publikacja wizerunku jest dozwolona. Napisałem tylko, ze gościu jest śmieszny, jak chce być vlogerem a się obraża za udostępnienie twarzy. 

Tak ogólnie to nie będę wypierdalał, bo mówiąc, że nagrywa beznadziejne filmy dokonałem najlepszej w tym temacie recenzji kanału.

Mozesz wejsc w tematy w zbanowanych i sobie sprawdzic. 

Niestety, nie dokonales najlepszej recenzji. Sam nie wchodze na zadne kanaly na yt, wiec moze wyjasnij mi szczegolowo, co jest nie tak.

Krok po kroku, wypunktuj. Napisales po prostu krytyczny komentarz, nie rozniacy sie niczym od innych.

Wezmy pod uwage, ze jego twarz zostala wykorzystana w swietle negatywnym, jako zarzut, ze filmy sa nieciekawe przez jego wyglad.

To moze miec jakies uzasadnienie. To w sumie problem autora, czy potrafi sobie poradzic z negatywna aura wokol* niego.

Ja napisalem tylko, zebys wypierdalal, ale jak nie chcesz, to mozesz rozwinac "najlepsza recenzje" w tym temacie.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMalyCzarny

Przed pierwszym komem znalazłem kanał i obejrzałem jeden film - 3 minutowy. Przez minute mówi, że był u fryzjera (nic poza tym), przez resztę filmu jest równie ciekawie. Całość okraszona przeciętną oprawą audio-wizualną z wibrującym obrazem.

AUDIO: 6/10

WIDEO: 5:10

WARTOŚĆ MERYTORYCZNA: 1/10

No gościu, błagam cie. Nie muszę oglądać całej twórczości opa, żeby wiedzieć, że jest nieciekawa. Jak kucharz zamiast kotleta będzie serwował klientom gówno to też będziesz potrzebował recenzji, zagłębienia się w walory smakowe i odżywcze i będziesz bronił kucharza przed "hejterami", czy po pierwszym  kontakcie stwierdzisz, że się do tego nie nadaje?

Nie mam nic przeciwko twórczości kogokolwiek. Ale jak wypuszczasz słabą produkcje publicznie, to nie dziw się, że ludzie oceniają cie skrajnie negatywnie. Co do udostępniania twarzy - owszem, słabe, ale powszechne. Można przyczepić się o masę innych rzeczy w jego twórczości. Sam nikomu nie jadę "po ryju".

Opublikowano

Przed pierwszym komem znalazłem kanał i obejrzałem jeden film - 3 minutowy. Przez minute mówi, że był u fryzjera (nic poza tym), przez resztę filmu jest równie ciekawie. Całość okraszona przeciętną oprawą audio-wizualną z wibrującym obrazem.

No gościu, błagam cie. Nie muszę oglądać całej twórczości opa, żeby wiedzieć, że jest nieciekawa. Jak kucharz zamiast kotleta będzie serwował klientom gówno to też będziesz potrzebował recenzji, zagłębienia się w walory smakowe i odżywcze i będziesz bronił kucharza przed "hejterami", czy po pierwszym lepszym kontakcie stwierdzisz, że się do tego nie nadaje?

Nie mam nic przeciwko twórczości kogokolwiek. Ale jak wypuszczasz słabą produkcje publicznie, to nie dziw się, że ludzie oceniają cie skrajnie negatywnie.

Napisalem przeciez, ze nie mialem zadnej stycznosci z jego produkcjami, stad tez prosilem o jakies bardziej zrozumiale wyjasnienie.

Czyli juz na samym poczatku mogles napisac, ze wartosc merytoryczna jest niska i mozna nad nia popracowac, ale wolales jakies heheszki z guantanamo.

Autor nie prosi o obrone, tylko o jakies porady, wiec nie wiem, dlaczego myslisz, ze go bronie. Tworczosc jest jaka jest. Jednemu sie podobaja papieze, innego denerwuja, a sa tacy, co maja to w dupie. Wiadomo tez, ze negatywne komentarze biora sie z braku pomyslowosci. Latwiej jest krytykowac, anizeli dobrze poradzic. Sam w sumie cos o tym wiem.

Opublikowano

No gościu, błagam cie. Nie muszę oglądać całej twórczości opa, żeby wiedzieć, że jest nieciekawa. Jak kucharz zamiast kotleta będzie serwował klientom gówno to też będziesz potrzebował recenzji, zagłębienia się w walory smakowe i odżywcze i będziesz bronił kucharza przed "hejterami", czy po pierwszym lepszym kontakcie stwierdzisz, że się do tego nie nadaje?

Nie mam nic przeciwko twórczości kogokolwiek. Ale jak wypuszczasz słabą produkcje publicznie, to nie dziw się, że ludzie oceniają cie skrajnie negatywnie.

Napisalem przeciez, ze nie mialem zadnej stycznosci z jego produkcjami, stad tez prosilem o jakies bardziej zrozumiale wyjasnienie.

Czyli juz na samym poczatku mogles napisac, ze wartosc merytoryczna jest niska i mozna nad nia popracowac, ale wolales jakies heheszki z guantanamo.

Autor nie prosi o obrone, tylko o jakies porady, wiec nie wiem, dlaczego myslisz, ze go bronie. Tworczosc jest jaka jest. Jednemu sie podobaja papieze, innego denerwuja, a sa tacy, co maja to w dupie. Wiadomo tez, ze negatywne komentarze biora sie z braku pomyslowosci. Latwiej jest krytykowac, anizeli dobrze poradzic. Sam w sumie cos o tym wiem.

