Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS/VM] Terabithia.pl - Wyprawa Gildyjna

★ WINCHESTER ★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

terabithiaislademuertsdjky.png

Cześć!

Przedstawiam materiał wideo, na którym możecie zobaczyć jedną z trzech
przygotowanych przez nas wypraw gildyjnych.

Jak sama nazwa wskazuje, mogą brać w nich udział wyłącznie członkowie jednej gildii.

Każde wejście na mapę, wymaga przepustki oraz spełnienia odpowiednich warunków,

jak poziom postaci, czy ilość zgromadzonych punktów rankingu gildii.

Pomyślne ukończenie wyzwania, zostaje nagrodzone skarbem, w którym kryje się mnóstwo cennych nagród!

Dodatkowo dołączam poniżej jedno zdjęcie.

islademuertat6okif.png

Zachęcam również do zapoznania się z poprzednimi tematami, w których przedstawione zostały

nowe zbroje, szarfy, interface gry oraz kostiumowe bronie:

1. http://www.mpcforum.pl/topic/1537892-ssvm-terabithiapl-system-kostiumowych-broni/#entry13005564
2. http://www.mpcforum.pl/topic/1532773-ss-terabithiapl-nowe-zbroje-i-system-szarf/#entry12962127
3. http://www.mpcforum.pl/topic/1498104-vm-terabithiapl-interface-gry/#entry12681353

Zapraszam również do odwiedzenia naszego profilu na facebooku:

https://www.facebook.com/TerabithiaPL/

Pozdrawiam, Winchester

Opublikowano

Odświeżam pierwszy i chyba ostatni raz, ponieważ widzę, że zainteresowanie tematem jest praktycznie żadne.

Miałem odrobinę nadziei, że może jeszcze jacyś gracze zaglądają na to forum, jednakże prawdopodobnie myliłem się.

Naprawdę szkoda...

:(

Opublikowano

Wygląda ładnie i całkiem pomysłowo.

Na serwerze będzie likan?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Wygląda ładnie i całkiem pomysłowo.

Na serwerze będzie likan?

Dzięki.

Nie, na serwerze nie ma i nie będzie Likana.

A szkoda, bo tak to bym chętnie zawitał.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Oglądałem poprzednie filmiki i cóż mogę napisać. Skórki z animacją wyglądają na bardzo fajny i nowy pomysł choć przydałoby się do nich kostiumy w podobnym stylu żeby to taki GwiezdneWojnyMT2 nie były. Jeśli chodzi o wyprawy, mega propsuję ! Od dłuższego czasu zauważyłem, że aspekt gildijny w metinie wymarł jak dinozaury, nawet nie wiem kiedy ale gdzie nie wejde na serwer tych wojen nie ma a co za tym idzie ? W pewnym momencie dopada stagnacja i monotonią potem zaczyna się wielka wyprzedaż świąteczna postaci i serwer staję się historią. Pomysł rajdów na pewno mnie przekonuję i jeśli moge pozwolić sobie na pewną sugestie to fajnie jakbyście jeszcze bardziej pogłębili prace w kierunku grup/gildi skoro już wam gdzieś takie pomysły przychodzą na myśl. Powiedzmy wojny królestw, system gildijny polegający na nagradzaniu gildi po danym okresie za zyskanie największej puli pukntów czy nawet coś w stylu przyszłego serwera "Samia" a mianowicie tryb areny który wygląda jak w League of Legends :) Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

