Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale priv. Czy legalny ?

fillu999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,niedawno doszły mnie słuchy że privy Nostale sa nie nielegalne.I tu pytanie do was,czy prywatny priv Nostale jest serio nielegalny ? Czy jeśli bym napisał go własnoręcznie czy to było by legalne ?(Chodzi mi o serwer na którym bym sobie tylko testował i nikt by się tam nie dostał) Czekam na Odpowiedzi! :D

Opublikowano

Siema,niedawno doszły mnie słuchy że privy Nostale sa nie nielegalne.I tu pytanie do was,czy prywatny priv Nostale jest serio nielegalny ? Czy jeśli bym napisał go własnoręcznie czy to było by legalne ?(Chodzi mi o serwer na którym bym sobie tylko testował i nikt by się tam nie dostał) Czekam na Odpowiedzi! :D

Wątpię, aby serwery były legalne. Jeślibyś NAPISAŁ WŁASNORĘCZNIE, to byłoby legalne, bo w końcu sam stworzyłeś pliki, prawda? 

Dodatkowo jeślibyś sobie tylko testował, to co to ma do rzeczy? Nikomu go nie udostępnisz -> nikt o tym nie będzie wiedział -> GameForge nic nie zrobi, zresztą nawet byś im interesów nie psuł. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wątpię, aby serwery były legalne. Jeślibyś NAPISAŁ WŁASNORĘCZNIE, to byłoby legalne, bo w końcu sam stworzyłeś pliki, prawda? 

Dodatkowo jeślibyś sobie tylko testował, to co to ma do rzeczy? Nikomu go nie udostępnisz -> nikt o tym nie będzie wiedział -> GameForge nic nie zrobi, zresztą nawet byś im interesów nie psuł.

Dzięki za miłą Odpowiedź!:D Łap plusika xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...