Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Terabithia.pl - Interface Gry

★ WINCHESTER ★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

terabithiainterface2c6uoj.png

Cześć!

Przedstawiam materiał wideo, w którym możecie zobaczyć nowy Interface logowania oraz gry.

Został on przygotowany na potrzeby mojego serwera.

Zapraszam do odwiedzenia serwerowego profilu na facebook'u, choć obecnie niewiele się tam dzieje,

jednak w przyszłości z pewnością będą pojawiać się kolejne informacje odnośnie projektu.

https://www.facebook.com/TerabithiaPL

Na koniec życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!

Pozdrawiam, Winchester

Opublikowano

Jo powiem tak, wszystko k***a fajnie zrobione i grafika na propsie jednak te krzaczki trochę nie pasują.. jak dla mnie. I ogółem okno logowania na tle reszty wypadło jakoś słabo. Brzydki napis, nudne tło. Jednak wszystko dalej już jest git.

PS.

Przypomina trochę to co Keizzy aka J... sprzedawał na devie. :P

#EMERYTURA

Opublikowano

Ulala, świetnie się to prezentuje.

Jedyne co bym zmienił, to ten niebisko/zielony przycisk "wybieram". Według mnie trochę nie pasuję.

Czekam na kolejne wstawki. Szykuje się kozacki serwer :D

Opublikowano

Te krzaki to naprawdę jakieś takie 2/10. Reszta całkiem git. Widzę, że styl z atreji zaczyna się rozprzestrzeniać na inne serwery.

tenor.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O D Ś W I E Ż A M

Te krzaki to naprawdę jakieś takie 2/10. Reszta całkiem git. Widzę, że styl z atreji zaczyna się rozprzestrzeniać na inne serwery.

Niestety nie mam zamiaru dokonywać już żadnych edycji obecnego wyglądu interface, więc krzaczki zostają.

Najważniejsze w tym wszystkim jest to, że działa, a fakt że części osób coś niekoniecznie będzie pasowało, jest całkiem normalny.

Domyślam się, że wspominając o Atreyi masz na myśli wygląd interface już po zalogowaniu do gry.

Wzorowałem się lekko na tym co zrobili, jednakże przygotowany przeze mnie interface jest bardziej dopracowany

i nie zawiera braków, jak i błędów, które występują u nich.

Dziękuję za wszystkie komentarze.

Pozdrawiam, Winchester

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Atreja v2 troche, całkiem ok.

A gdzie 6 królestw i 5k graczy? :D

­

O czym ty pierdolisz? Winchester nie był zamieszany w to co pierdolil kizior...

Powodzenia z projektem wszystko wygląda z*********e. 

Opublikowano

kurdebele to je dobre

Niestety nie mam zamiaru dokonywać już żadnych edycji obecnego wyglądu interface, więc krzaczki zostają.

Najważniejsze w tym wszystkim jest to, że działa, a fakt że części osób coś niekoniecznie będzie pasowało, jest całkiem normalny.

Tylko pamiętaj, że dobrze jest słuchać graczy, bo to głównie oni tworzą serwer i przy nim zostają. Co z tego, że zrobisz według swojego gustu, a mimo to większości się nie spodoba i tylko marna twoja robota.

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

kurdebele to je dobre

Tylko pamiętaj, że dobrze jest słuchać graczy, bo to głównie oni tworzą serwer i przy nim zostają. Co z tego, że zrobisz według swojego gustu, a mimo to większości się nie spodoba i tylko marna twoja robota.

Dobrze jest słuchać graczy, jednak mimo wszystko należy też myśleć samodzielnie.

Swego czasu również byłem graczem i to bardzo dobrym. Rozumiem, że komuś krzaczki mogą przeszkadzać,

choć nie wiem dlaczego. Niestety nic na to nie poradzę, ponieważ wygląd logowania

dostosowany jest do wyglądu strony głównej, dlatego po prostu musi zostać tak jak jest.

• 5 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...