Oglądałem poprzednie filmiki i cóż mogę napisać. Skórki z animacją wyglądają na bardzo fajny i nowy pomysł choć przydałoby się do nich kostiumy w podobnym stylu żeby to taki GwiezdneWojnyMT2 nie były. Jeśli chodzi o wyprawy, mega propsuję ! Od dłuższego czasu zauważyłem, że aspekt gildijny w metinie wymarł jak dinozaury, nawet nie wiem kiedy ale gdzie nie wejde na serwer tych wojen nie ma a co za tym idzie ? W pewnym momencie dopada stagnacja i monotonią potem zaczyna się wielka wyprzedaż świąteczna postaci i serwer staję się historią. Pomysł rajdów na pewno mnie przekonuję i jeśli moge pozwolić sobie na pewną sugestie to fajnie jakbyście jeszcze bardziej pogłębili prace w kierunku grup/gildi skoro już wam gdzieś takie pomysły przychodzą na myśl. Powiedzmy wojny królestw, system gildijny polegający na nagradzaniu gildi po danym okresie za zyskanie największej puli pukntów czy nawet coś w stylu przyszłego serwera "Samia" a mianowicie tryb areny który wygląda jak w League of Legends :) Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Dziękuję za miły komentarz.

Kto wie co przyniesie przyszłość, zapewne jeszcze jakiś ciekawy system na serwerze się pojawi,

lecz na chwilę obecną nie jestem w stanie stwierdzić co to może być.

interfejs strasznie syfiasty  :lenny:

armaty nie było wczasach starozytnych :O  chin wtedy bbyly tylko dostepne miecze strzaly luki nei było prochu k***a :(( .jeszcze wpierdol samochód  xD

No cóż, musiał pojawić się chociaż jeden komentarz tego typu.

Nie wiem czy dobrze znasz tę grę, ale od samego początku występują w niej armaty, poza tym jak już wspomniałem

jest to gra i nijak ma się ona do prawdziwego świata. W końcu chyba po to gramy w gry, aby choć na chwilę oderwać

się do rzeczywistości, więc po co na siłę doszukiwać się w nich elementów, które znamy z otaczającego nas świata?

Poza tym zastanawiam się skąd pomysł, że gra Metin2 osadzona jest w czasach starożytnych?

A nawet jeśli tak jest, to o starożytności którego świata mowa? Dlaczego nie wspomniałeś o np. koniach które wyskakują

chyba z kieszeni, kiedy tylko chcemy, czy postaciach, które nie mrugają bo mają namalowane, sztywne oczy

lub odradzających się w nieskończoność potworach, nie wiadomo skąd, albo nawet samej podróży która odbywa się

przy użyciu oczywiście wszystkim dobrze znanej ze starożytności teleportacji, tylko czepiasz się biednej armaty...

Dlatego też nie warto jest doszukiwać się podobieństw pomiędzy naszym światem, a światem gry.

:) 

Opublikowano

Win, nie chcę Cię pouczać, ani nic z tych rzeczy, ale skoro jak już piszesz formalnie, to nie mógłbyś tej czcionki zmienić i koloru? Naprawdę aż oczy bolą, jak się czyta twoje posty.  Myślę, że są ludzie, którzy przyznają mi rację.
A poza tym, zgodzę się, że interfejs dupy nie urywa, będzie możliwość jego zmiany?
Jeśli chodzi o sam dungeon to jest naprawdę, naprawdę w porządku, inni by mogli brać z was przykład.

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Win, nie chcę Cię pouczać, ani nic z tych rzeczy, ale skoro jak już piszesz formalnie, to nie mógłbyś tej czcionki zmienić i koloru? Naprawdę aż oczy bolą, jak się czyta twoje posty.  Myślę, że są ludzie, którzy przyznają mi rację.

A poza tym, zgodzę się, że interfejs dupy nie urywa, będzie możliwość jego zmiany?

Jeśli chodzi o sam dungeon to jest naprawdę, naprawdę w porządku, inni by mogli brać z was przykład.

Dzięki za miłe słowa!

Czcionkę zawsze można zmienić, jeśli faktycznie aż tak przeszkadza i za chwilę to zrobię, lecz jedynie w tym temacie i kolejnych,

gdyby takowe w przyszłości się pojawiły. Starszych tematów już nie ruszam  ;)

Interfejsu niestety nie będzie możliwości zmiany. Obecnie prowadzimy zamknięte testy serwera i nikt z uczestników nie narzeka

na jego wygląd, a wręcz przeciwnie, wszystkim się on podoba.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...