Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Banner na twój TS3 [Typ: League of Legends #1]

Mati .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś wykonałem prosty banner w tematyce League of Legends przy użyciu grafik z google!

Baner jest całkowicie darmowy. Jeśli chcesz taki mieć, to napisz w odpowiedzi wszystkie dane, jakie mają się na nim znajdować.

( Jest możliwość dodania tekstu pobocznego/ikon/itd)

Baner1:

QkjFBkf.png

Baner2:

qrrqYiM.png

Baner3:

TQ8LJfH.png

Baner4:

m9FhUNF.png

Download:

http://www72.zippyshare.com/v/crnTmaEo/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/d9598b6820e4aed2e69838bae912dbae0e3f4238f03e9f725fd29d63bec2dd54/analysis/

Opublikowano

Takie średnie te bannery, zapewne można zrobić lepszy w parę minut. Ale na pewno ktoś skorzysta ;)

Po pierwsze od 'ale' się nie zaczyna zdania, a po drugie bez programu, bez minimalnej wiedzy i doświadczenia nie zrobisz ani podobnego banneru, ani lepszego więc proszę nie rozśmieszaj mnie. 

Jeśli chodzi o banner to znowu jedna tematyka.. faktycznie taki sobie ale, jeśli ktoś ma serwer pod graczy lola, a przynajmniej pod znaczną część społeczności graczy w league of legends to banner idealny dla takiej osoby.

Sama grafika jest okej, czcionka nawet fajnie się komponuje w resztę. 

Opublikowano

Takie średnie te bannery, zapewne można zrobić lepszy w parę minut. Ale na pewno ktoś skorzysta ;)

Po pierwsze od 'ale' się nie zaczyna zdania, a po drugie bez programu, bez minimalnej wiedzy i doświadczenia nie zrobisz ani podobnego banneru, ani lepszego więc proszę nie rozśmieszaj mnie. 

Jeśli chodzi o banner to znowu jedna tematyka.. faktycznie taki sobie ale, jeśli ktoś ma serwer pod graczy lola, a przynajmniej pod znaczną część społeczności graczy w league of legends to banner idealny dla takiej osoby.

Sama grafika jest okej, czcionka nawet fajnie się komponuje w resztę. 

Jak się czegoś nie umie to się tego nie robi. Jakbym chciał banner na swojego TS'a to mógłbym komuś zapłacić (a sam zrobiłem sobie banner ;-;).

Można też robić, ale nie chwalić się tym światu jakby to była najlepsza rzecz na świecie.

Nie mówię, że te bannery są do kitu, bo tak nie jest.

Pierwszy banner jest najlepszy ze wszystkich. Ale nie należy odrzucać reszty, bo drugi też komuś może przypaść do gustu (nie sugerujcie się moim zdaniem jak chcecie banner na własnego TS'a).

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

Bannery takie sobie:

- Czcionka Hacked z cieniem i z kawałkiem tego "obrazku".

- Jakieś obrazki bohaterów pocięte na 3. + dodanie cienia.

- Jedyne czym się różnią to tylko gradientem bądź CC.

- Czarne paski na dole i na górze.

Dam ci lajka za chęci. 

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...