Znowu wracamy do punktu wyjścia, kotlet vs gówno. Nie wszystko trzeba dogłębnie krytykować i analizować. Czasami od razu widać, że coś jest mega słabe.

Tutaj akurat jest równie łatwo krytykować, co poradzić - wszystko jest słabe, więc należy zmienić wszystko. Jest różnica pomiędzy autorem, gościem którego jedyną zaletą jest to, że się nie wstydzi pokazywać twarzy, a np gościem, który ma ciekawy content i chce się wnieść na wyższy poziom i potrzebuje porady. 

Opublikowano

Znowu wracamy do punktu wyjścia, kotlet vs gówno. Nie wszystko trzeba dogłębnie krytykować i analizować. Czasami od razu widać, że coś jest mega słabe.

Tutaj akurat jest równie łatwo krytykować, co poradzić - wszystko jest słabe, więc należy zmienić wszystko. Jest różnica pomiędzy autorem, gościem którego jedyną zaletą jest to, że się nie wstydzi pokazywać twarzy, a np gościem, który ma ciekawy content i chce się wnieść na wyższy poziom i potrzebuje porady. 

Wszystko, czyli wszystko i nic.

Wystarczylo napisac wypierdalaj i juz przekazujesz autorowi w miare przydatne wskazowki.

Poprawa komunikacji miedzy nadawca-odbiorca, mowa ciala, pewnosc siebie, ciekawy kontent. To sie da w sumie wypracowac, ale wiadomo, ze jak sie startuje z nizszego pulapu, czyli osoby bardziej stonowanej w stosunkach miedzyludzkich, to zajmie to wiecej czasu i wysilku. Niemniej jednak, nie jest nie do zrobienia.

Opublikowano

Akurat tak czytając wasze wywody zaznaczę, że mam niezidentyfikowaną chorobę powodująca tiki nerwowe, a lekarz stwierdził Zespół Touretta, czyli po naszemu zbiór tików nerwowych spowodowanych stresem w pracy, stratą osoby z którą było się najbliżej, lub też drastyczna sytuacja z przeszłości.

Ja zaliczam się do ostatniego, miałem okres 2 lata temu z jednym członkiem mojej rodziny, z którym byłem najbliżej, no i jego pójście do więzienia odcisnelo na mnie piętno, i powoli rozwijała mi się choroba, która lekarz określił jako Tourett.

Na filmach widać jak mrugam nachalnie, ale tlumaczylem się nawet ze to przez wiatr.

Szczerze powiedziawszy to byłem gnebiony przez całe gimnazjum, i teraz w liceum przez moją klasę. W gimnazjum miałem tiki nerwowe, ale tylko nerwowe uśmiechanie się (ja to określenie, że usmiechalem się co minutę bez powodu).

Ale dopiero na początku Liceum doszły mi tiki w postaci mimiki twarzy, gestykulacji oraz głosowe.

Wiem teraz będziecie się pewnie ze mnie śmiać jak reszta... Przywykłem...

Opublikowano

Uzalanie sie nad soba nic nie da. Raczej spowoduje stagnacje.

Ja jestem prosty chlopak i jak mi ktos dokuczal, to uciekalem sie do prymitywnych rozwiazan - przemocy fizycznej.

Teoretycznie nie polecam, ale w praktyce to chyba najlepsze rozwiazanie.

/Moglbys w sumie robic jakis live stream, jak bijesz jakiegos oprawce.

Opublikowano

Teraz tam myślę, że nie poddam się i będę nagrywać :3.

Nie obchodzi mnie zdanie innych, lecz nie jest mi już smutno, wziąłem się w garść. Dzięki za pozytywne nastawienie do sprawy.

Opublikowano

Teraz tam myślę, że nie poddam się i będę nagrywać :3.

Nie obchodzi mnie zdanie innych, lecz nie jest mi już smutno, wziąłem się w garść. Dzięki za pozytywne nastawienie do sprawy.

juz stad wypierdalaj pls, zrob ze soba cos pozytecznego i zamiast nagrywania jakichs bezuzytecznych filmików przestan byc zyciowym przegrywem

Pomocnik
Opublikowano

no po prostu slabe masz wlogi

nie rob tego i zrob cos ciekawszego ze swoim zyciem

2k6 chce byc pilkarzem

2k16 chce byc wlogerem

Opublikowano

Akurat najgorsze co mogłeś zrobić to napisać tutaj temat

Napisał tylko po to aby ktos go pocieszył z tego co widac

Opublikowano

Ziomus co do hejtow to musisz sie przywyczaić bo to norma w naszym cebulastym kraju.

A co do samego kanału to eee yyyyy...

No słabo. Oglądnęłem twój 1 filmik to szału nie ma.

Po 1. Z 480 p to za duzo nie osiągniesz. 720 p to zupełne minimum a niedługo pewnie sie zwiększy

Po 2. Cały czas gadasz bez sensu na poziomie emocjonalnym 12 latka. Nie obraz sie ale taka prawda.

Po 3. Jeśli chcesz osiągnąć cos przez gry to napewno nie przez agar.io gdyż jest to zwyczajny badziew przeglądarkowy.

Mam nadzieje że przyjmiesz moją krytykę. I nie będziesz miał z tym problemu.

@Edit

Po 4. Jakość audio pozostawia wiele do życzenia ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...