Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS/VM] Terabithia.pl - System Kostiumowych Broni

★ WINCHESTER ★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Przedstawiam system kostiumowych broni. Każda z nich posiada części ruchome,

dzięki czemu będą wyróżniać się na tle zwykłych modeli.
Dodatkowo wszystkie posiadają własne, niestandardowe efekty świetlne.

bronie30i1o1v.png

bronie75apouw.png

bronie80owp4m.png

bronie90owuul.png

Zachęcam także do zapoznania się z poprzednimi tematami, w których przedstawione zostały

nowe zbroje, system szarf oraz interface gry.

1. http://www.mpcforum.pl/topic/1532773-ss-terabithiapl-nowe-zbroje-i-system-szarf/#entry12962127
2. http://www.mpcforum.pl/topic/1498104-vm-terabithiapl-interface-gry/#entry12681353

Zapraszam również do odwiedzenia serwerowego profilu na facebooku:

https://www.facebook.com/TerabithiaPL

Opublikowano

Że tak zapytam z ciekawości  >> pytanie kieruję wyłącznie do graczy.

Wam się takie coś podoba? -  w sensie broń jako efekt - który w grze widać jako model półprzezroczysty (na ssie może tego aż tak bardzo nie widać - natomiast w grze to już inna bajka). 

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Że tak zapytam z ciekawości  >> pytanie kieruję wyłącznie do graczy.

Wam się takie coś podoba? -  w sensie broń jako efekt - który w grze widać jako model półprzezroczysty (na ssie może tego aż tak bardzo nie widać - natomiast w grze to już inna bajka). 

Dlatego zostały dodane jako kostiumy na broń, aby chętni zaopatrzyli się w nie, a Ci którzy nie będą chcieli, nie będą ich nosić.

System kostiumowych broni moim zdaniem ma sens tylko wtedy, gdy bronie są właśnie tego typu, ponieważ zwykłe modele

raczej nie robią już na nikim wrażenia.

Podsyłam gifa, na którym widać jak modele prezentują się w grze.

zakladanie.gif

Opublikowano

Up

Moje pytanie nie było skierowane w stronę serwera, tylko pytam normalnych graczy, czy im takie coś się podoba (z czystej własnej niezaspokojonej ciekawości).

Tak, wiem jak to się prezentuje w grze, oraz jak już wspomniałem, w grze wygląda to niestety o wiele gorzej niż na ssach;/ (przez tą przezroczystość i w tym przypadku przez animację)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Up

Moje pytanie nie było skierowane w stronę serwera, tylko pytam normalnych graczy, czy im takie coś się podoba (z czystej własnej niezaspokojonej ciekawości).

Tak, wiem jak to się prezentuje w grze, oraz jak już wspomniałem, w grze wygląda to niestety o wiele gorzej niż na ssach;/ (przez tą przezroczystość i w tym przypadku przez animację)

Zrób normalny temat osobny jak chcesz żeby się ludzie wypowiadali. Mi się osobiście nie podoba wygląda to jak totalna qpa.

#EMERYTURA

Opublikowano

dość fajnie to wygląda ale byłoby lepiej gdybyś dał ssy z gry bo z tego ciężko cokolwiek wywnioskować :)

W grze wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach, ponieważ nie nakładałem na nie żadnych dodatkowych efektów.

Lekko wyżej możesz zobaczyć gif, w którym widać jak wygląda Stalowy Łuk Kruka.

Możliwe, że nagram film odnośnie systemu kostiumowych broni, jednakże na razie nie wiem kiedy.

Up

Może się wydawać, że nie zrozumiałem o co pytasz, ale tak nie jest i tak jak Ciebie, tak i mnie ciekawi

co gracze mogą sądzić na temat takich broni i myślę, że zdecydowanej większości przypadną do gustu.

Swego czasu sam byłem graczem, więc odpowiadam na Twoje pytanie, jako gracz.

Początkowo nie byłem pewien, czy te bronie to dobry pomysł, ale po stworzeniu pierwszej z nich,

nie miałem już wątpliwości, ponieważ zrobiła na mnie ogromne wrażenie.

Wiadomo, że niektórym osobom może się coś nie podobać, ale przecież nikt ich nie zmusi do używania

kostiumu broni, jeśli nie będą chętne, a gif umieściłem dla graczy, którzy odwiedzą ten temat

i będą zainteresowani wyglądem i działaniem broni w grze.

Opublikowano

Powiem tak efekty wyglądają naprawdę ładnie ale dla mnie to i tak c**jowa opcja, jakbym robił coś takiego to bym zrobił to jako świecenie broni (o większej objętości czyli jakby mamy riba a jako otoczkę do tego riba mamy ten efekt.) to by wyglądało w c**j lepiej niż jakieś przezroczyste bronie ze star tracka.

#EMERYTURA

Opublikowano

Z*******a sprawa, ale czy jest możliwość wprowadzenia takich kostiumów broni porównująć do gry cs go?

I Każdy byłby droższy niż inny?

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Z*******a sprawa, ale czy jest możliwość wprowadzenia takich kostiumów broni porównująć do gry cs go?

I Każdy byłby droższy niż inny?

Niestety nie grałem w tę grę, więc nie bardzo wiem o co chodzi.

Możliwe, że masz na myśli różne wyglądy jednego modelu broni i im rzadszy kostium, tym lepszy wygląd

a przy tym również cenniejszy, ale mogę się mylić, ponieważ naprawdę nie wiem jak to wygląda w CS:GO.

Pewnie byłoby to ciekawym rozwiązaniem, jednakże na razie zostajemy przy jednym wyglądzie.

Opublikowano

Świetne wykonanie! Na pewno przypadnie graczom do gustu.

Opublikowano

Fajnie to wygląda ale myślę , że jako normalna broń mogłoby to lepiej fungować .

Zawsze był wielki burdel z tymi kostiumami dlatego ich nie lubię chyba, że działa to na jakimś ciekawym systemie to mogę poprzeć ;)

Opublikowano

Ogólnie prezentuje się fajnie, lecz bardziej bym widział ss z gry.

Oczywiście szanuje za próbę podjęcia wprowadzenia nowości do klasycznych zestawów broni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...